Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.11.22 16:00
@sakota píše:
Holky, jsem jedina, komu prijde Betty naprosto neschopna, kdyz dojde na predstaveni jidla? Uz v te prazske vyzve to mlatilo do usi v porovnani s Martinem. Ale i v beznych dilech: „tad jsem udelala hmm tohle s jakoby timhle, na tom mate vypecny tamto a jakoby omacku z toho a toho a nakonec jsem tam pridala tamto.“ Takhle podle me schopny kuchar jidlo prezentovat nemuze prece.

Ty jo, toho jsem si nevšimla, musím příště mrknout! Ale po záchvatu pláče bych na tom nebyla o nic líp, tj. v jejím případě vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118635
18.11.22 16:02

Holky a jak to je, nevíte? Je tam nějaká pauza mezi zadáním a časovým limitem? Nebo si musejí rozmyslet co budou vařit v tom presu, pod tlakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.11.22 16:30
@aiwwa píše:
Holky a jak to je, nevíte? Je tam nějaká pauza mezi zadáním a časovým limitem? Nebo si musejí rozmyslet co budou vařit v tom presu, pod tlakem?

Někde jsem četla, že na to mají čas. Dokonce tam prý mají i poradce, s kterými konzultují. Jídlo se ochutnává výrazně později, než ho uvaří, už mají sklizené stoly a tak, takže porotci ho jedí studené. Občas je to i vidět - třeba škraloupy na omáčkách a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.11.22 17:11

@sakota no ona Betty je šikovná a reprezentativní dokud nepromluví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61223
18.11.22 17:14
@sakota píše:
Hele uz tam jsou docela dlouho a chteji se stat sefkucharem, takze tohle zvladnout podle me proste musi. Ostatni to zvladaji, nekteri skvele, nekteri jen lip nez ona, ale u ni jsou ty popisy fakt jak ze skolky.

Si nemyslim, že tam lidi chodí s cilem stát se šéfkuchařem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.22 17:40
@a12 píše:
Si nemyslim, že tam lidi chodí s cilem stát se šéfkuchařem :nevim:

Jak se v těch úvodních dílech vždycky ptají, co je kuchařský sen toho člověka a 80 % lidí řekne „mít restauraci takovou a makovou“. Ale kdyby ten člověk prostě jenom řekl, že se chce učit - co myslíte, projevilo by se to nějak v hodnocení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
18.11.22 18:31
@aiwwa píše:

To by mě taky zajímalo vůbec to všechno kolem. Někde nějaké informace, jak přesně to tak je. Taky mi to přijde zvláštní, že hned ví, co se bude vařit a hlavně že vaří zpaměti :think:

@jessikka To si taky říkám, než ochutnají od toho posledního, tak to snad je studené. Leda, že by ty stoly měly nahřáté, když čekají, než ně dojde řada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
18.11.22 18:32

Jinak jsem ráda, že Acík už konečně vysmahnul :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.11.22 18:37
@a12 píše:
Si nemyslim, že tam lidi chodí s cilem stát se šéfkuchařem :nevim:

Otazka, jakou restauraci chces jako sefkuchar mit, kdybys vyhrala, je prvni otazka na castingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61223
18.11.22 21:34
@sakota píše:
Otazka, jakou restauraci chces jako sefkuchar mit, kdybys vyhrala, je prvni otazka na castingu.

Ale prdlacku, ptaj se co od toho ocekavaj, jakej maj sen atd. Ale nikdy se teda neptaj jakou chtěj mít restauraci jako šéfkuchař, to je blbost..
Pamatuju si, že nějaká tam rikala, ze chce dělat příkrmy pro děti, bohužel to na jídle bylo videt a málo solila..
Nemyslim si, že tam všichni jdou s cílem být šéfkuchař v restauraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61223
18.11.22 21:38
@broskvová zmrzlina píše:
Jak se v těch úvodních dílech vždycky ptají, co je kuchařský sen toho člověka a 80 % lidí řekne „mít restauraci takovou a makovou“. Ale kdyby ten člověk prostě jenom řekl, že se chce učit - co myslíte, projevilo by se to nějak v hodnocení?

Ja myslim, že ne i takový tam jsou :nevim: všichni si tam nejdou splnit sen mít restauraci :nevim: reálně si myslim, ze se tam většina jde zviditelnit na instagram.
A dokonce si myslim, ze to bude naopak plus, protože buďme realisti, kdo má asi tak sanci mít vlastní restauraci a kdo by to v dnešní době chtěl :nevim: jako třeba ta součást výhry, práce u kašpárka v restauraci mi přijde spíš jako trest :mrgreen: pod nim bych nechtěla dělat ani za zlatý prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.11.22 21:46
@a12 píše:
Ale prdlacku, ptaj se co od toho ocekavaj, jakej maj sen atd. Ale nikdy se teda neptaj jakou chtěj mít restauraci jako šéfkuchař, to je blbost..
Pamatuju si, že nějaká tam rikala, ze chce dělat příkrmy pro děti, bohužel to na jídle bylo videt a málo solila..
Nemyslim si, že tam všichni jdou s cílem být šéfkuchař v restauraci

Hele, ja jsem na tom castingu byla. Na tom uplne prvnim, jeste pred tim, co je pak videt v televizi. Posadili me „pred komisi“ a ptali se. A tohle byla prvni nebo druha otazka. :nevim: „Jaka by byla vase restaurace, kdybyste vyhrala? Jaky koncept, co byste tam varila, jak by vypadala, komu by byla urcena?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61223
18.11.22 22:03
@sakota píše:
Hele, ja jsem na tom castingu byla. Na tom uplne prvnim, jeste pred tim, co je pak videt v televizi. Posadili me „pred komisi“ a ptali se. A tohle byla prvni nebo druha otazka. :nevim: „Jaka by byla vase restaurace, kdybyste vyhrala? Jaky koncept, co byste tam varila, jak by vypadala, komu by byla urcena?“

To si myslim, ze je spíš o tom, aby zjistili jakou kuchyni vaří atd.
No, škoda, že si nepostoupila dal, bys nám předvedla správný vystupování na kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.11.22 22:08
@a12 píše:
To si myslim, ze je spíš o tom, aby zjistili jakou kuchyni vaří atd.
No, škoda, že si nepostoupila dal, bys nám předvedla správný vystupování na kameru.

Proste si myslim, ze nekdo, kdo chce vyhrat Masterchefa, by mel byt schopen kvalitne odprezentovat sve jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61223
18.11.22 22:14
@sakota píše:
Proste si myslim, ze nekdo, kdo chce vyhrat Masterchefa, by mel byt schopen kvalitne odprezentovat sve jidlo.

Ja v ničí prezentaci tam nevidim problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí