Masturbujete? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
27.9.12 10:55

Upřímně - dříve ano, celkem často.. Teď už moc ne, přičítám to stále častému kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.9.12 10:55
@Black_Orchids píše:
No nedá mi to, ale pod anonymním zakladatelem tohoto tématu si představuju nějakého nezaměstnaného zoufalce, co sedí doma a teď valí oči na monitor a dychtivě hltá příspěvky zdejších matek :lol:

asi tak nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 10:57
@Black_Orchids píše: že si nějakej blbeček zpestří nudné dopoledne, alespoň ve své fantazii… :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já taky zvedám ruku…a odpovídám ANO, ať má „blbeček“ další zpestření :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.9.12 10:59

Ahoj holky,
teď jste mi připoměli, co jsem vyváděla o víkendu. V sobotu jsem se pěkně připila s kámoškama a nakonec přišlo na řadu i tohle téma, ale s tím rozdílem, že jsme se ptali rovnou „kdy naposledy sis to udělal/a?“ a musím říct, že tato anketa měla úžasný ohlas :mrgreen: :mrgreen: Hlavně u mužské poloviny. Jen je potřeba s tím začínat až po větším množství alkoholu a nejlépe až po půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
27.9.12 10:59

To je zas jednou téma toto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě chybí otázka „jakým způsobem“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.9.12 11:00

to je otazka

Lol:D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
27.9.12 11:01

Ano :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.9.12 11:01
@Black_Orchids píše: že si nějakej blbeček zpestří nudné dopoledne, alespoň ve své fantazii… :nevim:

smirak nooo…tak mu to doprejme jeslti mu ke stesti staci informace ze vsechny matky masturbujou tak je vcelku neskodnej…:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.9.12 11:02

@SarkaNovo ještě tomu dodává ten kulišácký úsměv na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
27.9.12 11:03

Ano :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
27.9.12 11:05

Zakladatelko, nebo zakladateli, masturbuji jak sama, tak s přítelem. Masturbuje každý. Jen někdo se schovává a někdo své " umění " vystavuje na odiv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.12 11:09

Anonymka 150: Jako puberťačka jsem to zkoušela při každé příležitosti, no co se v mládí naučíš… Takže v období, kdy jsem byla déle sama docela často. Ne tak, že s vybrátorem, nebo že bych si tam „něco“ dávala, vždy se jen dráždím na poštěváčku. Teď mám přítele, ale pokud není po ruce, a je hodně chuť, tak taky někdy neodolám. :mrgreen: Myslím, že je to normální.

• Citovat
  • Upravit
79
18
27.9.12 11:09

Ahoj,
ja primo mastrubovat musim, je to moje jedina sexualni aktivita :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
27.9.12 11:10

Zakladatelko, tak k čemu potřebuješ tyto informace?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.12 11:11

Holky a jak začínáte masturbovat před přítelem/manželem. Já jsem stydlivka a i když vím, že jemu by se to určitě líbilo, stydím se a nedokážu to, přijdu si trapně. Jak na to? Jak začínáte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky