Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
20.5.16 19:15

@Inaris Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.5.16 19:18

@Inaris @Inaris

budu se opakovat, psala jsem to kdysi v podobném tématu, ale pamatuji se, jak dcera mé kamarádky, když šly od soudu s maminkou, kde jim řekli, že už ve svém věku nemusí k otci, že to byl nejšťastnější den v jejím životě, právě kvůli té zlatokopce.
Nikdy už u nich nebyla, s tátou zajde občas na večeři ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.16 19:25

Tak ja mam nevlastni dceru je ji 20 let, je dost na penize otci rekla do očí, že ho má na peníze, že jako prvorozená má právo na jeho majetek.ona je bohužel tak vychovaná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.16 19:33

Miluju takový jako si ty. já to nikdy neřešila, on má dceru a spolu máme dvě a teda nevím jak dvoulety muže být na peníze, ale ty to asi víš nejlíp. ale když mu to řekne přímo do očí, tak je asi něco špatně, ne?

• Citovat
  • Upravit
4885
20.5.16 20:09

@Inaris Ještě jednu historku-před 10 lety zemřel otec mé známé, jeho nová žena a dcera se strašně divily, jak to, že mají dát část peněz z bytu ( měl cenu 6 mega) té,,cizí,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.16 20:27

Já jsem napsala, že je tak vychovaná. tím sem myslela, že jí vychovali jak matka, tak otec je to vina obou. já se budu snažit vychovat své dítě tak abych se jednou nedočkala toho co muj partner, neříkám, že se mi to povede, ale budu se snažit. já nesvaluju výchovu pouze na její mámu, ale na oba. mě prostě dostalo to, že mu to řekla tak přímo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.16 00:25

@Inaris a co když z toho manželství odejde ta matka a tomu dítěti přitáhne do života toho nového cizího chlapa? Ta manželova ho vyměnila za narkomana a kriminálníka v jednom. V tomto směru je to v pořádku? Jako dobrý, rozvod rodičů je pro dítě strašný, sama jsem ho zažila a taktéž mám dodnes otčíma i macechu. Jak otec tak máma každý mají se současným partnerem děti a já mám také vyvdaného syna, kterému jsem tedy,,vlezla,, do života. Ano za těch pár let mezi námi byly boje, kolikrát to bylo šílené, připadala jsem si jak vetřelec co mu ukradnul tátu a to hlavně v době kdy jsme s manželem čekali miminko. A nyní jsme ve fázi kdy mohu říct, že se máme s nevl. synem rádi a on se k nám dokonce vždycky těší! A to vím od tchánovců jak babičce vykládal jak se k nám těší. A co se maminky týče tak ta mu domů přivedla feťáckého kriminálníka, který teď bručí v base a není tomu ani půl roku od toho a už zase bydlí s nějakým novým, kterého zná cca dva měsíce. Takže nesuď jen ty otce, že oni neudrželi manželství

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.16 07:00

Tak on neodešel on od nich, ale exmanželka mu utekla. nechodí na brigády protože od táty má dost. a my nejezdime na dovolenou protože nato nejsou finance. a já nikdy neprudila, nikdy jsem proti ní nic zlého neřekla. Ano, ona mu říká tatínku, jak si skvělý, ale ona začala říkat, že vlastně holky jsou její nic, prostě je nebere jako děti otce a když jí řekl, že jsou její nevlastní, tak řekla, to co řekla.

• Citovat
  • Upravit
26270
21.5.16 07:14

Zajímalo by mě jaký je přibližný poměr - odchod muže/ženy od rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.5.16 07:36

Ahoj,
já dostal dítě k partnerce. Popravdě je to řehole.
Ale na druhou stranu mě těší ty pokroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
21.5.16 11:31
@Inaris píše:Měla by ses stydět, že v tom chlapa podporuješ. A ten chlap by měl mít rozum. Děcko tě stejně nebude mít rádo. Jak může násilím někdo chtít děcko tahat od mámy, nepochopím.

Děkujeme za „optání“, syn se na tatínka vždy velmi těší a je rád, když ho vidí a je s ním. Podnikají svoje „chlapácké“ věci a jsou spokojení. Geny se nezapřou. Na svého muže jsem velice pyšná, že se k tomu takto postavil a vidím, že i o naše děti bude z jeho strany postaráno na 200%. Já se jim nevnucuji, respektuji roli biologických rodičů na 1. místě, ale syn se na mě velice často ptá a sám od sebe mi říká, jak mě má rád. U mě má srdce otevřené, když o to bude stát. Rozchodem partnerů nekončí vztah otce s dítětem. A je mi velice líto, jaké postavení v ČR mají otcové (viz. i Váš názor). Rozhodně by neměl šanci předat mu své vzorce chování apod. 1/14 dní. Čím více spolu jsou, tím je to lepší. Mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
21.5.16 11:35
@Inaris píše: … aby řešily rozchod a to jejich dítě musely posílat na víkendy do bytu, kde se povaluje ta nová soudružka jejich momentálně skvělého partnera. Možná by procitly rychle. Taky mám macechu a nikdy ji na milost nevezmu, právě za to, jak se chovala, ačkoliv ona si to dodnes asi vůbec neuvědomuje. Prostě jí není dáno. Kdyby bylo, hanbou by se musela propadnout.

Všechno se může stát. Kor při dnešní rozvodovosti 50%. Ale problémy rodičů by se nikdy neměli přenášet na děti a oba dva rodiče mají rovnocenné postavení mezi sebou a stejná práva pečovat o vlastní děti. A jsem pevně rozhodnutá roli otce na 100% respektovat. Mě by se taky nelíbilo, kdyby mi dítě někdo vzal a ke mě mohlo chodit jenom na návštěvy.

Zde se krásně projevilo, že ve svých příspěvcích jen zrcadlíte svou špatnou zkušenost. Nemáte to v sobě vyřešené, možná by Vám pomohl psycholog. Podstatné je, jak se ke svým dětem chovají biologičtí rodiče, jak zodpovědně plní svoji roli v životě dětí. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
23.5.16 11:23
@Inaris
@Inaris píše:
Já těm novým partnerkám přeji, aby si to taky zažily. Abys s tím svým novým super objevem, který se měl snažit zachovat manželství a ne lézt za nimi, měli dítě a ukázalo se, že týpek zahýbá, aby řešily rozchod a to jejich dítě musely posílat na víkendy do bytu, kde se povaluje ta nová soudružka jejich momentálně skvělého partnera.
Možná by procitly rychle.
Taky mám macechu a nikdy ji na milost nevezmu, právě za to, jak se chovala, ačkoliv ona si to dodnes asi vůbec neuvědomuje. Prostě jí není dáno. Kdyby bylo, hanbou by se musela propadnout.

Zase neházejte všechny do jednoho pytle. My jsem příkladná slepovaná rodina máme 2 manželovi dcery, jednoho mého syna a společnou dcerku. Trvalo to než si to všechno sedlo, ale už je lépe a vycházíme společně všichni a sourozenci se mezi sebou milují všichni. Vlastní nevlastní je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.5.16 18:38

Můj EX byl 2× rozvedený a se třema dětma (holka o 4 roky mladší než já z prvního manželství, z druhého manželství dcera, dnes 8let, a syn dnes 6let).Dcera z prvního manželství úžasná, vždycky jsme byly kamarádky, říkaly si snad i ty nejintimnější věci a dnes, i po rozchodu s jejím otcem jsme skvělé kamarádky. Ty další 2 děti jsem, mírně řečeno, neměla ráda vůbec. Jejich hloupá maminka je používala jako nástroj proti mě a jejich otci, díky tomu mě děcka neměly rády. Dokonce ony a jejich matka byli příčinou našich třech rozchodů, proto jsem je neměla ráda. Dnes mám přítele, skoro manžela, se synem, 8 let a vše je v pohodě (kromě běžných „drobností“) - nemá proti mě nic ani syn, ani jeho matka (aspoň o tom nevím) a vše je v poho. Samozřejmě mi nenahradí nikdy vlastní dítě, po kterém toužím a které už se nám snad brzy konečně povede!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.5.16 14:40
@Jasorka píše:
Všechno se může stát. Kor při dnešní rozvodovosti 50%. Ale problémy rodičů by se nikdy neměli přenášet na děti a oba dva rodiče mají rovnocenné postavení mezi sebou a stejná práva pečovat o vlastní děti. A jsem pevně rozhodnutá roli otce na 100% respektovat. Mě by se taky nelíbilo, kdyby mi dítě někdo vzal a ke mě mohlo chodit jenom na návštěvy.Zde se krásně projevilo, že ve svých příspěvcích jen zrcadlíte svou špatnou zkušenost. Nemáte to v sobě vyřešené, možná by Vám pomohl psycholog. Podstatné je, jak se ke svým dětem chovají biologičtí rodiče, jak zodpovědně plní svoji roli v životě dětí. Hodně štěstí.

Můžu se Vám pod to podepsat? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria