Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap vylezl z postele a ptá se mě, co se směju. tak se ho ptám, jestli by někomu namasiroval nohy a on mi odpověděl, že záleží kde, jestli chodidla nebo stehna, že stehna klidně
tak asi si na to vzpomenu třeba za rok a budu nad tím dumat ![]()
@petanah píše:
Chlap vylezl z postele a ptá se mě, co se směju. tak se ho ptám, jestli by někomu namasiroval nohy a on mi odpověděl, že záleží kde, jestli chodidla nebo stehna, že stehna klidnětak asi si na to vzpomenu třeba za rok a budu nad tím dumat
Tak nezapomen za rok zalozit diskuzi ![]()
@Kriss Tina no to každopádně, protože já se budu muset poradit se všema, jak se s tím vyrovnat ![]()
To jsem se zase pobavila před spaním..
Děti jsem si skoro probudila…bože, co je zase tohle za lidovou tvořivost. Ty přítelovy „velký kozy“ mě dostaly nejvíc ![]()
@vrbule píše:
To jsem se zase pobavila před spaním..Děti jsem si skoro probudila…bože, co je zase tohle za lidovou tvořivost. Ty přítelovy „velký kozy“ mě dostaly nejvíc
Není týpek třeba automechanik, že by šlo o VOZY? ![]()
Ano, řešíš blbosti. A vytváříš si problémy kde nejsou.
Věděla si o tom, že nemusíš říct nahlas každou blbost, co ti proběhne hlavou? Evidentně část tvých myšlenek je ideální rovnou zapomenout a nepatlat se v tom.
Natož to pak jít rozebirat na internet.
Teda, ale vy jste zlí..on masíruje nohy bůh ví kde, bůh ví kdy, úplně totálně cizí holce, kterou zná jen o půl roku dýl než zakladatelku, navíc ho ta cizí holka objímá, dívá se mu do očí a říká mu, že on má velký kozy.. zakladatelce on bůh ví jak dlouho po tomhle skandálu tvrdí, že masáž nohou by udělal klidně zas..a vy její depresi nechápete..
fakt hyeny tady
![]()
@Ou Zase na druhou stranu, kdyby si tyhle myšlenky nechala pro sebe, tak se spousta lidí dneska večer nezasmala.
Hele a nejsi ty přítelkyně od toho chlapa co se tady furt pta, jestli je divný když chlap dělá pedikuru?
@JancaS84 píše:
Hele a nejsi ty přítelkyně od toho chlapa co se tady furt pta, jestli je divný když chlap dělá pedikuru?