Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jen za dnešek přibylo 738 shlédnutí toho videa
To nad tím honí i anonymové, ne? ![]()
Tamato, vidíš jaks to rozjela, dnes mají emimiňačky velký den s tvým videem ![]()
@tamata já se podívala třikrát
a odkaz jsem přeposlala kamarádce, ona je taky zvrhloun obecný ![]()
@tamata píše:
Tak jen za dnešek přibylo 738 shlédnutí toho videaTo nad tím honí i anonymové, ne?
Ja se priznam, ze jsem na to koukal 7 krat… vic uz nedam (dnes)… ![]()
@tamata ono dobrých 10 shlédnutí máš od nás s dětmi. Strašně se řehní tomu, jak ti tam pes začne olizovat obličej a ty ho nemůžeš odehnat, protože jsi svázaná těma žížalama, tak to chtěli pouštět pořád dokola ![]()
Chlapovi jsem to ještě neukazovala, ten přijel z práce až teď, ale už o tom ví, tak šel dát děti na uspání k sousedce a mrkne na to se mnou ![]()
@Kakika píše:
@tamata ono dobrých 10 shlédnutí máš od nás s dětmi. Strašně se řehní tomu, jak ti tam pes začne olizovat obličej a ty ho nemůžeš odehnat, protože jsi svázaná těma žížalama, tak to chtěli pouštět pořád dokola
Chlapovi jsem to ještě neukazovala, ten přijel z práce až teď, ale už o tom ví, tak šel dát děti na uspání k sousedce a mrkne na to se mnou
tak to přeji hezký večer
![]()
@Semyaza píše:
@tamata pes, žížaly - proboha
další se zanedbaným sexuálním životem? ![]()
Já se nemám za co stydět
![]()
@tamata píše:
další se zanedbaným sexuálním životem?
Já se nemám za co stydět![]()
![]()
můj sexuální život je na vrcholu, jen je mi líto psa a těch žízal no
Zoofil opravdu nejsem ![]()
Tak to zkuste ![]()
Užasný video to musíme zkusit, tak vy takto veřejně??To bych do tebe neřekla ![]()
Jen moje malá hrozně řvala, že ta bílomodrá žížala je její. Já jsem ji totiž nedávno vyhodila. Tu žížalu, samozřejmě.
![]()
@Kakika nekruť očima ano? nelíbí se ti můj názor tak na něj nereaguj a je to ![]()