Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, a vlastně, když máte milence, tak je to taky jenom pomocník k masturbaci, no né? ![]()
@TessAg píše:
Já myslím, že masturbuje snad každá ne?
ja ne. neumim to. nikdy jsem to neumela a ani ted. jako nekdy se o to snazim, ale nejde mi to. sem tam jsem to zkousela pred manzelem jako takove koreni, ale bylo to jen takove jakoze se dotykam tam a tam, ale absolutne nic u toho necitim.
Tak já jsem asi rarita.. Samozřejmě, že jsem to kdysi zkoušela, ale nedělám to, samotnou mě to ani trochu nebaví a nevzrušuje.. ![]()
@NiKina píše:
Hele, a vlastně, když máte milence, tak je to taky jenom pomocník k masturbaci, no né?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, načnu kapku intimní téma..![]()
Zajímalo by mě, zda také masturbujete když přítel není doma?
A naopak i před manželem, či přítelem či spolu?
![]()
No jistěěěěěěěě
SAma i před manželem, ale to nemá dlouhé trvání, páč po mně hned skočí
![]()
Jsem se holky zasmála nad Vašema příspěvkama. Já si pamatuju jedno moudro naši učitelky ze základky z Rodinné výchovy, která nám říkala, že každý masturbuje a kdo ne, tak buď lže a nebo není normální
. Jen jsem se ji zapoměla zeptat, jak to má ona ![]()
@artepetka píše:
Jsem se holky zasmála nad Vašema příspěvkama. Já si pamatuju jedno moudro naši učitelky ze základky z Rodinné výchovy, která nám říkala, že každý masturbuje a kdo ne, tak buď lže a nebo není normální![]()
. Jen jsem se ji zapoměla zeptat, jak to má ona
@artepetka píše:
Jsem se holky zasmála nad Vašema příspěvkama. Já si pamatuju jedno moudro naši učitelky ze základky z Rodinné výchovy, která nám říkala, že každý masturbuje a kdo ne, tak buď lže a nebo není normální![]()
. Jen jsem se ji zapoměla zeptat, jak to má ona
@Anonymní píše:to jsem psala já,,,
Já se piznávám.. před manželem né… on to nevydrží snad nkdy jen tak koukat.. koupila jsem si pomocníčka na dráždění))) je tichej jak myšla)))) nejedná se o vibrátor
Tak to mě pobavilo
jinak né, nemasturbuji- mám přítele kterej to umí náramně ![]()
@mončís píše:
Tak to mě pobavilo![]()
jinak né, nemasturbuji- mám přítele kterej to umí náramně
co? masturbovat?
![]()
Anonymka 150
Tak pokud mi chlap stačí a máme dost příležitostí, tak nepotřebuju masturbovat. Na druhou stranu jsem dost náruživá, takže lepší to občas řešit takhle, než než někde jinde s někým jiným.