Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
5.1.11 08:05

Tak se držte,na tohle už bych neměla nervy,u nás by to bylo asi šupem vyřešené… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 08:28

no drž se kočko…není to lehká situace…ale ujasni si v sobě jasně, co chceš, hlavně co chceš a nechceš snášet…on to má očividně totálně na háku a hlavně si je tebou hodně jistý
musím podotknout, že jsem ráda, že tuto situaci už mám za sebou a nemusím ji řešit…chápu i tvé obavy…ALE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 09:23

holky, díky za účast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 09:30
vůbec neděkuj…mně taky pomáhalo se o to podělit s druhými…
manželka J píše:
holky, díky za účast
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 09:33

s tou jistotou je to přesné a je mi to jasné. Ještě jsem mu to minulý týden říkala, že ho potřebuju, ale ode dneška už to neuslyší. Panáček má o víkendu narozeniny. Už delší dobu pro něj koupený docela drahý dárek, ale zůstane pod postelí a nafasuje ponožky. „Miláček“ iluze o tom, že s náma zůstane alesoň ten jeden den doma, si už nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 09:38
no, já mu tenkrát ani nepopřála…na narozeniny byl sám…vyhodila jsem ho…po 4 měsících přilezl a odprošoval a sliboval…bohužel zůstalo jen u slibů…hlavně buď silná, ať vše ustojíš…
manželka J píše:
s tou jistotou je to přesné a je mi to jasné. Ještě jsem mu to minulý týden říkala, že ho potřebuju, ale ode dneška už to neuslyší. Panáček má o víkendu narozeniny. Už delší dobu pro něj koupený docela drahý dárek, ale zůstane pod postelí a nafasuje ponožky. „Miláček“ iluze o tom, že s náma zůstane alesoň ten jeden den doma, si už nedělám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 09:39

jinak bych se z toho asi zbláznila. Když jsem se koukala do poraden, píšou, že by se to nemělo ventilovat mezi kamarády a hlavně ne v rodině. To je nejtěžší, protože bych nejraději udělala pravý opak. Vykřičela to do světa, aby měl, pacholek ostudu. Vzala děcka a jela navštívit jeho rodiče, vím, že mě mají hodně rádi, ale tím bych stejně nejvíce ublížila jenom jim a on by tvrdil, že to stejně není pravda, že si vymýšlím, a stejně bych to pak odskákala pouze já. Je možné, že to tak stejně dopadne, ale ještě jim ubližovat nechci. Jsem prostě ještě ta nesobecká kráva, která myslí v první řadě na ostatní a až pak na sebe. Škola života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 09:49
tak začni myslet konečně na sebe…o tom to právě je…já děti miluju, ale jsem i já…i já mám své potřeby…neobětuj se jen pořád. Je to těžké a někdo se tomu musí naučit, ale uvidíš, že ti to pomůže. Mám pocit, že si vůbec nevěříš…a to je hodně špatně. Važ si sama sebe, věř si, nepodceňuj se a nedělej mu služku!!! Začni myslet víc na sebe a věnuj se sobě…ex mi taky pořád říkal, že neumím ani anglicky…a hle, najednou jsem se do toho vrhla, za dva roky jsem si udělala státnice a moje angličtina je teď mnohem lepší, než ta jeho přiblblá…začala jsem studovat VŠ, za mlada jsem se na ni vykašlala (letos končím 5.ročník)…když se chce, všechno jde i s dětmi…začni na sobě pracovat a hlavně se snaž od něj oprostit a postav se na vlastní nohy…začátky nejsou vždy lehké, ale neuděláš-li to, budeš se jen trápit, utápět se v tom a on si stejně pojede dál ve svých kolejích
manželka J píše:
jinak bych se z toho asi zbláznila. Když jsem se koukala do poraden, píšou, že by se to nemělo ventilovat mezi kamarády a hlavně ne v rodině. To je nejtěžší, protože bych nejraději udělala pravý opak. Vykřičela to do světa, aby měl, pacholek ostudu. Vzala děcka a jela navštívit jeho rodiče, vím, že mě mají hodně rádi, ale tím bych stejně nejvíce ublížila jenom jim a on by tvrdil, že to stejně není pravda, že si vymýšlím, a stejně bych to pak odskákala pouze já. Je možné, že to tak stejně dopadne, ale ještě jim ubližovat nechci. Jsem prostě ještě ta nesobecká kráva, která myslí v první řadě na ostatní a až pak na sebe. Škola života…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.1.11 09:53

a proč si fotí, jak házíš talíře do koše? Nešije na tebe něco? Na ponožky k narozeninám bych se mu vyprdla, jeho narozeniny bych totálně ignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 11:31

nemám ráda změnu. Doteď mi to tak docela vyhovovalo, výhrady jsem občas měla, ale dalo se to zvládat…Začínám na sebe myslet. Přihlásila jsem se do angličtiny a začala chodit cvičit. Ale to už se tatínkovi moc nelíbí, že musí tak často hlídat děcka. Samozřejmě. Je chlapec taky docela žárlivý. Asi budu muset zasít semínko a počkat, až začne klíčit…

..tak si představte, jaké má„miláček“ nervy. Když ráno volal, s úsměvem jsem mu zvedla telefon. A odpověď? „však víš, že miluju jenom tebe“ „Neříkáš to v poslední nějak často?“ Tak jsem mu nakukala, že mluvil ze spaní, že taky říkal, že mě miluje a pak řekl jiné jméno.Drobet se divil, ale přešel to s úsměvem. Asi se ze mě stává masochista. Normálně jsem se u toho bavila.......asi mi začíná hrabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.1.11 11:41
:hug:
manželka J píše:
nemám ráda změnu. Doteď mi to tak docela vyhovovalo, výhrady jsem občas měla, ale dalo se to zvládat…Začínám na sebe myslet. Přihlásila jsem se do angličtiny a začala chodit cvičit. Ale to už se tatínkovi moc nelíbí, že musí tak často hlídat děcka. Samozřejmě. Je chlapec taky docela žárlivý. Asi budu muset zasít semínko a počkat, až začne klíčit.....tak si představte, jaké má„miláček“ nervy. Když ráno volal, s úsměvem jsem mu zvedla telefon. A odpověď? „však víš, že miluju jenom tebe“ „Neříkáš to v poslední nějak často?“ Tak jsem mu nakukala, že mluvil ze spaní, že taky říkal, že mě miluje a pak řekl jiné jméno.Drobet se divil, ale přešel to s úsměvem. Asi se ze mě stává masochista. Normálně jsem se u toho bavila.......asi mi začíná hrabat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.11 12:22

Doufám, že k narozkám to budou jen jeho jeté ponožky..které nepereš.

A z mého pohledu se začínáš chovat jako on - dětinsky..Místo řešení chystáš jen hlášky…
Budete si dělat naschvály tak dlouho, dokud to jednoho z vás neomrzí a nerozsekne to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 13:22

asi máš taky pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radek9
5.1.11 13:39
manželka J píše:
nemám ráda změnu. Doteď mi to tak docela vyhovovalo, výhrady jsem občas měla, ale dalo se to zvládat…Začínám na sebe myslet. Přihlásila jsem se do angličtiny a začala chodit cvičit. Ale to už se tatínkovi moc nelíbí, že musí tak často hlídat děcka. Samozřejmě. Je chlapec taky docela žárlivý. Asi budu muset zasít semínko a počkat, až začne klíčit.....tak si představte, jaké má„miláček“ nervy. Když ráno volal, s úsměvem jsem mu zvedla telefon. A odpověď? „však víš, že miluju jenom tebe“ „Neříkáš to v poslední nějak často?“ Tak jsem mu nakukala, že mluvil ze spaní, že taky říkal, že mě miluje a pak řekl jiné jméno.Drobet se divil, ale přešel to s úsměvem. Asi se ze mě stává masochista. Normálně jsem se u toho bavila.......asi mi začíná hrabat

Cvičení a vzdělávání doporučuji ..
Ale ty hlášky a naschvály mají naprosto opačný efekt.

Z vlastní zkušenosti bych se snažil „překvapovat .. a to příjemně“ … něco ve stylu :
„jestli Tě Tvoje milenka neuspokojí, tak přijď ke mě .. zvládmu to líp“ .. doplněno nějakým pěkným dotykem či gestem a uvidíš co to udělá …

Teda předpokladem je, že manžela opravdu chceš …

• Citovat
  • Upravit
315
5.1.11 13:47

ano, manželka chce, opravdu myslíš, že by to tak fungovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí