Manželova máma chce k sobě přestěhovat mého syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
4.7.15 13:02

@Zdenilda neuvěřitelný, jak je to podobné-stejné. kde bydlíte?
nejhorší je, že jsou v baráku dost udušený vztahy, je to cítit. jakmmile chci, aby muž něco dělal, tak je z toho na nervy, vznikají hádky. jednou v afektu jí zavolal a řekl, že odcházím, protože tady s ní nechci bydlet. já už jsem jí teda i řekla, že si nepřeju, aby nás vyčkávala ve dvěřích, nebo za námi chodila, zvláště, máme-li návštěvu. i tak řeším co chvíle to perla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.15 13:03
@Eloushek píše:
@jarni To je strašný, to tě teda lituju. To by chtělo pořídit si děti minimálně 3 a pak by byla ráda, že je zalezlá a nikdo po ní nic nechce… Bych řekla, že ji to přejde až děti trochu vyrostou a nebdou tolik doma. Ale vydržet to do té doby, to musí být děs, že :zed:.

právě že už to moc nervově nedávám. ona jakoby to cítila, tak na pár týdnů, měsíců dá relativně pokoj a pak s něčím vyběhne,, co mě položí do kolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.7.15 13:04
@jarni píše:
@Callipo90
jakmile chci zakomponovat muže, tak se brání, nechce se angažovat a vznikají z toho nepříjemné hádky. dokonce jednou v záchvatu zavolal mamce a řakl jí na plnou hubu, že si hledám bydlení, protože s ní nechci bydletbrigádu má, chvála bohu!!! 3 víkendy v měsíci je pryč, jinak je denně dome a jak už jsem zmínila, kde jsme my, je i ona-zahrada, chodba, garáž

Pozvat jí na kafe, říct jí slušně co všechno tě štve, a že jestli se nezmění, prosadíš stěhování… zkoušelas?
A koupila bych jí psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.7.15 13:07

@jarni A co takhle zkusit obrácenou psychologii :lol:, zkusit jí na pár týdnů děti - nebo teď jen syna dávat, ať se trochu unaví :mrgreen:. To by nepomohlo? A nebo si s ní domluvit nějaký přesný rozvrh? Nic jiného mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.7.15 13:08

@Aact Jo to je taky fakt, pes by mohl zabrat, raději rovnou dva :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.15 13:09

@Aact to už máme za sebou :D promlluvy, snažím se i přežít návštěvy, aby neměla pocit, že vnoučka nevidí. a psa taky má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.15 13:13

@jarni
fakt lautr to stejny…i toho psa ma. psala jsi, ze ma jeste dceru, ta ma deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.15 13:14

@Eloushek ona dost hlídá děti své dceři, to jí zabaví na danou chvíli, pak je to ve starých kolejích. ale co se týče pravidelného půjčování, tak jsem razantně proti. hlídání využiji a to je štastná. ona je typ, že čím víc dáš, tím víc chce a byli jsme v situacích, kdy se i v mé přítomnosi chovala, jako by byl syn její a to nekecám. dělá si velké nároky. dokonce byla připravená na to, že jí své dítě odložím viz. úvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.7.15 13:17
@jarni píše:
@Aact to už máme za sebou :D promlluvy, snažím se i přežít návštěvy, aby neměla pocit, že vnoučka nevidí. a psa taky má

Tak pak už jedině v novinách zaškrtat pár inzerátů na byt a nechat to ležet na stole až dorazí… jako poslední výstraha :mrgreen:
Pak už jen fakt stěhování, tohle musí být na bednu, ničíš si zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.15 13:18

@jarni
Ma tchyne je taky ten typ, ze ji das malicek a chce cely telo.Uz jsem se s ni vypekla nespocetnekrat…Ja mam teda jeste horsi to, ze jeji dcera dite zatim nema-ivf odmita a tchyne zacala rozhlasovat, ze ji dite mam odnosit ja :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.7.15 13:19

@jarni Aha, tak to je blbý, to už jsem s nápady v koncích. Jedině jestli je sama, tak mě ještě napadlo najít jí nějakého nápadníka, ale víc mě nenapadá, pak už jen vydržet :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.7.15 13:21

@Zdenilda Nekecej, to už snad není možný 8o, tak ta je hustá :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
4.7.15 13:22

Hele já mám kamarádku a ta má tchýni v paneláku. Od narození je to prej peklo padla 8 večer a už tukala na dveře a hnila tam třeba do desíti i kolikrát dýl. Ona se tam chodila spíš vykecávat a otravovat než aby třeba pohlídala nebo povozila! Na to čas neměla. Malý je ted 3 a dělá to pořád ale prej se nakonec stěhují nebyla s ní řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.7.15 13:24

@Zdenilda tsk to je neskutečný!!! to je síla. co jsi jí na to řekla? já nevím proč mají ty báby pocit, že jsme jen nějaký nosnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.7.15 13:24
@Eloushek píše:
@Zdenilda Nekecej, to už snad není možný 8o, tak ta je hustá :hug:.

Taky jsem zustala a pusou dokoran, kdyz se to ke mne doneslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová