Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
3.1.11 18:53

Telefon bych neprohledávala, to co bys mohla najít, ti k ničemu nebude, stejně od něj nechceš a nemůžeš odejít. Prostě bych si s ním promluvila, že si nepřeješ aby pořád chodil telefonovat nebo nakupovat, choď s ním. Víc bych ho zapojila do chodu rodiny, péče o děti. A domluv se s nějakou kamarádkou a večer se namaluj, nastroj a vyraž s ní do světa a přijď pozdě, ať manžel hlídá a trochu žárlí. On se nejspíš rozvádět nechce, možná má nějakou vdanou. Pokud nemáte nouzi o peníze, kup si něco hezkého na sebe, zajdi na kosmetiku a ke kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
3.1.11 19:26

Zakladatelko, mně se zdá situace dost jasná, snad bych ani žádný důkaz nepotřebovala :-( . Do telefonu se samozřejmě podívat můžeš, ale nevím, jestli ti to v něčem pomůže. Spíš by bylo dobré přimět muže k rozhovoru a k vyjádření, jak si to představuje dál, což je dost složité, když odmítá komunikovat. Ale to musíš vědět ty, co na něj platí . . .
Nepříjemná situace, držím palce, ať se to nějak vyřeší, hlavně co nejrychleji, musí to být na bednu :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
3.1.11 20:12

Ahoj, je mi to moc lito, cim musis prochazet… Nevim, jak jsi na tom s penezi, ale co takhle sebrat deti, sebe a na tyden vyjet nekam na hory? Bud sami nebo treba s nejakou kamaradkou, s nekym z rodiny… A ani bych to manzelovi nerikala, proste az odjede do prace, sbalit deti a odjet, nechat mu doma jen strucny vzkaz, mozna pripsat, at se ozve, az si bude chtit konecne poradne promluvit a prestane z vas obou delat hlupaky. Nebo proste jen napsat, ze jsi s detma pryc a hotovo. Me by na tom asi nejvic drasalo to jeho lhani, ktery je tak strasne okaty, ale on proste nic neprizna a jeste z tebe dela hysterku :cert: . Zadny telefon bych neprohlizela, myslim, ze je situace celkem jasna a nemela by sis zbytecne ublizovat tim, ze budes zjistovat nejaky detaily..

• Citovat
  • Upravit
15326
3.1.11 20:25

Fakt, zbytečně se nezraňuj podrobnostma, nemáš to zapotřebí. Stačí že víš, nemusíš vědět ještě obsah toho, co víš… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.1.11 20:27

Souhlasím s makinou!!! A zakladatelce přeji hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.1.11 21:13

Tak zakladatelka nepsala, že se rozváděl z důvodů nevěry, takže víš prd..Možná to tak je, ale to tu nepadlo.

Přestan dělat servis a řekni mu ,že ti to připadá normální stejně jako jemu odjíždění na hodiny jinam a telefonovat v nevhodnou dobu…
Barák je tvůj, takže majetek máš.. :palec: Nejsi žádná chudinka, tak se tak nemusíš cítit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.1.11 21:15

Ale nějak jsem nepobrala, proč by měl tendence brát děti na 14 dnů někam????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
3.1.11 23:43

Má milá nebreč… chová se jak trotl se zatměním mozku ..jasně, že mu to takhle vyhovuje ..aby ne ..takže já doporučuju - zapřáhnout ..kolem dětí, kolem domu , zrušit full servis a s vyšetřeným časem hezky hospodařit - pro sebe - na cvíčo, na kafíčko atd …byls venku 4× za týden večer ok .. tak jsem na řadě …spravedlnost muší bejt že jo ? A pokud teda někoho má, jakože to tomu nasvědčuje .. zkousni ego, buď s ním dva roky a dva roky se chystej na případnej rozchod … dávej si bokem korunky, nech ho at se stará o malýho, využívej toho, že nosí peníze atd .. vím že je to těžký překousnout ale bud se to u vás srovná a jeho to časem přejde, nebo Ty se s ním rozejdeš ale až v době kdy na to budeš nachystaná… hele nebreč a drž se .. začni myslet na sebe … :srdce:

• Citovat
  • Upravit
315
4.1.11 07:04

děcka by odvezl, aby mi ublížil. Neřekl by mi kam jede a hledej si nás, kde chceš. A těm, co by ho hledali by řekl, že je vzorný manžel a děti vzal na výlet...... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.1.11 07:10

jo, asi tak bych to nějak potřebovala. Něco ještě našetřit a pak být v klidu, jenže hoch je dost vyčůraný a ví dobře, že jsem na něm finančně závislá, takže už mi raději moc peněz nedává…vypadnout ven. To bych ráda, ale v momentě,kdybych se oblekla, že jdu pryč, vypadne ještě dříve, než já a já jsem měkká na to, abych nechala domařvoucí díte. Malý je na mě docela fixlý. Včera jsem byla cvičit. Přijela jsem domů v devět a děcka ještě nespaly. Pak se nakvartýroval do půl dvanácté do garáže a měl tam dost veselo… tak teď už mám jistotu. Kopretina mu píše, že ho miluje a že se ho nikdy nevzdá, ale tatínek pořád zapírá? Proč? To nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 07:14
manželka J píše:
děcka by odvezl, aby mi ublížil. Neřekl by mi kam jede a hledej si nás, kde chceš. A těm, co by ho hledali by řekl, že je vzorný manžel a děti vzal na výlet...... :-(

Nezlob se na mě, ale to je ale hňup :roll: vidíš co je zač, když tě dokáže vydírat dětmi :-(
Já bych mu mobil taky neprojížděla, teda pokud nejsi masochista, protože vše podstatné vlastně už víš.
Souhlasím s názorem dva roky střádat peníze bokem a pak (pokud se to nezlepší) prásknout do bot. O děti tě připravit nemůže, to by jsi musela být alkoholička, fetna, živit se svým tělem, nevést spořádaný život, nestarat se o ně. Takže v tomhle buď v klidu :hug:
Hodně štěstí přeju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.11 07:22
manželka J píše:
já nemám kam utéct. Bydlím ve svém domě. Rodiče sice bydlí kousek, ale bojím se, že kdybych to řekla mamce, neunesla by to. Sama toho má až nad hlavu. Prosila jsem ho, aby se na týden sbalil a všechno si probral, ale bez účinku. Proč by někam jezdil. K telefonu se mu nedostanu, protože si ho na spaní někam schovává a opravdu netuším, kam…moc to bolí. Pořád jenom brečím a děcka mě uklidňujou, vím, že to není dobře, ale nemůžu si pomoct.....

ahoj,
nedostaneš se alespon do jeho výpisu za telefon? :think: :think: Jestli má paušál tak to lze najít na netu - ale to bys musela znát heslo - jestli to má teda aktivovaný.Jestli ne tak bys to mohla třeba zaktivovat ty ne?Nejsem si moc jistá :think: :think: ale třeba by to šlo??

• Citovat
  • Upravit
315
4.1.11 07:23

tel. jsem už našla. tak teď už mám jistotu. Kopretina mu píše, že ho miluje a že se ho nikdy nevzdá, ale tatínek pořád zapírá? Proč? To nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.1.11 07:29

viděli jste Vratné lahve, zapírá, protože jim Dr. Plzák poradil, zapírat, zapírat, zapírat..... blbec. :wink: Nechci to zlehčovat, já mám zkušenost, že když se to na ně vybalí přímo i s důkazem, tak že vyměknout. Nezkusila si zavolat „kopretině“ zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.1.11 07:34

bych ho vykopla z domu a radikálně, ať se o sebe postará sám…Holky co máte pořád s tím, že jste na nich finančně závislé, pokud si najdete práci, tak na tom budete daleko líp. fakt nepochopím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí