Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Monchichik to věřím, musí to být hrozné i z pohledu matky, ne jen nás manželek a přítelkyň. Ale určitě je v pořádku, jinak by jste o tom vědělaPevné nervy
Já naprosto souhlasím, také si myslím, že je syn v pořádku. Držte se! ![]()
@Anonymní píše:
@Monchichik to věřím, musí to být hrozné i z pohledu matky, ne jen nás manželek a přítelkyň. Ale určitě je v pořádku, jinak by jste o tom vědělaPevné nervy
děkuji
, snažím se na to nemyslet, ale sama to znáš…no dozvím se to prý tak, že by přišel domů dopis s fotkou
není v české armádě…
@Anonymní píše:
Já jsem k tomu měla děti, takže starostí dost
Každý měsíc si dej nějaký cíl nebo něco, na co se budeš těšit ( výlet, kino, dovolená) a ono to uteče rychle, i když teď je to asi ještě nepředstavitelné
Budu muset něco vymyslet, Přemýšlela jsem, že bych si našla i druhou práci, ale už tak chodím dost “zhuntovaná” jako zdravotní sestra 😀
@Anonymní píše:
Já naprosto souhlasím, také si myslím, že je syn v pořádku. Držte se!
Děkuju
fakt mi pomáhá, že vím, že nejsem sama…ale sakra nemohl si najít jinou práci?
je dospělý, byla to jeho volba, ale kdo na to má mít nervy?
@Monchichik ajeje, a jak jste byli v kontaktu doteď? Také posílal dopisy s fotkou nebo jste si mohli alespoň zavolat?
Měla jsem na misi v bývalé Jugoslávii. Byl tam rok a na dovolenou přijel 2×. Mohli jsme si jen psát a jednou mi zavolal. Děti jsme ještě neměli. Já jsem dodělávala školu, takže jsem měla o zábavu postaráno. Ale příjemné to nebylo.
@Monchichik
Ty nervy jsou šílené, Nedokážu si představit jaké to bude, jak bude na misi, Jsem na prášky už teď a to je “jen” na cvičení v Čr.
, a také o něm nic nevím, ale musí si šetřit baterku na telefonu, protože já mam uskříplý krční obratel a otřes mozku, Tak má nařízené, aby mu baterka vydržela celý týden kdyby se nedejbože mi něco stalo, tak ať se to nějak vůbec dozví ![]()
@Monchichik to snad ne 😒 Nechápu, kde se takovým způsobem sdělují informace.
Vrátí se v pořádku, musíte věřit ![]()
@Anonymní píše:
Měla jsem na misi v bývalé Jugoslávii. Byl tam rok a na dovolenou přijel 2×. Mohli jsme si jen psát a jednou mi zavolal. Děti jsme ještě neměli. Já jsem dodělávala školu, takže jsem měla o zábavu postaráno. Ale příjemné to nebylo.
Také jsem přemýšlela, že bych si dodělala ještě školu, abych měla o zábavu postarané
![]()
@Anonymní píše:
@Monchichik ajeje, a jak jste byli v kontaktu doteď? Také posílal dopisy s fotkou nebo jste si mohli alespoň zavolat?
tak doteď se ozýval přes facebook, to jsme si volali…momentálně je na misi v Africe, oznámil, že dva měsíce absolutně bez příjmu…před odletem se fotili na rakve…proto by přišel dopis s fotkou…celou dobu co tam je jsem přemýšlela jak se dozvím, kdyby se něco stalo, ale nechtěla jsem se zeptat…teď když šli do ostré akce, tak mi to musel říct…
@Anonymní píše:
Budu muset něco vymyslet, Přemýšlela jsem, že bych si našla i druhou práci, ale už tak chodím dost “zhuntovaná” jako zdravotní sestra 😀
Tak ke zdravotní sestře už snad jiného přibrat ani nejde ![]()
@Anonymní píše:
@Monchichik to snad ne 😒 Nechápu, kde se takovým způsobem sdělují informace.
Vrátí se v pořádku, musíte věřit
cizinecká legie…jasně, že nepřipouštím nic jiného než že to bude v pořádku, ale prostě to mám pořád v hlavě, vždyť to sama znáš…
@Monchichik
Nebojte
, já myslím, že bude v pořádku, Všechny v to věříme ![]()
@Monchichik Na tvém místě bych být nechtěla. O syna musíš mít mnohem větší starost. Držím palce, aby se v pořádku vrátil. ![]()
@Monchichik to věřím, musí to být hrozné i z pohledu matky, ne jen nás manželek a přítelkyň. Ale určitě je v pořádku, jinak by jste o tom věděla
Pevné nervy