Manzel nesnese kote

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4785
26.8.21 11:07

Nikdy bych si nepořídila děti s člověkem, co nemá rád zvířata. Řešení tahle situace nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
26.8.21 11:08
@Freeandwild píše:
Nikdy bych si nepořídila děti s člověkem, co nemá rád zvířata. Řešení tahle situace nemá.

To, že někdo nechce doma kočku nebo psa neznamená, že nemá rád zvířata. Zase to tak holky nedramatizujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
26.8.21 11:26
@bigl píše:
To, že někdo nechce doma kočku nebo psa neznamená, že nemá rád zvířata. Zase to tak holky nedramatizujte.

Už jsem to tu popisovala víckrát, pro mě prostě člověk, co se štítí mít zvíře doma nebo žít s ním v blízkém soužití, zvířata prostě extra rád nemá a kompromis takového člověka s jejich milovníkem je podle mě nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.8.21 11:35
@Scara píše:
Mám jich 6, 4 z toho jsou zdejší „přišlo polomrtvé kotě“. U 6 (přijel po x dnech, kotě už bylo doma) mi muž řekl, že už by asi stačilo… Tím, že jsem je nechala vykastrovat a sousedi nechali vykastrovat jejich rodiče (a část z nich taky přejelo auto) jsme za 3 roky podstatně snížili populaci toulavých bezdomovců v téhle vesnici a v dalších dvou nám přilehlých. Ano, ročně platíme očkování, 2× ročně odčervení, měsíčně pytel žrádla, žily s námi 2 roky v garsonce a byl to Hell, přesto, dneska stačí je ráno vypustit na zahradu a večer přijdou a nevím o nich celý den (i když vím, kde přesně která kdy je). Jako větší závazek vidím péči o psa, toho lze připodobnit dítěti, ale kočky určitě ne :)

Ja mam Ragdolla a tam bych se tu peci k diteti nebala prirovnat (nejake mene narocne dite teda :D ). Nekolikrat za noc me vzbudi, mam ho neustale v tesne blizkosti, lezi na me kdyz pracuju, kdyz jdu na zachod, tak sedi za dverma a breci a skrabe na dvere, kdyz jsem ve vane, ma o me strach a breci… navic je porad nemocny (chudak byl odmala to nejmensi kote) a stal nas uz neskutecne monozstvi penez a casu a starosti v tomto. Plus ho musim casto umyvat, protoze ma zaludecni problemy, a nemusim asi zduraznovat ze kolikrat znecisti i neco v byte. Neni to jeho chyba, je cistotny, ale proste ma problemy. Take se musi denne vycesavat a ma dietu.

Na druhou stranu o nasi Britce vim dvakrat za den, kdyz si zrovna prijde rict o svych pet minut pozornosti, a jinak je naprosto samostatna, nemocna nikdy nebyla, koupali jsme ji za cely zivot snad dvakrat.

A oba jsou domaci plemena, takze skoro neskrabou nabytek a nesplhaji po zaclonach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.8.21 12:54

Chudák kotě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 13:07

16 let jsem žila se psem, co jsem si vzala z útulku, pak přibyla ještě fenečka (měla jsem i králíka, 12 potkanů, v dětství myši a křečky). Bohužel už jsou všichni mrtví a víš co? Příteli jsme jasně řekla, že už doma žádné zvíře nechci. Partner má psa, o toho se starám, když je třeba, ale až nebude ani ten, už nepřistoupím na žádné zvíře. Děsně mě jejich odchody bolí, každého jednoho jsem obrečela. Jestli domů přivede dalšího psa aniž by to se mnou nějak předem řešil (nebo kočku, to je jedno), budu vážně zvažovat odchod. Ovšem partner je rozumný, takže jsem si téměř jistá, že by takový podraz neudělal (pokud by se mě tedy nechtěl snadno zbavit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107602
26.8.21 13:14
@pohledzdruhestrany píše:
Boj je součást lásky a nmnoho žen boj zbožnuje jako předehru :lol: Nepamatuješ na nedávnou diskuzi o ubohé zakladatelce, která měla tak hodného partnera, který se ani nechtěl pohádat, až jí to vehnalo do spárů hrubiána, který ji to udělal tak jako nikdo jiný a chudinku to semlelo, když jí hodňas požádal o ruku :lol:
Jo, nekdo to ma rad asi
@Liberalissima píše:
Ano, vztah ke zviratum a kockam konkretne jsme resili snad na tretim rande :mrgreen:

Presne, na tohle téma musi dojit brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107602
26.8.21 13:15
@bigl píše:

To neznamena, ale pokud ty ano, tak to nejde dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
26.8.21 13:22
@Venetia píše:
To neznamena, ale pokud ty ano, tak to nejde dohromady

Ale na to je čas si to včas ujasnit ;) Jako bych nebyla s kuřákem tak ani s člověkem co by řekl že psy nesnáší. Takové soužití by cenu nemělo :? Tohle se dá zjistit při prvním setkání a o nic přece nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107602
26.8.21 13:32
@Markéta80 píše:
Ale na to je čas si to včas ujasnit ;) Jako bych nebyla s kuřákem tak ani s člověkem co by řekl že psy nesnáší. Takové soužití by cenu nemělo :? Tohle se dá zjistit při prvním setkání a o nic přece nejde ;)

No vzdyt ja souhlasím :D Presto se to deje docela casto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.8.21 14:04
@Liberalissima píše:
@Šarlota4 Jasne, pokud ten, co zvire chce, nema cas se o nej starat, tak to je samozrejme neco jineho. Ja bych napr chtela jeste psa, ale vim, ze momentalne mu nedokazu dat vsechno, co by potreboval (hlavne cvicak) a taky, ze by z toho nase starsi kocka mela prilis velky stres. Clovek musi mit trochu soudnost :)

Ne, musí ho chtít všichni, bez ohledu na to, kdo se bude o něj nejvíce starat a u kočky to platí dvojnásob. Třeba my máme vychovaný, hodný psy a člověk o nich doma ani neví. Kočka to je jiny, to je jinej level. A celkově mít zvíře se prostě dotkne celé rodiny. Pokud to zvíře žije, tak jak to má být, normálně v domácnosti. Pohled má podle mě pravdu a to mám kočky rád a mít kočku je tajn, ale tohle je prostě podraz. Ještě lže a vymyslí si a staví chlapa do strašný situace. Teď bude táta ten zlej, přitom chybu udělala máma. Nikdo jiný. O tohle jde. Proč mu jako nezavolala a nezeptala se, co si o tom myslí? Možná by tohle stačilo a reakce by byla úplně jiná. Teď je z toho akorát blbá situace, která má blbý a blbější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.8.21 14:05
@Markéta80 píše:
Ale na to je čas si to včas ujasnit ;) Jako bych nebyla s kuřákem tak ani s člověkem co by řekl že psy nesnáší. Takové soužití by cenu nemělo :? Tohle se dá zjistit při prvním setkání a o nic přece nejde ;)

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
26.8.21 14:58

@Matt 02 jak myslis, mame na to jine nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59421
26.8.21 15:11

@Venetia protože si každý řekne že ten druhý jednou změní názor a většinou ne ;) A po letech ta věc vadí čím dál víc, ale ten člověk jen nezměnil názor. To jaký si koupím telefon se řešit nemusí, manžel jen řekl jestli ho fakt chci. Ale u psa je ta debata zásadnější ;). A navíc zvíře je živé, stojí dost peněz a že by zvíře nic nezničilo se říct nedá :lol: a člověk co zvíře mít doma fakt nechce tohle bude řešit mnohem víc. A je logické pokud s čímkoliv nesouhlasíš tak pak ty negativa řešíš mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
26.8.21 15:18
@nototo píše:
Hle klíídek, bože to jsi takovej arogán??? To je manžel něco jako schvalovací komise nebo co voe??,

Mě by zajímala reakce nejen zakladatelky na to, kdyby si manža taky bez optání přivedl domů kočičku. Dvounohou třeba. No co, děti by si ji možná taky oblíbily, když by pěkně mňoukala. Když si může domů tahat žena, co se jí zrovna zachce, tak proč by nemohl on? Je snad manželka nějaká schvalovací komise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí