Manželce vadí moje matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
25.5.20 07:54

Nejspíš ti zahejbá. O tom by svědčila ta podrážděnost na tebe. U tchýně má strach, že by mohla něco vytušit, proto se od ní drží dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.5.20 07:55

Je opravdu dobrá babička? Nemáš růžové brýle, protože to je tvoje maminka? Nezastávaš se své matky na úkor své ženy?
My to tu nevyřešíme. Zeptej se své ženy, kde je problém.
Já své tchýni nevolam. Ani tchánovi nevolam a to ho mám opravdu ráda a máme skvělý vztah. Jsou to manželovi rodiče.

• Citovat
  • Upravit
855
25.5.20 08:02

A dřív si volaly a tak? Pokud ne, nevím čemu se divíš. Já své skoro tchýni netelefonovala nikdy a dárek jí kupuje přítel. Je to jeho matka, ne moje kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
25.5.20 08:31

Tchyni jsem volala 1× za těch 11 let, co jsem s chlapem a dárek jsem nevybrala ani jediný. Stejně jako můj manžel nevolá mé mámě a nevybírá dárky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.5.20 08:31

Já mám suprovou tchýni, ale volám jí tak 2× ročně, když něco potřebuju (hlídání třeba) :mrgreen: Dárky jí vybírá manžel, já maximálně přihodím nějakou kosmetiku nebo něco, co by on vybrat nezvládl :nevim: Stejně je to i ve vztahu můj muž+mí rodiče :nevim:
Myslím, že máte úplně jiný problém, než tvou mámu.
Chlapovi, co řeší tyhle věci takovým způsobem, navíc na EMIMINU, bych taky odsekávala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
25.5.20 08:32

Tak se baby nesnesou, no. To se stává. Rozsekni to a každé vymez její prostor. Úplně nejhorší je jedné naslouchat nářky na druhou a kývat a pak zase kývat na nářky té druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.5.20 08:32

Ty jsi nakej mamanek? :roll:
Ze svou matku tak milujes není povinost tve manželky. Nech ji dýchat, já bych z tebe byla na svestku být ona.
Hrůza, jsi nakej cvaklej. Takovýho manžela bych vzala panvickou, aby se probral!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.5.20 08:40

Na svoji tchýni ani nemám telefon. Ona na mě naštěstí taky ne. Dárek ode mě za 15 let dostala jeden a to, když mi donesla klientka něco co se mi nehodilo. A ano, nemám tchýni zrovna dvakrat ráda. To, že miluji jejího syna, neznamená, že mi musí sedět ona. Nenuť svoji ženu do věcí které nechce a budete spokojení všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.5.20 08:44

Moje kolegyně z kanclu se snachou volá denně. Teda volají si na střídačku. Takže není normální se s tchýní nebavit, jak tu některé komentáře naznačují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
25.5.20 08:49
@Anonymní píše:
Milé dámy, s manželkou se známe už téměř 10 let, manželé jsme 4 roky a máme dvouletou holčičku. Manželka je poslední dobou podrážděná, ignoruje mě nebo mi odsekává. A přijde mi, že nesnáší moji matku. Ta je přitom skvělá babička, ale manželka pro ni třeba ani nevybere dárek k narozeninám, nezavolá jí. Co udělat, aby měla moji mamku ráda?

To, že je žena poslední dobou podrážděná, a odsekvá ti, má nějaký důvod? Pokud do ní hučíš, a nutíš jí, ay volala tvé matce, ta se nemůžeš divit. To že jí nevolá a nevybírá dárky, neznamená přece že jí nemá ráda :nevim: Taky tchyni jen tak nevolám. Dárky tedy vždy vybírám já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
25.5.20 08:53
@jura8823 píše:
Moje kolegyně z kanclu se snachou volá denně. Teda volají si na střídačku. Takže není normální se s tchýní nebavit, jak tu některé komentáře naznačují.

Ono ale nejde o nebavení se, ale nevidím důvod, proč si pořád volat? Tvoje kolegyně má se snachou asi super vztah, a tak jsou spolu pořád v kontaktu. My taky máme vztahy ok, ale raději se sejdeme a pokecáme u kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
25.5.20 09:26

Upřímně, je mi z názorů v této diskusi dost smutno. Já sice nemám s tchyní nějak suprový vztah, ale je to máma mého milovaného muže a babička mých synů a to je pro mě sakra důvod brát ji jako člena své širší rodiny a stejně jako svým rodičům i jí kupovat dárky, pomáhat jí a promluvit s ní nejen, když potřebuji hlídání (to už teda dávno nepotřebuji ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.5.20 09:29

Ty neřeš vztah mezi tvou matkou a manželkou, ty řeš vztah mezi sebou a tvou manželkou. To je teď tvůj hlavní problém a především je to něco, nad čím máš z 50 % moc to ovlivnit.

Primárně se evidetně potřebujete naučti jeden druhému naslouchat a mluvit spolu tak, aby vás ten druhý slyšel.

Až budete schopní otevřeně spolu mluvit i o tom jak to máte s tvou matkou/její tchyní, bez toho aby se jede či druhý urážel, cítil ohrožený, manipulovany, whatever - tak to půjde nějak dořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
25.5.20 10:28
@jura8823 píše:

Já se s tchýní radši pobavím tváří v tvář. Nebydlí daleko, vezmu dítě a jdeme na návštěvu. Pokecáme a dobrý. Takže nemám vůbec potřebu jí volat. Když se nějakou dobu nevidíme, tak zavolá manžel a dá telefon na hlasitý odposlech, takže jí slyším a můžu jí pozdravit a podobně.
Takže když už si voláme, většinou některá z nás něco potřebuje. A to mi přijde normální.
Souhlasím, že není normální se s tchýní nebavit, ale zase to není moje matka, abych jí volala alespoň jednou týdně na pokec. Ale pokud si spolu ženské tak sednou, že si mají pořád o čem povídat, tak proč ne. Jenom to tak vyjde málo komu, většinou tam moc společného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
25.5.20 11:06

Je nejaky duvod, proc by tvoje zena nemela mit tvou mamu rada? Ono vas pohled na bezva babicku nebo tchyni muze byt diametralne odlisny. Zkus se zeptat primo ji. Treba to je uplne jinak a bere to tak, ze tvoji mame mas darek vybrat za oba ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí