Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja to nikdy nedelala. nemam duvod manzel me dovede uspokojit nejlip.
Hele chlap může být sebelepší, ale já sama vím nejlíp kam šáhnout, aby byl úspěch zaručen
. Tak se přidávám
a přeji všem masturbujícím i nemasturbujícím ženám krásný den
.
P. S. velmi vtipná a svěží diskuze. Bez jediného negativního příspěvku, to se moc často nečte!!!
Žejo? Taky bych si chtěla ty dokonalý muže, co to umí ženský udělat líp, než ona sama, chtěla prubnout.
Né jako že bych to těm šťastným dámám nepřála, ono tam je to spíš i o oddání se a duševním souznění, což při samouspokojení jaksi chybí…a to je mocný stimul, ale stejně mi chlap, který tak děsně moc rozumí ženské anatomii přijde jako sci-fi ![]()
Hele, nejsou to třeba gynekolové? ženy přiznejte se, nemáte za přítele a manžele gynekology nebo sexuology? ![]()
Jestli můžu jeden chlapský názor a raději anonymně, u nás se vždy říkalo, že to dělá každý a kdo říká že ne, tak to dělá dvakrát tolik,
a pravidlo zní, že je lepší si dobře vyhonit, než si blbě zašu. kat
Já se taky přiznávám. Do nedávna jsem to moc nedělala, ale poslední dobou na tom dost ulítávám. A moc se mi to líbí.
![]()
@Mahu11 píše:
Hele chlap může být sebelepší, ale já sama vím nejlíp kam šáhnout, aby byl úspěch zaručen![]()
![]()
. Tak se přidávám
![]()
![]()
a přeji všem masturbujícím i nemasturbujícím ženám krásný den
![]()
![]()
.
P. S. velmi vtipná a svěží diskuze. Bez jediného negativního příspěvku, to se moc často nečte!!!
Přesně tak, my ženský si to nejlíp uděláme samy.
![]()
@anonymus 55 píše:
Jestli můžu jeden chlapský názor a raději anonymně, u nás se vždy říkalo, že to dělá každý a kdo říká že ne, tak to dělá dvakrát tolik,
a pravidlo zní, že je lepší si dobře vyhonit, než si blbě zašu. kat
možný to je..nadruhou stranu proč to dělat s chlapem co neumí pořádně ošukat
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, načnu kapku intimní téma..![]()
Zajímalo by mě, zda také masturbujete když přítel není doma?
A naopak i před manželem, či přítelem či spolu?
![]()
Já vůbec
Už jsem tady jednou psala, já to fakt nedělám, můj manžel to umí líp než já a nejlíp ze všech, kdo mi to kdy dělali ![]()
No jak uz jsem psala a opravdu zadny gynekolog to neni. myslim, ze milujici a naslouchajici chlap, ktery si vyslechne co ma zena rada jí to udela nejlip a delat si to sama me fakt neberee.
@Anonymní píše:
I kdyz je doma..ale sama..ja to proste umim nejlip..neda se ni delat