Manžel mě vytáčí s pivem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.17 07:00

@Emimin7 ty dve piva pije tak rok.Kdyz si dat nemuze chova se normalne, akorat si to vzdy udela tak, aby mohl. Zacal pit ze zacatku cca 3× za tyden a za chvilku to bylo denne ty 2 piva a uz pije opravdu rok minimalne. Nijak se to nestupnuje, je na te stavbe je toho vic kdyz se dela

• Citovat
  • Upravit
40446
14.5.17 07:02
@Anonymní píše:
@doraz kdyz jsme se poznali a i chvili po svatbe pit nemohl se zdravotnich duvodu.Pak nejak postupne nalej na ty 2 piva denne a ted jak stavime dum, je to jak pisu v uvodnim prispevku.Ano samozdrejme to vi, ale on nic spatneho nedela, dle sebe, tak to neresi i kdyz mi to vadi

Jak to bylo v jeho rodině?
Ono je nejhorší, že opravdu v hodně rodinách jsou na mírný alkoholismus zvyklí a dokud nějak fungujou, tak to neřeší… :think:
Já bych hlídala, aby nezvyšoval počet a nenajel na tvrdý alkohol…
Navíc piva jsou i strašně kalorické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.17 07:10

@free333 u nich doma je to podobne. Tchan cely zivot chodil cca 2× tydne do hospody, kdyz delal neco na dome samozdrejme u toho pojijel.Ted na stari pije min a uz spise domaci palenku, pivo ani tak ne

• Citovat
  • Upravit
40446
14.5.17 07:23
@Anonymní píše:
@free333 u nich doma je to podobne. Tchan cely zivot chodil cca 2× tydne do hospody, kdyz delal neco na dome samozdrejme u toho pojijel.Ted na stari pije min a uz spise domaci palenku, pivo ani tak ne

Bude to asi těžké to nějak vyřešit, když je na to zvyklý i z domu.
Nešlo by to prokládat nealkoholickým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
14.5.17 07:40

Zakladatelko chápu tvoji averzi k alkoholu, ale pokud chlap maká na baráku, na svým, ví, že řídit nebude, tak po něm přece nemůžeš chtít, aby pil minerálku…tady máš poroblém ty, ne o on…můj manžel je zedník a když přes den dělá na svým, nebo teď u sousedů, tak 5 piv fakt není problém, mimochodem je to dobrý ionťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
14.5.17 07:41
@hanka.br. píše:
Podle mě jsi praštěná ty. Tak si dá pivo - no a? Tebe to „neskutečně vytáčí“?Máš hodného pracovitého muže a chtěla bys robota, co maká, nosí prachy a hlavně si nedá ani pivo. Nechceš si zvykat, rozvádět se taky nechceš, tak snad aby srazil paty a poslechl tě. Chudák chlap s takovou semetrikou.

Podle mě se spíš boji, aby se to opravdu ještě více nerozjelo a neměla doma regulérního alkoholika… :nevim:..Dvě piva denně bych ještě tolerovala, ale více už by mi asi taky vadilo, protože bych se prostě bála, aby se to nenavysovalo a nenavysovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.5.17 07:48

To vypracuje, když stavíte tak se ani neopije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
14.5.17 07:59

Jako 2-3 piva bych za alkoholismus opravdu nepovažovala… pokud to nemá i jiné projevy - agrese, zhoršení zdrav. stavu. Dřív se pily v podstatě jen překvašené nápoje, protože voda byla velmi riziková :) a pilo se hlavně pivo apod. Pravda, od středověku jsme se posunuli dál, ale pokud to neprokládá tvrdým, tak bych to moc neprožívala

• Citovat
  • Upravit
33993
14.5.17 08:05

No, tak si dá při práci pivo, to zas není taková hrůza ne? Píše že jinak je hodný, pracovitý, peněz nosí dost atd tak nevyšiluj. Kdyby celé dny jen pil a nic nedělal tak neřeknu ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
14.5.17 08:20

Jde primárně o jeho pití nebo o to, že on ví, že ti to vadí, ale nechce to měnit?
Za mě máš problém ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.17 08:32

Tyyjoo, tak to by mi dost vadilo, aby byl chlap furt načichlej pivem, nesnáším ten smrad. Pokud jde můj drahý do hospody na pár piv, spí v jiné místnosti, protože mi nedělá dobře cítit to z něj. Naštěstí chodí tak jednou za 2 měsíce. Denně, byť jen jedno pivo mi nepřipadá normální. Chlapa rodina taky dost pije a už jsem mu narovinu řekla, že jakmile bude denně pít, odejdeme od něj. Já bych se s takovým přístupem těžko srovnala. A nejspíš bychom se hodně odcizili. A nakonec šli stejně od sebe. 1× týdne bych to brala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.17 08:34

Zakladatelko tys v podstatě chtěla, aby ti tady holky napsaly jak je to strašný, ze tak moc pije. Místo toho ti píšou, ať ho necháš a tobě se to nelíbí. Hele fakt buď rada, ze je to hodný a pracovitý chlap.
A svůj odpor k jeho pivum nesvadej na svoje dětství. Můj vlastní otec se upil a id nevlastního Mamka kvůli jeho pití odešla (ja uz byla dospěla) takže taky vím co to je rodič alkoholik a rozhodne bych Se nechovala jako ty. Jak uz tady někdo psal, Myslim, ze ti nevadí ani tak pivo jako takové, jako fakt, ze ví, ze ti to vadí a stejně si to pivko koupi. A smrad z piva je nic proti smradu z cigaret.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.17 08:41

Nepsala jsem to primarne pro to, aby mi tu ostatni psali, ze je manzel spatnej. Chtela jsem jen znat nazor druhych, protoze vim, ze na tohle tema uz neumim premyslet nezaujate.

• Citovat
  • Upravit
3359
14.5.17 08:45
@Anonymní píše:
@hanka.br. pro upresneni mame syna, rozvadet se zatim nechci, jen jsem chtela slyset nazor ostatnich, protoze vim, ze mam jiz z detstvi s alkoholem problem. Nedokazu tudiz posoudit miru problemu a myslim si, ze
nadavani do semetrik neni nutne

Tak, pivo u práce na baráku je si myslím v pořádku, ale 5 piv je už moc…taky bych se nehroutila z piva večer, po uložení syna, třeba k TV…pokud ale popiji hned jak přijde z práce, každý den…byl by to pro me problém… To ani nemůžete někde neplánovaně jed, případně musíš řídit ty…
Znám jednoho takového, jen jich dal 10 za den…každý den a on problém neměl, fakt ne…To všichni okolo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33993
14.5.17 08:48
@Anonymní píše:
Nepsala jsem to primarne pro to, aby mi tu ostatni psali, ze je manzel spatnej. Chtela jsem jen znat nazor druhych, protoze vim, ze na tohle tema uz neumim premyslet nezaujate.

No vidíš, sama uznáváš že neumíš přemýšlet nezaujatě :think: Tak ho nech, zbytečně se budete hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí