Manželka nemá zájem o milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
29.11.21 10:24
@Venetia píše:
To neni pravda. Osobne znam byvaleho alkoholika.

ne, je to abstinující alkoholik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
29.11.21 10:31
@Anonymní píše:
Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.

V tom případě moc nechápu, že se v takové situaci nechce rozejít/rozvést. Možná jí to soužití přináší nějaké ekonomické plus, nebo pocit zázemí… ale podle toho, jak to popisuješ, by zřejmě bylo lepší to rozseknout, když nemáte společné děti.

• Citovat
  • Upravit
447
29.11.21 10:35

Těěžko paušalizovat, ale zní to z její strany jako záminka, aby se vyhnula sexu. pokud jí sex nebaví hned by miblikalo červené světýlku a kopnul jí do zádele :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
29.11.21 10:39
@annlady píše:
ne, je to abstinující alkoholik

to je fuk, proste nepije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 11:03
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

Povím ti svoji zkušenost. U nás odmítám sex já, mám o 10let staršího chlapa. A než by jsem zvyšovala frekvenci tzv.pro jeho blaho rozkroku. Radsi se smířim s tím že si možná časem najde náhradu. Důvod? Nelíbí se mi to sním. Je to nuda a pořád aby jsem hrála divadlo. Neumí na mě sáhnout, nelíbá se( nikdy),a chce to jen ze zadu. Absolutně tragické. Zkoušela jsem to X let změnit, komunikace, snaha o spestreni. Nic. Takže odmítám.
Jo a na začátku to tak mizerné nebylo, to až postupem let..

• Citovat
  • Upravit
41603
29.11.21 11:06
@Anonymní píše:
Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.

Hlavně tam chodí aby uživila sebe a své děti, když má doma gamblera po insolvenci, co prohrál co mohl :roll: a ještě je překvapený, že po něm nadrženě neskáče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
29.11.21 11:08
@Keyllah píše:
Hlavně tam chodí aby uživila sebe a své děti, když má doma gamblera po insolvenci, co prohrál co mohl :roll: a ještě je překvapený, že po něm nadrženě neskáče :zed:

Jestli je zakladatel gambler tak to se už nedivím. Ne že by jsem po něm nelezla ale vykopla ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
29.11.21 13:27
@Anonymní píše:
Povím ti svoji zkušenost. U nás odmítám sex já, mám o 10let staršího chlapa. A než by jsem zvyšovala frekvenci tzv.pro jeho blaho rozkroku. Radsi se smířim s tím že si možná časem najde náhradu. Důvod? Nelíbí se mi to sním. Je to nuda a pořád aby jsem hrála divadlo. Neumí na mě sáhnout, nelíbá se( nikdy),a chce to jen ze zadu. Absolutně tragické. Zkoušela jsem to X let změnit, komunikace, snaha o spestreni. Nic. Takže odmítám.
Jo a na začátku to tak mizerné nebylo, to až postupem let..

Moc nechápu proč to spolu neskončíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 13:33
@Josef_t píše:
Moc nechápu proč to spolu neskončíte :nevim:

Asi pro to, že to ještě ani z jedné strany nedozralo ke konci a taky kvůli dětem. Ale pokud se to nezmění což už asi ne tak to skončit bude muset.

• Citovat
  • Upravit
56334
29.11.21 13:54
@Anonymní píše:
Asi pro to, že to ještě ani z jedné strany nedozralo ke konci a taky kvůli dětem. Ale pokud se to nezmění což už asi ne tak to skončit bude muset.

Já bych chtěla tvé sebevědomí. gambler, místo aby byl rád, že ona s ním je, řeší sex… No, dobrý. Na Tebe bude fronta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
29.11.21 13:57
@jkra píše:
Já bych chtěla tvé sebevědomí. gambler, místo aby byl rád, že ona s ním je, řeší sex… No, dobrý. Na Tebe bude fronta..

není to jiný anonymní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
29.11.21 13:59
@Anonymní píše:
Asi pro to, že to ještě ani z jedné strany nedozralo ke konci a taky kvůli dětem. Ale pokud se to nezmění což už asi ne tak to skončit bude muset.

Spíš j to pro oba takto pohodlnější - trochu přežívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 15:01
@jkra píše:

No díky, moc nechápu tvůj příspěvek. Nejsem zakladatel gembler. Mé sebevědomí je naprosto v pořádku, ty spíš příště koukej co komu kam píšeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.21 15:03
@Josef_t píše:
Spíš j to pro oba takto pohodlnější - trochu přežívat :think:

Asi tak :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
1.7.24 13:37

Přítelkyni se “zhnusil” sex

Dobrý den jsme s přítelkyní necelé 3 roky. Mě je 26 a ji 22. Ze začátku vztahu byl sex mezi námi super, spali jsme spolu každý den a někdy i víckrát. A teď? Je to jednou za týden nebo maximálně dvakrát. Když začnu mluvit o tom jaká je mezi námi frekvence v sexu tak mi vyčítavě říká jak se o tom bavíme pořád a že ji to už nebaví a že jak se o tom takhle neustále bavíme tak že se ji i sex zhnusil. S ni se ani o tom už nedá nijak promluvit protože hned kroutí očima a je naštvaná ale nic se stále nemění. Vinu toho proč se ji do toho moc nechce přikládá tomu že se občas hádáme a pak se ji se mnou prej spát nechce akorát je to i několik dní po hádce. Nemáme s přítelkyní skoro žádný fyzický kontakt a mě už to hrozně vadí ještě k tomu když jsme oba tak mladý a zdravý. Řiká mi jak myslím furt jenom na sex ale jak na něj nemůžu myslet když jsem s ní třeba 5 dní nespal a chodí předemnou doma ve spodním prádle. V sexu už jsme vyzkoušeli snad úplně všechno co se dá i různá místa atd. Už nevím co mám dělat ale vím že se člověkem se kterým mám minimální fyzický kontakt moc dlouho nevydržím😒

Příspěvek upraven 02.07.24 v 05:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria