Je moje manželství v troskách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106981
16.9.18 09:24
@teerax píše:
a pak jde nakojit muže? :lol: Aby se zase žena nestavěla do role matky. Myslím, že role ženy není skákat kolem dítěte a ještě kolem muže. Když chlap vidí, že má žena hodně práce, tak může něco připravit sám, ne čekat, až ho žena půjde obsloužit..

o tom to není … mělo by to být o vzajemné spolupráci ,aby zbyl čas i pro ně dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.9.18 09:32
@teerax píše:
a pak jde nakojit muže? :lol: Aby se zase žena nestavěla do role matky. Myslím, že role ženy není skákat kolem dítěte a ještě kolem muže. Když chlap vidí, že má žena hodně práce, tak může něco připravit sám, ne čekat, až ho žena půjde obsloužit..
:-) jo, máš pravdu, vyznělo to blbě. Já to mám tak, že ráda nachystám jídlo všem, ale když nemůžu, protože jiné věci mají zrovna přednost, tak by to měl bez problémů udělat ten druhý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
16.9.18 10:11
@Lucie_Sx píše: :-) jo, máš pravdu, vyznělo to blbě. Já to mám tak, že ráda nachystám jídlo všem, ale když nemůžu, protože jiné věci mají zrovna přednost, tak by to měl bez problémů udělat ten druhý.

jj, tak jsem to i myslela. Prostě pomáhat si vzájemně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
17.9.18 07:58
@nostress píše:
Píšeš to sice v jisté nadsázce, ale v podstatě to tak je.I v rodině má mít každý svoje dané místo. Často tady čtu, že děvčata mají na prvním místě děti, a až pak je manžel/partner.Ale pokud si najdou partnera s dítětem, tak už jim hodně vadí, když on má na prvním místě to dítě, a ony jsou upozadněny. Já vždy říkám, že jsem já, pak manžel, pak děti,a další příbuzní, přátelé, a tak.S manželem jsme si slíbili věrnost a podporu v dobrém i zlém až do smrti. Takovou smlouvu nemám s nikým jiným na světě.Děti jsou u nás pouze na určitou dobu, a pak si jdou svým životem. To ale neznamená, že pokud by se manžel nechoval tak jak má, že bych mu to tolerovala. Ale všechno má mít svůj řád. My jsme rovnocenní partneři, a naše děti jsou naše společné, o které s láskou pečujeme.Ale pokud by mi manžel řekl, že pes, kočka, nebo morče má přednost předemnou, pak bych si myslela, že upadl. Už ten fakt, že by mě postavil do pozice, že já mám bojovat o nějaké místo s nějakou čubou, by byl pro mě mimo mísu. 8)

Je to asi přesně jak píšeš.
Ale pak je tam ještě jedna věci, pro ty psi je to taky nepřirozené uspořádání.
Tu pozornost budou vyžadovat stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria