Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@welovefashion to jsou ty pojmy.
Jistotu prý nemá nikdo v ničem…
Místo psychologa má deník, nic jinýho prý nepotřebuje
No tak mu řekni, že to potřebuješ ty ![]()
tohle je fakt šílený, on neřeší, jak ti musí být? Přece i pokud tě nemiluje, měl by tě respektovat, mít o tebe starost jako o matku svých dětí…
@Anonymní píše:
@terien Při dnešním hovoru jsem mu řekla že teda mám jako dělat jakoby nic? Nevařit, neprat mu… Nebo jak si to představuje?
Prý „tak to nedělej“…
jak malý dítě. Říkám si že to asi zkusím.
Na druhou stranu, nejsem typ co dělá naschvály
No, jak malý dítě… On ti na férovku řekne, že tě nemiluje, nestojí o vás, chce pryč a ty mu vyvařuješ, uklízís, nezatěžuješ ho starostmi o jeho vlastní děti, spíš s ním a asi čekáš, že ti za to bude vděčný nebo co.
@welovefashion on teď řeší hlavně sám sebe. Sebelásku. Prý se nechce obětovat kvůli nikomu a ničemu( proč se mám obětovat já?)
Prý má svých starostí dost…
@terien po těch letech očekávám že
si vzpomene na svoje dřívější chování a bude to jako dřiv.
@Anonymní píše:
@welovefashion on teď řeší hlavně sám sebe. Sebelásku. Prý se nechce obětovat kvůli nikomu a ničemu( proč se mám obětovat já?)
Prý má svých starostí dost…
Rict mi tohle, tak uz ma asi kufry pred dverma, pokud bych ho hned na miste nezabila
@iiiv píše:
Rict mi tohle, tak uz ma asi kufry pred dverma, pokud bych ho hned na miste nezabila
Nene, já bych mu nechala děti, sbalila se já a odešla se taky někam sebemilovat ![]()
@Anonymní píše:
@terien chce pryč, ale je tady prý doma, děti má rád i když brblá…
Tak si dej pozor, abys jednou nešla ty. S tebou je to úplně marný, ty budeš cvrkat i kdyby ti řekl cokoliv
Oni to ti chlapi mají hrozně jednoduchý
prizene se krize a můžou si klidně odletět jak ptáčci
ale co my, matky, že?
já tomu svýmu říkám od začátku, jestli ho jednou něco takovýho bude napadat, že mu nechávám děti a odcházím já
X let se člověk stará, vychovává, dělá hospodyni, div ne služku, nespí… Aby to pak dopadlo takto? Haha, ani náhodou, by viděl tóčo, čumáček.
jednou za 14 dní bych si děti „půjčila“ já, ne on ![]()
@Anonymní píše:
@iiiv já už jsem po tom roce docela otupělá
A do poradny nechce?
Tohle přece nepřišlo ze dne na den. Trávili jste spolu čas jako pár, jen spolu? Povídali jste si, smáli se spolu? Nikdy předtím s tebou nemluvil o tom, že mu něco vadí?
Jinak souhlasím s názorem, jak tady někdo psal, že čeká, že to rozsekneš ty. Jemu je to evidentně fuk, zatím mu to tak stačí.
@Ms.Ragdoll před ďětma jsme spolu byli 10 let. Nikdy žádnej větší problém nebyl Myslím že jsme byli šťastní.
@Ms.Ragdoll loni říkal že
do poradny ne, prý si musí řešit svoje věci, ty si řeší do teď
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll před ďětma jsme spolu byli 10 let. Nikdy žádnej větší problém nebyl Myslím že jsme byli šťastní.
To mi chceš říct, že se nikdy žádné třecí plochy neobjevily jo? Vše dokonalé?