Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
4.1.11 09:26

Mně právě otevřela oči moje kamarádka psycholožka…ale bolí to pořád, i když mám nového chlapa a čekáme mimi…moc ti asi neporadím…my máme střídavku, ale nefunguje to, dcera chce být jen se mnou, takže to teď budeme řešit, hlavně i ex se to zajídá…my to máme tak, že se střídáme my u dětí…což pro něj je náročné a ta jeho madam mu vůbec nepomáhá :p sám si pere a žehlí :D …ona je z Brna, my z Prahy, takže ex teď kmitá a leze mu to krkem…madam do Prahy prý nepůjde…a děti ji viděly teprve 2× a nesnáší ji, jeho rodiče ji ještě neviděli…takže ex stále jen a jen všem lže…a mám pocit, že i sám sobě…ale je FREE a ona je borka, která chlastá, mám x pearcingů, tetování a jezdí na bordu :mrgreen: v jednom dopise jí právě psal…máme spolu společné: pivo, hudbu, snowboard,…jaké hodnoty, že?
Přitom já rozhodně nejsem žádná šedá myš, dřívě jsem závodně lyžovala a jsem hodně akční…ale má co chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 09:38

Tak já jsem to vyřešila rázněji. Přišlo mi nedůstojné mu koukat do tel a chtít to po něm, stejně si to nejspíš mazal…to nemá cenu, opravdu. Chvíli jsem ho sledovala a nic jsem neříkala, aby se nehlídal. Pořád telefonoval, samé sms mu chodily, vracel se domů později…nereagovala jsem. Přestala jsem doma vařit, uklízet..apod a hlavně tam být. Našla jsem si milence a užívala si života. Po 3 měsících jsem od manžela odešla, nějak jsem si srovnala, že tam už důvěra nikdy nebude, ani odpuštění. S milencem jsem to rovněž skončila a brzy si našla jiný vztah. Teď se už rozhodně netrápím a čekáme spolu miminko - moje první. Když jsou děti, je to složitější, ale né nemožné. A nemyslete si, taky mě to trápilo rok. Přeju hodně štěstí, hlavně se netrap a neboj se si trošku užít.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
4.1.11 10:00

No, tak koukám, že už víš na čem jsi :-( No, je jasný, že pokud ho natvrdo vyhodíš, tak Ti bude chtít ublížit(přes děti to jde nejlíp)a navíc pokud jak píšeš jsi na něm fin.závislá, tak to je průšvih(budiš Ti trochu útěchou, že nejsi sama). Já bych doma vykopala válečnou sekeru-prala bych na sebe+děti.Nevařila bych nic co mu chutná,jen tak aby něco bylo. Koukej zajít ke kadeřníkovi na kosmetiku kup si nějakou hezkou halenku, zavolej kámošce,děti mu strč a koukej vyjít ven. On sice bude dělat, že si toho nevšímá a je mu to jedno,ale věř, že ta jejich ješitnost ho v klidu nenechá. Vím, že situaci nijak nepomůže(to co Ti radím),ale alespoň pro dobrý pocit, že ho taky naser..A hlavně se drž, musí to být strašně těžký :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.1.11 10:12

uju pokud jí dává jen omezeníé množství peněz, za kadeřníka bych rozhodně a za užití nedávala :think: , musí myslet u škudly na zadní kolečka, tudíž bych radši střádala na právníka, nebo horší časy, tohle je co radíš je dobrá rada, pokud by ho ještě chtěla zpět a mělo by to smysl, ale u dlouhodobějšího vztahu, tedy ne úletu to asi moc smysl nemá, jenže to si musí rozumně odůvodnit ona sama. Mám kamarádku, které se stalo to samé co popisuje, msta na dětech se u manžela nekonala, protože si uvědomil tu velkou zátěž na něj, jen vyhrožoval aby ji ranil, nakonec to dopadlo tak že 3× ho pustila domů, 3× zjistila, že podvádí dál za zády a nehodlá řešit, tak radikálně vyhodila, a teď po půl roce je š'tastná s novým partnerem, který by ji i její 3 děti pomalu na rukou nosil, prý by už neměnila ani za nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.1.11 10:35

No, je pravda, že ten kadeřník, není nejlevnější záležitost, to záleží na tom, co je pro koho málo(těžko říct). Jinak já bych chlapa taky už zpátky nechtěla ani za nic(prostě bych mu věřit nemohla), jen si říkám, že když ten její zjistí, že doma mu nesedí pipka, která se nezmůže na nic jiného než uvařit a obstarat domácnost, začne si uvědomovat, že přichází, nejen o ženskou, která mu dělá doma služku,ale taky ženskou, která s ním vydržela dlouho s minimálníma nákladama a dokonce dokáže ze sebe udělat i atraktivního tvora. Pak tyhle týpci většinou choděj zpátky po čtyřech. Vykopnout ho je pak snažší. Bude chudáček raněnej a nebude tolik řádit.
Jen vydržet s nervama :-( Tohle udělat a vydržet není vůbec lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.1.11 13:08

Pořád nechápu v čem jsi na něm závislá..
A proč bys ho nemohla vykopnout ze svého baráku.
Pokud půjde do tuhého prodáš barák, koupíš byt a jsi vyřehtaná.. Řekni mu ,že jestli někdy vezme děti a tobě neřekne kam jede, nahlásíš celostátní pátrání a bude ti jedno co bude tvrdit policii..Akorát udělá ostudu.Že je vzal na výlet mu nikdo neuvěří, pokud ty jsi doma šílela strachy..To přece tatínkové nedělají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.1.11 13:36

No přesně tak, jak píšou holky. Už mu konečně ukaž, nejsi ta pipi, co mu vaří a věří, ale že víš, a hodláš to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 14:10

Ahoj a předem píšu, že situaci nezávidím!
Kdyby mi tohle dělal ten můj, asi bych zkusila ze vzteku vše co tu píšete, ale ono to není tak jednoduché.
Pokud jste manželé, může si děti beztrestně vzít kamkoliv a kdykoliv a NIKDO ho za to postihnout nemůže. Na policii se Ti akorát vysmějou. Bohužel. Vystěhovat ho taky tak snadno nemůže, protože předpokládám, že má u Tebe v domě trvalé bydliště a tudíž ho bez jeho souhlasu z domu neodhlásíš.
Určitě mu důrazně říct- vím, že máš nějakou jinou, mám důkazy a dokud se nerozhodneš jak to vyřešíš- končím se servisem!!!
Co bych mu ale stopro udělala- nahlásit na policii týrání, protože vyhrožování únosem dětí je psych.týrání!!!Navíc -jakmile tam bude záznam o nějakém problému, bude se Ti daleko lépe postupovat při případném únosu, vystěhování, nebo rozvodu.
Drsné, ale pokud jsi rozhodnutá, nenech sebou vláčet.
Držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
315
4.1.11 14:39

tak to je hodně drsné… a rozhodnutá nejsem. Nechci se rozvádět. Mám toho pacholka pořád ráda a možná bych mu i byla schopna odpustit, ale…domluvila jsem si termín v poradně, ale je to až za 14dnů, tak fakt nevím, jak to do té doby zvládnu. Miláček mi ráno normálně volal a vyptával se, co děláme a jak se máme. Chtěla bych mít jeho nervy…uvažuju nad tím servisem, že prostě nevyžehlím, ale už teď mám špatné svědomí. Nikdy by mě nanapadlo, že ze mě bude takový podpantofláč…S tím vystěhováním,je to pravda. Kdybych vyměnila zámky, zavolá na mě policajty, že ho nechci pustit do baráku, kde bydlí a má tam napsané trvalé bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.1.11 14:59

Do správného stádia nasrání musíš dospět sama… Myslím, že radit ti v téhle fázi je jako házet na stěnu luštěniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 15:01
........
manželka J píše:
tak to je hodně drsné… a rozhodnutá nejsem. Nechci se rozvádět. Mám toho pacholka pořád ráda a možná bych mu i byla schopna odpustit, ale…domluvila jsem si termín v poradně, ale je to až za 14dnů, tak fakt nevím, jak to do té doby zvládnu. Miláček mi ráno normálně volal a vyptával se, co děláme a jak se máme. Chtěla bych mít jeho nervy…uvažuju nad tím servisem, že prostě nevyžehlím, ale už teď mám špatné svědomí. Nikdy by mě nanapadlo, že ze mě bude takový podpantofláč…S tím vystěhováním,je to pravda. Kdybych vyměnila zámky, zavolá na mě policajty, že ho nechci pustit do baráku, kde bydlí a má tam napsané trvalé bydliště.
.........

Tady se fakt těžko radí- tu poradnu jsi určitě udělala dobře- jsem zvědavá jestli půjde s Tebou- určitě by to nebylo od věci.
Taky se vždycky děsím, jaké mají Ti chlapi nervy a žaludek.
Ohledně omezení servisu- i to se blbě provádí, pokud nejsi rozhodnutá na dlouhodobé odepření, ten můj si s tím snadno poradil- obleč.koupil nové, nebo odvezl ke tchýni a jídlo doslova sežral jakékoliv- když mě chtěl naštvat, tak schválně dětské. A samozř.mi skrouhnul peníze- když mu přece nevařím a neperu- tak tím ušetřím, né?!
Nevím jestli je to až zas tak dobré- jak až chceš donutit ho hledat jiné možnosti ohledně sebeobsluhy- počítáš i s variantou, že aby to měl se servisem, odejde k té druhé??

• Citovat
  • Upravit
27259
4.1.11 15:11
manželka J píše:

T není jenom o žehlení, já bych mu ani nevyprala, ani neuvařila a možná bych mu hodila peřiny do obýváku.
Ať si to udělá ta, co za ní leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
4.1.11 16:06

Já nevím,zakladatelko,třeba Škurpice a jiné holky ti z vlastní zkušenosti už ledasco poradily…Ale ty asi neuděláš nic z toho,viď…Máš ho moc ráda a v podstatě bys chtěla jen nějaký recept na nápoj lásky,aby na ni zapomněl.Ale jestli fakt neuděláš NIC,bude si k tobě dovolovat víc,vždyť to je sen každého chlapa,doma servis,sex,dětičky,ženuška,která mu toleruje milenku… 8-o Aspoň fakt ten servis bys měla zarazit,jinak ani nepozná,že to to vadí,nějaké řeči o telefonování mu evidentně nevadí…držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.11 16:39

já nevím, já Tě teda taky moc nechápu…myslím, že už to není láska z Tvé strany, ale spíš nějaká psychická závislost, protože, co horšího by Ti musel udělat, abys procitla a neměla špatné svědomí, že mu nevyžehlíš…Ty myslíš, že on špatné svědomí má, když je třeba s jinou? si ne, když Ti pak v pohodě volá a chová se, že jako nic…víš, možná bych pochopila, když někdo „ujede“,ale někoho vědomě podvádět a chovat se jako nic, na to musíš mít žaludek a být ha.zlík…nechci se Tě dotknout, ale asi to potřebuješ slyšet drsněji…slyšelas tu hodně rad, ale Ty to tak nechceš…rozhodnout se musíš sama, ale trápíš te´d jen sama sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.1.11 16:50

máte pravdu, asi to tak bude, ale jsou tady navíc děti a závislost hlavně finanční. Dneska budu muset jít „žadonit“, aby mi dal peníze na poplatky za popelnice. Síla, co? Máme každý svůj účet a mi na něj chodí pouze mateřská 3800kč. To sotva pokryje plyn a vodu. A kde je zbytek? Já se vždycky starala o placení těchto věcí a manžel platil ostatní výlohy. Jídlo, auta, oblečení… a teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí