Manželka mě podvádí, neva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
14.1.15 17:06
@Denisa76 píše:
to chce čas a neboj, že nepřijde chvíle kdy jí vystrčí. Jak dlouho se bude trápit tedy kdy vystrčí hlavu je už jenom na něm. No snad to bude brzy on ten život totiž strašně moc rychle utíká ;)

To je pravda.
A jestli má zakladatel téhle diskuze pevné postoje k nevěře a odsuzuje ji, tu hlavu nakonec z toho písku vystrčí.
Jen je otázka, jak dlouho se dokáže tím sajrajtem dusit…

OT: zdravím tě, kočko :hug: :kytka:. Dlouho jsme se nepotkaly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
14.1.15 17:15

Vztah a soužití má mnoho rozměrů. Pro někoho je nejdůležitějším parametrem věrnost, někdo potřebuje sexuální vybití nebo jenom zpestření. Pokud sex tvoří dejme tomu 10% vztahu, není důvod kvůli tomu jinak funkční vztah nebo funkční rodinu bořit. Podle mě to klidně fungovat může, ale může to i skončit průšvihem, záleží, jak to má paní nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.1.15 17:18

@boy Svůj příběh jsi napsal do sekcí „diskuse“, tak se tak nepodivuj, že nad ním diskutujeme. Mohls napsat deníček, blog, příspěvek do časopisu Květy apod. Na druhou stranu je tvůj postoj zajímavý, bylo by škoda nás o něj připravit (to zní jako ironie, ale není, myslím tím, že je dobré vědět, jak všelijak je schopný člověk uvažovat).

Postupujícím věkem taky pomalu chápu, že mnohá „nikdy“ vyřčená za „mlada“ (myslím hodně mlada, jinak se ještě celkem mladá cítím :mrgreen: ) byla dost naivní. Ale zas jsem z jiného těsta, já osobně bych se spíš na sebe nemohla kouknout do zrcadla v tvé situaci, protože právě ta mi přijde nanejvýš potupná (žena tě podvádí a bude v tom pokračovat, protože neví, že víš, ví to i spousta lidí kolem, protože v okolí se takové věci nikdy neutají, vždycky je svědek, který pak na tebe kouká buď soucitně, nebo s pohrdáním, jaký jsi trouba, že to nevidíš nebo si necháš líbit…). Existuje totiž ještě jedna možnost, která tě evidentně nenapadla- říct, že víš, dát si šanci vybít emoce, říct, co cítíš, a později třeba odpustit, zůstat s manželkou, snažit se najít příčinu její nespokojenosti. To, co předvádíš ty, není žádné hrdinství, ale právě naopak, neschopnost postavit se problému čelem. Ale je to tvůj boj, tak vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.1.15 17:21
@boy píše:
Co se týče nevěry, jak jsem na to přišel. Trochu s úsměvem… řekněme, že jsem ji neoprávněně šáhl do soukromí. Tedy jsem v situaci, že to vím, ale nemám to z „publikovatelných zdrojů“ a jejich vyzrazení by mohlo mít za následek mezinárodní konflikt s milióny obětí :)

Zcela určitě nechce abych o tom věděl… můj „oficiální“ postoj k nevěře zná. Mě také zná. Jednoznačně jsem jej před lety zdělil a nikdy jsem jej nezměnil. Jsem zásadový člověk, to že člověk neoficiálně umí někdo „přihmouřit oko“ je něco jiného než připustit oficiálně že vlastně zásady které mám jsou jenom cár (byť by se jednalo jenom o jednu jedinou, ale podstatnou zásadu). Oficiálním připuštěním že udělám vyjímku ze zásad (tedy že bychom se okamžitě nerozvedli) a smířením s nevěrou bych vnitřně klesnul na takvou úroveň že bych se nemohl podívat na sebe do zdrcadla. Prostě pokud se to dozvím oficiálně, nebo připustím že to vím stavím se automaticky do polohy „rozvod“ a nevidím jiné východisko.

Tahle poslední část možná zní sobecky (stavět svůj svou vlastní hrdost nad nevěru)… ale už v prvním příspěvku jsem psal že jsem ješitný a celý můj život se snažím stavět na tom, že v podstatných věcech je řekněme „na mne spoleh“.

Aha, tak tohle vysvětluje situaci.

Takže to není : manželka mi podvádí a mě to „neva“
ALE manželka mě podvádí a mě to setsakra „va“, ale je pro mě snesitelnější a méně bolestivé dělat, že to nevím, než bych o ní třeba přišel úplně…
S tím ale nejsi ničím výjimečným, takhle to má kde kdo.

• Citovat
  • Upravit
33916
14.1.15 17:22
@radúna píše:
To je pravda.
A jestli má zakladatel téhle diskuze pevné postoje k nevěře a odsuzuje ji, tu hlavu nakonec z toho písku vystrčí.
Jen je otázka, jak dlouho se dokáže tím sajrajtem dusit…OT: zdravím tě, kočko :hug: :kytka:. Dlouho jsme se nepotkaly :(

to už záleží jenom na něm ;) Né nadarmo se říká, že život je jednoduchej jenom my sami si ho děláme těžším :jazyk:

Taky tě ráda vidím :hug: Mám ted moc krásné starosti a už není čas :oops: Písnem si sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.1.15 17:27

S tím diskutováním nad tématem jsem chtěla napsat totéž, co @Samamama .
Jsi prostě na diskuzním serveru, tak se dalo s debatou jaksi počítat, že?

A co se týče tvého pohledu na „mládí“ a jejich řešení takových situací…
No, zde se nenacházejí jen mladé dívky, nebo mladé maminky. Jsou zde i také, kteří už leccos v životě zažily ;). Zralé a zkušené ženy, poznamenané různými osudy a každá se s tím nějak musela poprat.
To, že ty se s tím (ne)pereš tak jak to děláš je samozřejmě jen a jen tvoje věc. Nikdo tě @boy nehodlá přesvědčovat o tom, že je to špatně :palec: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.1.15 17:30
@Pedro 00 píše:
Vztah a soužití má mnoho rozměrů. Pro někoho je nejdůležitějším parametrem věrnost, někdo potřebuje sexuální vybití nebo jenom zpestření. Pokud sex tvoří dejme tomu 10% vztahu, není důvod kvůli tomu jinak funkční vztah nebo funkční rodinu bořit. Podle mě to klidně fungovat může, ale může to i skončit průšvihem, záleží, jak to má paní nastavené.

To ano. Jenže ono zakladatelovo: „jsem tak zásadový, že kdybych to věděl, musel bych se rozvést (ale já to vím a abych se nemusel rozvést, tak dělám, že to nevím)“ zavání spíše značnou demagogií a né vyzrálým postojem ke vztahu. Škoda. Řekla bych „wow, super, že to někdo dokáže brát takto“, jenže to ofi/neofi působí poněkud papiňákovitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
14.1.15 20:05
@Samamama píše:
příspěvek do časopisu Květy apod.
:pankac: tak to je přesný! Přesně tak mi to připadá
Pisatel si dává velice záležet na slohu, pravděpodobně o tom přemýšlel hodně dopředu, aby to napsal tak, že to ve čtenáři zanechá co nejhlubší dojem. Taková červená knihovna. Zhrzený milenec hrdinně snáší příkoří, aby udržel rodinný život… Jednoho by to rozplakalo. No na mě to kýžený efekt nemělo. Srabáctví, schované pod roušku hrdinství, mě nedojímá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
14.1.15 21:22
@Antonie Bolavá píše: :pankac: tak to je přesný! Přesně tak mi to připadá
Pisatel si dává velice záležet na slohu, pravděpodobně o tom přemýšlel hodně dopředu, aby to napsal tak, že to ve čtenáři zanechá co nejhlubší dojem. Taková červená knihovna. Zhrzený milenec hrdinně snáší příkoří, aby udržel rodinný život… Jednoho by to rozplakalo. No na mě to kýžený efekt nemělo. Srabáctví, schované pod roušku hrdinství, mě nedojímá

A i přesto je jeho projev neskutečně špatně čitelnej. Odstavec ofiko neofiko jsem četla snad pětkrát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
14.1.15 21:27
@Pincenza píše:
A i přesto je jeho projev neskutečně špatně čitelnej. Odstavec ofiko neofiko jsem četla snad pětkrát. :mrgreen:

Nj, snaží se až moc ;)
A abych pravdu řekla, tak něco i přeskakuju, protože místy se to nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
14.1.15 21:32

@Antonie Bolavá Takže abysme to uzavřely. Jako každej chlap se nechce vzdát svého pohodlí a luxusu (nenazývala bych to ješitností, ale leností), proto bude mlčky trpět a nechat se podvádět, protože ví, že jeho manželka zná jeho názor na nevěru a má strach, že rozvod by možná dotahla do konce dřív než on. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
14.1.15 21:34

Zakladatel nepatra po manzelcine nevere, ale podle nejakych indicii si je jisty…kdo vi, jak to ve skutecnosti je. Vyumelkovany sloh a zakladatelova poza svedci o tom, ze zdaleka neni nad veci tak jak pise. Neveru jsem zazila a je to tedy hodne bolestny zazitek, podle me to zakladatel vytesnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
14.1.15 21:45
@Veveří píše:
Zakladatel nepatra po manzelcine nevere, ale podle nejakych indicii si je jisty…kdo vi, jak to ve skutecnosti je. Vyumelkovany sloh a zakladatelova poza svedci o tom, ze zdaleka neni nad veci tak jak pise. Neveru jsem zazila a je to tedy hodne bolestny zazitek, podle me to zakladatel vytesnuje.

Na tom něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 22:38

Myslím si, že postupuješ správně.

Zdar,

ty příspěvky typu „potupné, demagogie, červená knihovna, zhrzený milenec, ješitnost - lenost“, apod. vůbec neber vážně! Jsou to jenom pi-pi-pi-názory těch nejdokonalejších z nejdokonalejších, které mají vždy a ve všem na 100 % jasno.

Jestli Ti partnerka v mnoha ostatních ohledech vyhovuje, je vstřícná a v rodině spolupracující, tak to přeci nerozbiješ na cimprcampr jen proto, že jí holt občas nekontrolovatelně svědí pipka! S jinými možná dělá tamto, ale s Tebou chce žít!

Jestli se dokáže vracet a být partnerkou, ne megerou - neměnit! Lepší beztak nenajdeš, jsou všechny stejné. Nebo horší.

Nanejvýš bych se preventivně maličko posichroval, ve smyslu např. nějaké finance bokem pro případ vybraného společného konta a zmizelé ženy, občas bych se juknul na internet na katastr nemovitostí, jestli je můj byt pořád ještě můj, apod. Pro všechny případy.

Já bych si přál mít v životě - zcela bez ironie - takovýhle nadhled. C'est la vie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.1.15 23:09

@co.mám.furt.vařit ano, oproti našim pi-pi-pi názorům ten tvůj zní velice fundovaně a je třeba ho brát jako jediný správný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí