Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara
Jak reagovat na informaci že nikdo nemá žádnou jistotu?
@divine woman píše:
Já bych tyhle kreteny zpráskaly jak psy. Tvl pořídí si 2 děti a pak najednou neví, co chce? Pověsit za pytlíka do průvanu, to radila má babi. Pak by se mu možná rozsvítilo.
@Anonymní píše:
@welovefashion sobec… řekne že sebeláska
a že bych se měla mít taky víc ráda..
no a co mu někdy večer strčit děti a zajít hledat sebelásku s kamarádkou do baru?
@Anonymní píše:
@ontarova.stara
Promiň mi, ale to bych mu dala takovou jistotu tím, že bych ho jistojistě poslala do hajzlu.
To by mi ty nervy s ním za to nestály.
Já myslím, že nadpis příspěvku je nesprávný. Manžel přesně ví, co (ne)chce. Jediný kdo neví, co s životem dál, jsi aktuálně ty. Pokud už rok nemáš sílu to řešit, ačkoliv tě to trápí, zkus navštívit nějakého mediátora (psychoterapeuta), který tě nasměruje na jednotlivé dílčí kroky k vyřešení vztahu a celé situace. Krůček po krůčku. Držím palce ![]()
Mohu se zeptat co to bylo za prvotni diskusi, at jsem v obraze? Dekuji ![]()
Podobný typ jsem MĚLA doma. Stal se z něj nerodinný typ před x lety, že bude trávit čas s dětma, ale když bude chtít, aby si to užil…tak jsem mu vyšla vstříc a dělali jsme všechno sami tři. Trvalo mi to pár let, než jsem našla sebeúctu a mu zamávala. Paradoxně poslední kapkou byly děti… Dával jim najevo jak mu vadí. A výsledek: nikomu nechybí, protože jsme stejně žili ve třech a on vedle nás.
Na děti jsem ho nepřemlouvala, neznásilnila…chtěli jsme je… 🙂 Samozřejmě, že měl v sobě rozchodu milenku, ale to už mi bylo fuk. Bohužel se ukázalo…což mi nepřišlo, že jsem žila s manipulátorem.
@Anonymní píše:
@welovefashion sobec… řekne že sebeláska
a že bych se měla mít taky víc ráda..
V tom má ale pravdu
@Anonymní píše:
@ontarova.stara
Ale má. Jediná jistota v životě je, že jednou umře.
@terien já se snažím, už to že to chci řešit protože mě tato situace ubíjí je myslím krok zpět.
Ale v rámci sebelásky věnovat 10 hodin denně svému koníčku- hraní her na playstationu a u toho okřikovat děcka ať nekřičí, nebhají před telkou… to je sobectví
On to celé asi špatně pochopil…
@Anonymní píše:
@terien já se snažím, už to že to chci řešit protože mě tato situace ubíjí je myslím krok zpět.
Ale v rámci sebelásky věnovat 10 hodin denně svému koníčku- hraní her na playstationu a u toho okřikovat děcka ať nekřičí, nebhají před telkou… to je sobectví
On to celé asi špatně pochopil…
To je ten rodinný život a milující otec?
z diskuze mám pocit, že patris k části masochistických žen, které se snaží toho vydržet co nejvíc a řešení, které mají pod nosem, z nějakého neznámého důvodu přehlíží. U vás to bude pořád stejný, dokud si nenajde jinou a neodejde. Pak tu založis diskuzi, jak jsi se starala, vařila, uklízela, on nic nedělal a ještě odešel, přitom to můžeš udělat úplně naopak.
@stín katedrál @Liška2014 asi máte pravdu