Máte čas o sebe pečovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
16.2.12 12:40

jo a když potkám hezky nalíčenou a upravenou maminku, tak se na ní samozřejmě podívám - ale není to závist, jen si řeknu, že jí to moc sluší. A třeba mě inspiruje k tomu o sebe pečovat o chlup víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.2.12 12:41

Čas mám a většinou, když vyrážím mimo domov, tak se namaluju. Musím ale napsat, že stejně tak nehezky jako nenamalovaná, špinavá žena s mastnými vlasy na mě působí i zmalovaná dáma s tunou oranžového makeupu, navoněná na sto honů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.2.12 12:50

Tak urcite se to nesmi prehanet, a damy typu minisukne a cervena rtenka, pusobi docela vulgarne az smesne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.2.12 12:51

Tak ja se teda upravuji i doma. Někdy treba jen řasenku a parfém, ale prostě musím… :-) manžel pracuje z domu a ja se chci líbit hlavně jemu. Nesnáším názory-však te vidi jenom manžel.. Právě, že me vidí ON!!! Někdy se k úpravě dostanu az v poledne, když je navareno a mala spí, ale čas se vždycky najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
16.2.12 12:51

mám čas i náladu… nechci, aby se chlap vracel domů k ušmudlané, ošklivě babě… chci aby se vracel domů k té stejné ženské jako před porodem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.2.12 12:54

To je to co myslim :D , zenska by mela byt stejna jako pred ditetem, ne li hezci. A nektere maminky po porodu opravdu rozkvetou. No a jine ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
16.2.12 12:54

Přidávám se od klubu. :) Když jsem jen doma, tak to záleží na náladě, někdy se namaluju, někdy jen ten základ. Když jdu ven, je to pro mě samozřejmost a to i když bydlím na vesnici, kde si občas připadám jako exot, když jdu namalovaná. :nevim: Myslím, že je to hodně o pocitu, cítím se tak líp. :lol: A příští týden jdu ke kadeřnici a už se těším, jak si odpočinu a nechám o sebe chvilku pěčovat, vždycky si to strašně užívám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.2.12 12:55

Mam cas :mavam: . Nenamalovan max. doma, s odpadakem :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.2.12 12:56
miska09 píše:
Tak ja se teda upravuji i doma. Někdy treba jen řasenku a parfém, ale prostě musím… :-) manžel pracuje z domu a ja se chci líbit hlavně jemu. Nesnáším názory-však te vidi jenom manžel.. Právě, že me vidí ON!!! Někdy se k úpravě dostanu az v poledne, když je navareno a mala spí, ale čas se vždycky najde…

Ze jo, pro koho jinyho bychom meli byt krsane, kdyz ne pro sebe, pro manzela, a pak pro okoli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
16.2.12 12:56

Já stíhám si udělat v klidu i gelovky :D řekla bych že mám na sebe víc času než normálně:D

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
16.2.12 12:57
Weru píše:
miska09 píše:
Tak ja se teda upravuji i doma. Někdy treba jen řasenku a parfém, ale prostě musím… :-) manžel pracuje z domu a ja se chci líbit hlavně jemu. Nesnáším názory-však te vidi jenom manžel.. Právě, že me vidí ON!!! Někdy se k úpravě dostanu az v poledne, když je navareno a mala spí, ale čas se vždycky najde…
Ze jo, pro koho jinyho bychom meli byt krsane, kdyz ne pro sebe, pro manzela, a pak pro okoli :mrgreen: :mrgreen:

Souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3200
16.2.12 13:00

Pečuju o sebe hodně a ráda. Kdybych měla víc času, tak bych tomu věnovala času i víc. A pečuju o sebe především kvůli sobě, abych se já cítila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
16.2.12 13:05

Namalovat se čas mám a péči jsem si rozdělila na dny, tudíž v pondělí zábal na vlasy, v úterý epilace, středa patří pleťové masce, čtvrtek nohám a rukám … :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.2.12 13:08

Taky se maluji každý den. Prostě vstanu dřív než dítě a za pět minut jsem hotová - stíny, korektor na ty moje věčné kruhy pod očima, pudr a řasenka. Více mi to nezabere. K holiči chodím na melír tak jednou za dva měsíce, ale musím se přiznat, že můj nejobvyklejší účes je culík :oops: . Ale ty nehty, s tím mám problém. Před porodem jsem měla gelovky, pak jsem je sundala a teď mám škaredé, krátké, nalakované max. průhledným lakem, no hrůza. Budu muset přítele více zapřáhnout do hlídání a začít pravidelně chodit na nehty, ať taky vypadám. No a oblečení jsem komplet vyměnila za sportovní styl. Je to pohodlné, ačkoliv asi ne moc sexy. Ale mám chlapečka, tak chci s ním ladit. Ono to zase nevypadá až tak špatně, v teplácích po venku samozřejmě nechodím, až tak zase ne :D . Naštěstí mi zůstala štíhlá postava, takže nevypadám v létě v těch volných kalhotech, triku a mikině jako pytel :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
16.2.12 13:12

porad rikam, ze cas nemam, ale kdybych tady ted nesedela, tak jsem si mohla alespon konecne udelat ty nehty :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí