Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eka3 píše:
@terien
Nevěděla jsem jak to napsat.Na tom začátku jsem to věděla a řekla jsem mu že mi to vadí. Bral to v pohodě. Dneska mi hlavou proběhla ta otázka tak jsem se ho zeptala a on odpověděl prostě tak jak bych nečekala
A co ti na takovou debilovinu měl říct?
Počkej on masíroval nekomu kdysi davno nohy a ty se ho po nejake dobe zacnes vyptavat, jestli to hodla nekdy opakovat nebo co? Cos jako cekala ze odpoví?
@Eka3 píše:
@terien
Nevěděla jsem jak to napsat.Na tom začátku jsem to věděla a řekla jsem mu že mi to vadí. Bral to v pohodě. Dneska mi hlavou proběhla ta otázka tak jsem se ho zeptala a on odpověděl prostě tak jak bych nečekala
Proč ti dnes proběhla otázka ohledně masazi nohou? ![]()
@Kriss Tina píše:
Počkej on masíroval nekomu kdysi davno nohy a ty se ho po nejake dobe zacnes vyptavat, jestli to hodla nekdy opakovat nebo co? Cos jako cekala ze odpoví?
@Mišu G
Můžete mi napsat a pak bych napsala proč mi to proběhlo hlavou
Nerozumím řeči tvého kmene. Napiš to normálně a ne jak tatar
Jaký cizí holce? To jako k nějaký jen tak přijde na ulici a zeptá se, jestli ji může namasírovat nohy? A co znamená to objímání, písnička a tohle, Tys u toho byla? A jaký peklo vám dělá, když je cizí? Promiň, jsem fakt zmatená z toho, co píšeš a chci to pochopit.
@Eka3 píše:
@terien
Tak jako komu by to bylo příjemné
A jak dlouho to ještě budeš řešit? Abys to aspoň do zlaté svatby měla zpracované ![]()
@Eka3 píše:
@Mišu G
Můžete mi napsat a pak bych napsala proč mi to proběhlo hlavou
a co ti máme napsat
?
Taky jsem moc nepochopila, zda že to je blbost se vztahovalo k té jedné holce na začátku vztahu nebo masazi nohou jiných ve vztahu obecně.

Za mě bych řekla, že by chlap nemasiroval nohy jen tak každému, takže až zas bude někomu osmatlavat kuří oka, minimálně bych zpozornela.