Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co máme prtě, tak ne, nemám na to čas. A když, věnuju ho radši knížce - nebo eMiminu.
![]()
Tak nám tu novou diskuzi smazali. Takže ji obnovéme. Jak masturbujete? Já za chlapa pouze u videa, mohu doporučit oblíbené stránky přes SZ, dělám si to denně, maximálně obden a baví mě to, přemýšlím pouze nad koupí nějaké kompenzační pomůcky, co by automaticky hydratovala. Samozřejmě živější partnerka by byla lepší, ale kdo to má živit, šatit a nakonec i obšťastnovat, když bude mít zrovna náladu ona a já ne ![]()
@napresdrzku
videa jsou levnější ![]()
Tak ženský taky používají videa, alespon ja ano.Je to jednodušší k navození té správné nálady. Někdy to jde i jen tak-při myšlence na nějakého pěkného chlapa.
![]()
@Anonymní píše:
Ne, manžel mně uspokojuje často a nejlíp. Nemám to zapotřebí.
Mám stejnej názor a už jsem se bála, že budu na světě jediná! ![]()
Debata mi připomíná skvělý film Po čem ženy touží, speciálně scenu, kde se Mel Gibson pokouší šukat slečnu Lolu ze Starbucks, ale protože jí čte myšlenky tak ho to poněkud ruší:
„Ano, možná tě to překvapí, ale skutečně jsou přidělaná napevno“ - nebo něco v tom smyslu, míněna jsou prsa. ![]()
Může mi některá sdělit jak vypadá pěknej chlap já mám malý sebevědomí
@Jir2462 píše:
třeba jako já
řekl bych, že u chlapů to je stejný jako u ženských. Každý je nějakým způsobem pro někoho hezký a atraktivní. A z čeho plyne, tvoje malé sebevědomí? ![]()
@Jir2462 píše:
prostě sexy
pro každou jinak
@anonymus 55 píše:
Jestli můžu jeden chlapský názor a raději anonymně, u nás se vždy říkalo, že to dělá každý a kdo říká že ne, tak to dělá dvakrát tolik,
a pravidlo zní, že je lepší si dobře vyhonit, než si blbě zašu. kat
dávám souhlas
jedna přítelkyně říká že si to stejně nejlíp udělá každý sám
možná že problém je také v tom: tomu nedala, tomu nedala, tomu nedala a na toho už se nedostalo
co si o tom myslíte? ![]()
@Anonymní píše:
dávám souhlasjedna přítelkyně říká že si to stejně nejlíp udělá každý sám
možná že problém je také v tom: tomu nedala, tomu nedala, tomu nedala a na toho už se nedostaloco si o tom myslíte?
něco na tom je asi by to chtělo zlepšit komunikaci mezi muži a ženami ![]()