Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně - dříve ano, celkem často.. Teď už moc ne, přičítám to stále častému kojení ![]()
@Black_Orchids píše:
No nedá mi to, ale pod anonymním zakladatelem tohoto tématu si představuju nějakého nezaměstnaného zoufalce, co sedí doma a teď valí oči na monitor a dychtivě hltá příspěvky zdejších matek
asi tak nějak ![]()
@Black_Orchids píše: že si nějakej blbeček zpestří nudné dopoledne, alespoň ve své fantazii…
Ahoj holky,
teď jste mi připoměli, co jsem vyváděla o víkendu. V sobotu jsem se pěkně připila s kámoškama a nakonec přišlo na řadu i tohle téma, ale s tím rozdílem, že jsme se ptali rovnou „kdy naposledy sis to udělal/a?“ a musím říct, že tato anketa měla úžasný ohlas
Hlavně u mužské poloviny. Jen je potřeba s tím začínat až po větším množství alkoholu a nejlépe až po půlnoci.
To je zas jednou téma toto
ještě chybí otázka „jakým způsobem“… ![]()
@Black_Orchids píše: že si nějakej blbeček zpestří nudné dopoledne, alespoň ve své fantazii…
smirak nooo…tak mu to doprejme jeslti mu ke stesti staci informace ze vsechny matky masturbujou tak je vcelku neskodnej…:mrgreen: ![]()
Zakladatelko, nebo zakladateli, masturbuji jak sama, tak s přítelem. Masturbuje každý. Jen někdo se schovává a někdo své " umění " vystavuje na odiv. ![]()
Anonymka 150: Jako puberťačka jsem to zkoušela při každé příležitosti, no co se v mládí naučíš… Takže v období, kdy jsem byla déle sama docela často. Ne tak, že s vybrátorem, nebo že bych si tam „něco“ dávala, vždy se jen dráždím na poštěváčku. Teď mám přítele, ale pokud není po ruce, a je hodně chuť, tak taky někdy neodolám.
Myslím, že je to normální.
Ahoj,
ja primo mastrubovat musim, je to moje jedina sexualni aktivita ![]()
Holky a jak začínáte masturbovat před přítelem/manželem. Já jsem stydlivka a i když vím, že jemu by se to určitě líbilo, stydím se a nedokážu to, přijdu si trapně. Jak na to? Jak začínáte?