Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
4.1.11 17:02

no a zase další diskuze kde chlap trápí svojí ženu a ona nic neudělá.takových diskuzí tady je a stejně mi vždy příde že zakladatelka si potřebuje pokecat aby se jí ulevilo(což samozřejmě chápu)ale stejně na rady nedá-což už nechápu. :nevim: jelikož rady typu neprat,nevařit a nežehlit bych hned využila a měl by po pr…
bolí to moc,já si tím taky prošla a bolest je to veliká,zvlášt když ho máš ráda a máš s ním děti a prožíváš s ním život..proto se vschop a popřemýšlej o tom,jestli ti je milejší představa,že SE O SVÉHO MUŽE DĚLÍŠ S JINOU..protože ty proto aby to tak nebylo a byl zase jen tvůj nic neděláš…
pro mě představa,že můj muž v posteli leží na jiný je hrozná a tudíž bych rázně zakročila aby byl zase jen můj.nevěra se stát může ale musíš jednat aby to pochopil..držím palce.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.1.11 17:35
dianda píše:
Já nevím,zakladatelko,třeba Škurpice a jiné holky ti z vlastní zkušenosti už ledasco poradily…Ale ty asi neuděláš nic z toho,viď…Máš ho moc ráda a v podstatě bys chtěla jen nějaký recept na nápoj lásky,aby na ni zapomněl.Ale jestli fakt neuděláš NIC,bude si k tobě dovolovat víc,vždyť to je sen každého chlapa,doma servis,sex,dětičky,ženuška,která mu toleruje milenku… 8-o Aspoň fakt ten servis bys měla zarazit,jinak ani nepozná,že to to vadí,nějaké řeči o telefonování mu evidentně nevadí…držím palce. :mavam:

Diando, doslova s tebou souhlasím.
Jenže mám pocit, jak už jsem psala na předchozí stránce, autorka k tomu musí dospět sama, nás slyšet zatím nechce.

Ad ty popelnice, do háje, to jsou jako jenom vaše odpadky??? Proč to řešíš ty? Nemáš prachy na stole, at si zajde na úřad sám, vyzvedne složenky, popř. pošle sám platbu. A to, že bys ty odpadky platila, to taky považuju za servis, zkrouhnout, okamžitě. :cert: . A nedejbože se doprošovat o peníze na ně… Panebože… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12907
4.1.11 17:37

A z kolika myslíš, že bys vyžila, kdybys výdaje zkrouhla na minimum (platby za energie, jídlo, lékař)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.1.11 17:45

taky máme každý účet svůj, ale i když byla nouze veliká, a to opravdu byla, tak jsem živila půl roku rodinu já a pak zase on mě, nežebrej, sestav si poplatky co platíte, jste ve společné domácnosti a polož mu to na stůl s tím, že do toho a toho dne musí zaplatit, rodičovskou používej jen na potřeby dětí ne na domácnost, to přece nejde 8-o ještě by ti měl dávat i na tvé osobní potřeby, ale jestli je škudla, tak bych s tím moc nepočítala. Ach bože proč jsou někteří partneři tak omezení :zed: mám pocit, že jemu to tak vyhovuje, řekni mu, že jsou peníze utracený za něco pro děti a schovej si je na horší časy fakt jak vidím je budeš jednou hoooodně potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.1.11 18:08

A co ti platí on za bydlení, když ty za něj platíš popelnice a všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.1.11 18:48

promiň, že to řeknu tak na rovinu, ale dělá si z tebe prdel - pardon. On už ví, že ty máš důkaz o tom, že má jinou babu a stejně ti volá jak se máš atd. No, myslím, že si tě neváží a jde mu jenom o to bydlení a o ten servis. Jak psaly holky, neponižuj se a nenechej se sebou orat, budeš mu jenom pro smích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.11 19:05

a ještě jedna věc…uvědom si, za kým to vyprané a vyžehlené prádlo nosí…chápeš to? On bydlí v tvém domě, ty ho nakrmíš, čistě oblečeš a on se jde válet jinam????? Bych ho vykopla, děti neděti…a prachy? proboha vždyť ze zákona na ně máš nárok, ať už výživné na děti, tak i na sebe…neblázní a vzchop se, i když to strašně bolí…ale Ty na to máš…držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.1.11 19:30

Já jsem žila zřejmě v omylu..
Myslela jsem že trvalé bydliště nezajištuje automaticky nárok na bydlení. Trvalé bydliště je se souhlasem tebe a můžeš ho zrušit a tudíš -pá pá..
Takhle jsem to brala já..
Prostě bydlí u tebe s tvým souhlasem nic víc. To se může změnit.
Nebo snad ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
4.1.11 19:31

Ne,když nechce… :nevim:
Myslím zakladatelka…

Příspěvek upraven 04.01.11 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.11 19:37

já myslím, že bydliště zrušit můžeš, ale potřebuješ nějakého svědka, že tam nebydlí a určitě nějaký důvod…je to klasické správní řízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.1.11 21:23

švagr podědil dům, kde měl hlášený trvalý pobyt jeho nevlastní otec. Aby mohl jeho tp zrušit, tak oběhal pár sousedů, nechal si potvrdit, že tam nebydlí a tp tam zrušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.1.11 22:16

taky jsem se mu na to prádlo vybodla a čekám, jaká bude reakce.Holky, já vás všechny chápu. Za jiných okolností a kdyby se to netýkalo mě, bych říkala to samé, ale já na nějaké radikální řešení ještě nejsem připravená…Vařit nemusím, jídlo si chystá sám. V sobotu jsem mu talíř s obědem, jako správná hysterka, hodila do koše. Tak vzal foťák a šel si to vyfotit. On kupuje maso a já ho hážu do koše. Bylo mi ze mě samotné zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
4.1.11 22:23
manželka J píše:
taky jsem se mu na to prádlo vybodla a čekám, jaká bude reakce.Holky, já vás všechny chápu. Za jiných okolností a kdyby se to netýkalo mě, bych říkala to samé, ale já na nějaké radikální řešení ještě nejsem připravená…Vařit nemusím, jídlo si chystá sám. V sobotu jsem mu talíř s obědem, jako správná hysterka, hodila do koše. Tak vzal foťák a šel si to vyfotit. On kupuje maso a já ho hážu do koše. Bylo mi ze mě samotné zle.

To ho i přes tohle všechno ponižování máš ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
4.1.11 23:27

Házení do koše není dobrý nápad…myslím spíš jako moc si ho nevšímat,jako by to byl třeba spolubysdlící,nebo bratr,či podnájemník…tomu bys taky neprala,nechystala,nestaralase,moc nekomunikovala,nesexovala…prostě pomalu,ať to na tebe není hrr,ale ať mu pomalu dochází,že se něco děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 07:00

zase máte pravdu, já bych to tak chtěla opravdu udělat, ale nějak se mi to nedaří.Včera jsem na něho bafla, že o kopretině vím, ale opět to zapřel a smál se jak debil, že to není pravda. Taky jsem se usmívala a nedělala scény. Možná první bod pro mě, abych dospěla k výsledku, vyřešit to bez histerie a k mému většímu klidu. Možná vám připadnu směšná, ale teď, když už tu jistotu mám, jsem malinko klidnější…ikdyž, hlavou se mi honí všelijaké úvahy. Kopretina se ho ptá, jak doma…a dneškem končím i s praním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí