Manžel si neřekne o sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.20 13:51
@Anonymní píše:
My jsme třeba teď začali hodně letmyma fotkama třeba v kuchyni. Když vařím a on mi s něčím pomáhá nebo si při něco jen jde. Když se skláním pro ně o do ledničky a stojí poblíž, tak se zadkem lehce otřít. Nebo se pro něco nahnout atd. Je to sranda :lol:. Hlavně když má možnost, tak se zavřou dveře do ložnice a vypustí všechnu páru. Třeba zkusit taky něco takového. Nebo ho staví obejmout a zajet rukama pod triko, pak se zase odtáhnout. Ať vidí, že máš zájem, ale zase se na něj hned nevrhnout. Po celém dni už mu to nedá a něco musí být :lol:. Ovšem nevím jak to u vás přesně funguje, já jsem se začala bavit tímhle a to jsme spolu taky několik let už.

Pohybama* omlouvám se

• Citovat
  • Upravit
1008
31.7.20 13:54

@Mišu G tak nevim, ale ja nemít několik měsíců sex, tak taky buď tlačím nebo ho pošlu někam. Neumím si představit nechat to být, to jedině asi že bych si odskakovala za milencem :nevim: jasně, určitě si o tom promluvit, dát tomu nějaký čas (ne rok žejo :mrgreen: ), případně se přizpůsobit protějšku s nižší potřebou. Ale zase když je ta potřeba jednou za x měsíců, tak to fungovat nebude.
Neradím rozchod, zakladatelka má dítě, ale je to nepříjemná situace a kdyby s mužem nešlo hnout, asi bych to musela začít řešit po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
31.7.20 15:28

A jinak se chová stejně? Žádná přehnaná podrážděnost? Výčitky tam kde byl dřív v klidu?
Možná jsi víc naléhavá. Máte malé dítě, jak moc třeba ventiluješ takový ty potíže a starosti mateřství?? Jsou chlapi co hůř nesou když se na ně začne nakládat, jak je to náročný dítě nespí, řve etc. Je těžký se od toho odstřihnout.
Na druhou stranu mu svůj zájem dáváš jasně najevo. :nevim:
Tipnul bych, že ti v revíru běhá škodná :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 15:29

Anonymní č. dvě, tohle dělávám, i mě přijde že je nažhavenej, jenže přes den se furt něco dělá, máme barák a budujem a večer s sebou pleskne do postele a je tuhej, ráno vstává první, probouzím se sama a už zas někde něco dělá, nebo chystá snídani atd… já si pospím, protože malý stále nespí celou noc a vstávám k němu.
@KaZeAd milence určitě ne, já na to nemám povahu, touhy mám, ale to bych nedala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 15:32

@Diagnozaotec nikdy člověk nemůže dát ruku do ohně za někoho, ale manžel je stále doma, nechodí ani nikam na pivo atd, nechová se nějak zvláštně, neskrývá telefon, nebo hesla do pc atd… navíc jak jsem psala, je stydlín, když jsme spolu začali trvalo dlouho než jsme se spolu vyspali.

• Citovat
  • Upravit
727
31.7.20 15:34
@Diagnozaotec píše:
A jinak se chová stejně? Žádná přehnaná podrážděnost? Výčitky tam kde byl dřív v klidu?
Možná jsi víc naléhavá. Máte malé dítě, jak moc třeba ventiluješ takový ty potíže a starosti mateřství?? Jsou chlapi co hůř nesou když se na ně začne nakládat, jak je to náročný dítě nespí, řve etc. Je těžký se od toho odstřihnout.
Na druhou stranu mu svůj zájem dáváš jasně najevo. :nevim:
Tipnul bych, že ti v revíru běhá škodná :(

ale houby škodná. Ani předtím to evidentně nebyl ten typ, co když nezasune 3× denně, tak mu semeno tlačí na míchu a přes těhotenství si odvykl úplně. No a teď už se mu do toho domácího mr*ání(semtam faldík, semtam strie, semtam zarostlý začervenalý chloupek nebo beďary na zadku) moc nechce. Kor když je všude kolem baráku práce. :think:

zakladatelko:
kolik vám je let? Tipuji kolem třiceti nebo něco málo přes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 15:39

@Michal1986 já mám tvůj ročník v nicku, manžel je o čtyři roky starší. ale je to fyzicky zdatný chlap, ne žádný pivní mozol, musí mít fyzičku kvůli práci.

• Citovat
  • Upravit
727
31.7.20 15:45
@Anonymní píše:
@Michal1986 já mám tvůj ročník v nicku, manžel je o čtyři roky starší. ale je to fyzicky zdatný chlap, ne žádný pivní mozol, musí mít fyzičku kvůli práci.

no tak je to jasné.. čtyřicítka klepe na dveře, kopec práce kolem baráku, dítě, starosti a prostě už sex není alfa omega všeho. Já jsem byl kolem té pětadvacítky přesně ten typ, kterého jsem popisoval výše.. sex minimálně jednou denně, kopec pomůcek, že zpětně ani nevím, jak vlastně fungovaly(měli jsme i takovu tu vakuovou pumpu, co se dá na micinu a krásně po ní naběhnou pysky :oops: ), když jsem zrovna nesouložil, tak jsem v práci řešil na sex shopech, co koupit dál a jak si to zase užijeme.. No a teď po třicítce mám kopec jiných priorit a kdybych si měl vybrat mezi prosouloženým víkendem a výletem na hory, tak neváhám ani minutu(a krémuji pohoroy :P ). Prostě už na svět nějak nekoukám tou zúženou optikou sexuálního chtíče. Sex je pořád fajn, ale není to první věc na kterou myslím, ani druhá nebo třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 15:49

@Michal1986 no a já bych dala přednost prosexovanýmu víkendu :nevim: klidně na horách :mrgreen: já prostě můžu kdykoliv, I kdyby mě vzbudil o půl noci a to nekecám, nikdy mě snad nebolela hlava, jo dřív max po pití, teď už ne, nikdy jsem neřekla ne, mě se nechce nebo něco jiného :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
727
31.7.20 15:56
@Anonymní píše:
@Michal1986 no a já bych dala přednost prosexovanýmu víkendu :nevim: klidně na horách :mrgreen: já prostě můžu kdykoliv, I kdyby mě vzbudil o půl noci a to nekecám, nikdy mě snad nebolela hlava, jo dřív max po pití, teď už ne, nikdy jsem neřekla ne, mě se nechce nebo něco jiného :nevim: :(

njn tak už to u sexuality je. U mužů s věkem klesá, u žen naopak roste. Radu nemám, snad jen, a teď jdu proti svému druhu, až se vrátíš do práce, tak nepodlehni hned prvnímu kolegovi, který projeví zájem.. z toho, co popisuješ, jsi vyloženě ten typ „kolegyňky“ po mateřské, na kterou si bude brousit zuby nejeden don Juan pracovního kolektivu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 16:52

Zakladatelko, tvuj manzel nebyl nikdy na sex, jak pises. V podstate se mozna jednou tydne spis premohl, ze by jako melo neco byt a aby se nereklo. Po diteti doufal, ze bude mit pokoj. Trochu jako nektere zeny. Kdyby sex s tebou chtel, tak by ho sam inicioval. Je evidentni, ze nechce.

• Citovat
  • Upravit
1008
31.7.20 17:24

@Michal1986 tak kdyby měla být bez sexu každá, která má semtam faldík, strii, začervenalý chloupek nebo beďar, tak to by nesouložil nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38283
31.7.20 17:26
@Anonymní píše:
Pohybama* omlouvám se

My to určitě pochopili. :pankac: Teda já jo, tohle jsem dělal taky. Dneska už pomalu rezignuju - odpověď 0. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
31.7.20 17:32
@Michal1986 píše:
no tak je to jasné.. čtyřicítka klepe na dveře, kopec práce kolem baráku, dítě, starosti a prostě už sex není alfa omega všeho. Já jsem byl kolem té pětadvacítky přesně ten typ, kterého jsem popisoval výše.. sex minimálně jednou denně, kopec pomůcek, že zpětně ani nevím, jak vlastně fungovaly(měli jsme i takovu tu vakuovou pumpu, co se dá na micinu a krásně po ní naběhnou pysky :oops: ), když jsem zrovna nesouložil, tak jsem v práci řešil na sex shopech, co koupit dál a jak si to zase užijeme.. No a teď po třicítce mám kopec jiných priorit a kdybych si měl vybrat mezi prosouloženým víkendem a výletem na hory, tak neváhám ani minutu(a krémuji pohoroy :P ). Prostě už na svět nějak nekoukám tou zúženou optikou sexuálního chtíče. Sex je pořád fajn, ale není to první věc na kterou myslím, ani druhá nebo třetí

Nezlob se, ale ne kazdy chlap je po tricitce sexualni netahlo :mrgreen:. Memu muzi bude letos ctyricet a sex ma porad mezi prioritami, coz samozrejme neznamena, ze mysli penisem a nema jine zajmy (jak se nabizi odpovedet). A vetsina manzelu mych kamaradek to ma mezi tou tricitkou a ctyricitkou velm podobne.
Nicmene pokud ti v petadvaceti stacil sex jednou do tydne v pohode, asi se tomu utlumu po tricitce nelze divit.

• Citovat
  • Upravit
7375
31.7.20 17:41
@Anonymní píše:
@Diagnozaotec nikdy člověk nemůže dát ruku do ohně za někoho, ale manžel je stále doma, nechodí ani nikam na pivo atd, nechová se nějak zvláštně, neskrývá telefon, nebo hesla do pc atd… navíc jak jsem psala, je stydlín, když jsme spolu začali trvalo dlouho než jsme se spolu vyspali.

Když jste spolu začínali, tak vydržel čekat na poprvé dlouho? Tak to tipuji na asexuála, který má splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí