Je moje manželství v troskách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.9.18 13:05

@Lucie_Sx Děkuji moc za reakci… asi tam jednou prostor pro děti bude, ale dejme tomu tak 10 let :D
@salubriter Uplně nesouhlasím, ale děkuji za reakci.
@Jana525 Prvního psa navrhnul manžel vybral i chovnou stanici, pak jsme se nastěhovali do bytu se zahradou a chovatelce se narodil druhý vrh, jeli jsme se podívat na štěnda a já byla ta které se jako první zalíbila čuba. Takže druhého psa jsem navrhla já.

• Citovat
  • Upravit
480
14.9.18 13:09
@Anonymní píše:
@0___Lenka___0 Děkuji moc za krásný komentář.
@Martina712 Přesně jako u nás… dokonce když jsem tenkrát přišla s tím výcvikáčem a lekcemi jak pracoval se psem, žádné se nikdy neúčastnil to je třeba další věc která mě mrzela… všichni co znali čubu když byla malá a znají jí ted řeknou ty jo dobrá práce, už neničí neskáče na lidi na procházce je fakt 99% a mě to stálo spoustu nervů, kolikrát jsem na procházce i brečela když jsem s ní nemohla pohnout… ale mám pocit že tohle manžel nevidí.

Protože ho nezajímá ten pes, v zásadě je mu volný, jemu vadí to, že psa máš radši než jeho a na těch věcech co pes provádí se to ukazuje. Tvůj manžel to vnímá tak, že pes je důkazem toho, že manžela nemáš dostatečně ráda ;)
Z jeho pohledu se nezměnilo vůbec nic k lepšímu. Když chceš uspokojit manžela, musíš ho přesvědčit, že ho máš radši než psa. Až tomu uvěří a budeš mu vždy dávat přednost před psem, tak mu ten pes přestane vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
14.9.18 13:11
@salubriter píše:
Ty jsi úplně mimo, i ten pes po špatné výchově ví, že tohle nemůže. Nemůžeš se tvářit, že pes je svatý. Chováš se vůči němu neuvěřitelně…

A Tvůj manžel, ten Tě musí hodně milovat,když ani po tom ultimátu neodešel.

Myslím, že jsi hodně nezralá. Ale snad se na dalším psovi vyzraješ, než budeš mít děti. I když s tím přístupem, že pes za nic nemůže … :mrgreen:

To je tedy pěkný nesmysl, pokud dám ultimátum, tak ho splním. Ale v první řadě: v partnerském vztahu dávat nějaká ultimáta??? Co to jako je? 8o 8o 8o
Mně spíš přijde, že pán využil záležitosti s kočkou k manipulaci, aby ženu donutil dát fenu pryč. A když jí dal na výběr a jeho žena si vybrala fenu, tak je nesnesitelný, protože se nerozhodla tak, jak on chtěl. Ukázala se jeho skutečná povaha.

@Regina Hero - naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 13:16

@salubriter Ale vždyť vařím, uklízím, vymýšlím společné akce zvu ho na rande, když něco chce koupit na motorku nemám s tím problém. Zahnula bych do toho i sex, ale on není moc náruživý takže ho s tím moc neobtěžuji, nemám uplně pocit že bych přišla domu a věnovala se jen psům, ale je pravda že když naplánuji výlet směřuji to tak abych je mohla vzít sebou (hrady, zříceniny apod.) poslední dobou mi vyčetl kamarádky cca 1 týdně za mnou přijede jedna na kafe a je u mě tak dvě hodinky a on sedí třeba u PC nebo je někde na motorce…

• Citovat
  • Upravit
9918
14.9.18 13:18

Hele deti nemate, tak proc to drzet za kazdou cenu ? To se nekdy stane, ze si lidi prestanou rozumet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Freesia Já jsem se ho ptala asi po týdnu proč neodešel a on mi řekl že chtěl jet k rodičům a když zjistil že tam jsou i prarodiče rozmyslel si to protože by nesnesl to ponížení.

• Citovat
  • Upravit
3379

Já bych z hecu na takové ultimátum také řekla, že radši psa :lol: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
14.9.18 13:21

No, mi to nedá a asi pujdu proti většině,ale nesnáším,když si někdo pořídí zvířata a pak se jich zbavuje. Udělala si dobre, snažíš se,aby se ta fena zklidnila,uvědomuješ si chybu ve výchově…a tvůj manžel se chová jak děcko. Buď já nebo pes? Co to je? A až budete mít děti a ty budou zlobit,tak ti da taky na výběr? Pak nemají být ty útulky přeplněné,když se každý chová jak dítě. Chci psa jako hračku a pak už zase nechci,tak ho soupnu do útulku… tak bych mu to řekla, měl by se chovat zodpovedne. Podle mého ses zachovala správně…aby se s tebou rozešel kvůli psa,to je fakt detinske… taky máme problémoveho psa,kterého se nezbavujeme … a to máme i dítě. Držím palce,ale já bych si stala za svým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
14.9.18 13:24
@Anonymní píše:
@Freesia Já jsem se ho ptala asi po týdnu proč neodešel a on mi řekl že chtěl jet k rodičům a když zjistil že tam jsou i prarodiče rozmyslel si to protože by nesnesl to ponížení.

No to je mi hrdina. :roll:
Mám velmi dobrou kamarádku, zvířata miluje, má doma 2 feny velkého plemene a spoustu (ale opravdu spoustu) koček (má chovnou stanici) a říká přesně to, co ty - zvířata se o sebe sama nepostarají. Má muže, dvě děti a šťastné manželství už 20 let. Takže to jde, ale rozhodně ne s mužem manipulátorem a vyděračem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.9.18 13:26
@Freesia píše:
To je tedy pěkný nesmysl, pokud dám ultimátum, tak ho splním. Ale v první řadě: v partnerském vztahu dávat nějaká ultimáta??? Co to jako je? 8o 8o 8o
Mně spíš přijde, že pán využil záležitosti s kočkou k manipulaci, aby ženu donutil dát fenu pryč. A když jí dal na výběr a jeho žena si vybrala fenu, tak je nesnesitelný, protože se nerozhodla tak, jak on chtěl. Ukázala se jeho skutečná povaha.@Regina Hero - naprosto souhlasím

souhlasím, dávat ultimátum je blbost, nesplnit ho ještě větší, taky to o manželovi dost říká ;)
souhlasím taky s tou manipulací, je to jak píšeš

a jeho skutečná povaha - uvědom si, že ten chlap je do ní zamilovaný a je na ní závislý, nedokáže si představit život bez ní (ano, taky je jako dítě), proto je na ni teď tak hnusný, chce ji vlastnit a ona mu uniká, má strach, že o ni přijde a ten pes a její chování k němu je živoucím důkazem toho, že jeho nemá dostatečně ráda…
ten chlap trpí, je v situaci kterou nedokáže zvládnout a je přesvědčený, že za to může ona, že ona ho trápí, proto je na ni hnusný…

a ano, oba dva jsou nezralý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
14.9.18 13:29
@salubriter píše:
souhlasím, dávat ultimátum je blbost, nesplnit ho ještě větší, taky to o manželovi dost říká ;)
souhlasím taky s tou manipulací, je to jak píšeša jeho skutečná povaha - uvědom si, že ten chlap je do ní zamilovaný a je na ní závislý, nedokáže si představit život bez ní (ano, taky je jako dítě), proto je na ni teď tak hnusný, chce ji vlastnit a ona mu uniká, má strach, že o ni přijde a ten pes a její chování k němu je živoucím důkazem toho, že jeho nemá dostatečně ráda
ten chlap trpí, je v situaci kterou nedokáže zvládnout a je přesvědčený, že za to může ona, že ona ho trápí, proto je na ni hnusný …

S tím souhlasím, ale to není problém/vina zakladatelky, ani fenky ale je to problém pouze jejího muže. A navíc, tohle už není láska a snaha o partnerský vztah, ale jen touha ovládat a vlastnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 13:31

@Viky211 Mě kamarádka se kterou jsem v tu chvilku zeptala ,,za co se budeš víc nenávidět, za to že ten vztah krachne a nebo za to za to že dáš toho psa pryč,, a já jsem v tu chvíli věděla, at už to třeba spoustu lidí včetně mého muže vidí jako hrozně sobecké, ale já ani nemohla jinak.

@Freesia Děkuji za reakci… přijde mi že se od té doby v tom jenom patlám a nevím co s tím.

• Citovat
  • Upravit
480
14.9.18 13:32
@Freesia píše:
S tím souhlasím, ale to není problém/vina zakladatelky, ani fenky ale je to problém pouze jejího muže. A navíc, tohle už není láska a snaha o partnerský vztah, ale jen touha ovládat a vlastnit.

myslím, že si jeden druhého zaslouží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 13:37

@salubriter @Freesia Když mi řekl že už se mnou nechce být že to nezvládá, vzala jsem to a pak jsem se dozvěděla od kamarádky že jí píše něco ve smyslu že se se mnou chce rozejít abych věděla o co vlastně přicházím… Uznávám že jsem nezralá a dostala jsem se do toho sama a chci znát svoje chyby abych to mohla v dalším vztahu napravit. Navíc manžel je opravdu velký introvert nemluví nejlépe je mu u PC a tam asi vznikl další náš problém když jsem přijela domu z práce on byl na PC a nechtělo se mu ven se psema šla jsem sama nebo se sousedkou protože jsem si myslela že to tak je lepší když on nechce a pak mi to vyčítal, ale ne v tu chvíli asi až za dva měsíce že si ho nevšímám a raději chodím se sousedkou venčit…

• Citovat
  • Upravit
14642
14.9.18 13:41

Ono je to taky trochu tím, že v dnešní době se povýšily zvířata na úroveň dětí. Je to patrné z těch otázek typu, „a pokud budou problémy s dětmi, taky je dáte pryč?“Znám dost paniček, které mají děti a vnoučata, ale psi/kočky jsou na prvním místě. Psům kupují drahé oblečky, šunky, a jiné dobroty, chodí s nimi do drahých salonů, ale samy chodí jako když prolítly roštím pozpátku. Některé páry si raději pořídí psa, než děti. Divná doba. Pokud zjistím, že pes je nezvladatelný a problémový, i přes veškerou snahu, pak ho je lépe dát do dobrých rukou/nevím proč všichni hned píší o útulku/, někomu, kdo se o něj dovede lépe postarat, kdo má třeba barák a zahradu, a má na něj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí