Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
23.11.15 22:12
@Anonymní píše:
Tak zase na jednu stranu je to jeste ta lepsi varianta-ze ma deti rada. A taky to tim padem vypada, ze se jim ex zas tak moc nevenuje, kdyz vypraveji vic o ni..takze by na ne nemusel mit takovy vliv.. :hug: Vim, neni to sranda.. :kytka:

Jsme ale silný ženský a my to překonáme, vid? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.15 07:32
@jjelena píše:
Jsme ale silný ženský a my to překonáme, vid? :kytka:

Presne tak! :kytka: Tak drzim palce. Treba nova pritelkyne tveho ex aspon trosku prevychova a zlepsi se to. Nebo si poridi ditko spolu a uz nebude mit cas na svinarny. U nas tenhle zlom prave nastal kdyz zena meho ex otehotnela a porodila syna. Ma jeste dve dcery z predchoziho vztahu, takze matka je to zkusena…ale holt me dite nemuze vystat. Takze hlavu vzhuru, urcite bude lip! :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 07:44
@jjelena píše:
hnus fialovej. Ale na druhou starnu bud ráda, že takhle bezpáteřní člověk, jako je tvůj ex, nebude mít negativní vliv na tvoje dítě. :hug:

Já mám zkušenost s tím, že se ex na rok vykašlal na děti a můžu Ti říct, že to dětmi strašně otřáslo. Těch scén, co mi nadělal syn, to bylo strašné. Všechen ten stres a zlost a vztek si vybíjel na mně :oops:. Nepřeju to nikomu. Bylo to hrozné. Ex tímto v mých očích ztratil jakýkoliv kredit. Já jsem udržela dětem dobrý vztah k němu a sklízím to, že ex se mnou vůbec nekomunikuje, udává mě na soudu a na sociálce a dělá naschvály. Já mu ani nemusím škodit, protože on si škodí sám :nevim:.
Boží mlýny ho melou…

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 07:46
@Anonymní píše:
Ja jsem „vyvdala“ syna a mame pekny vztah uz hodne let. Ale nova zena meho ex nase dite nesnasi. A protoze ex svou zenu asi velmi miluje, tak obetoval sve dite a rekl ze bude lepsi, kdyz uz k nim nebude jezdit, aby pani nestresovalo. Nekde to funguje, nekde ne.. H.

Kolik let je tomu dítěti? Můj devítiletý syn neskutečně trpěl ztrátou kontaktu s otcem :cert:.

• Citovat
  • Upravit
21703
24.11.15 09:05

@Kobea a ex je sám? Třeba až si někoho najde, tak se uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.11.15 09:27

@Kobea to netvrdím, že dětma neotřásne, to je jiná otázka. Ale přesně jak píšeš, morální kredit jde hned dolů

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 12:31
@PaníBovaryová píše:
@Kobea a ex je sám? Třeba až si někoho najde, tak se uklidní

Bydlí s maminkou a s tatínkem.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 12:34

@jjelena Já jsem jen narážela na to, že s čím je otec raz dva hotov (že si děti prostě brát nebude), může děti dost poznamenat. A vynutit to ani právně nejde.
To je pak ta nespravedlnost (pro děti a pro toho, kdo to těm dětem musí vysvětlovat). Ale nejde o peníze, tak to nikoho nezajímá :roll:.

• Citovat
  • Upravit
21703
24.11.15 13:04
@Kobea píše:
@jjelena Já jsem jen narážela na to, že s čím je otec raz dva hotov (že si děti prostě brát nebude), může děti dost poznamenat. A vynutit to ani právně nejde.
To je pak ta nespravedlnost (pro děti a pro toho, kdo to těm dětem musí vysvětlovat). Ale nejde o peníze, tak to nikoho nezajímá :roll:.

ne, soud mu to přikázat nemůže, ale naopak, dětem přikázat návštěvy u otce může, super co? :cert: Na druhou stranu, když nechce, tak nechce, vynucený styk by se stejně minul účinkem. Vidím to na tchánovi, jak zazdil manžela, když má novou rodinu, ale na jednu stranu si říkám, že to je jeho volba a zároveň jsem taky ráda, že jsme ve svobodném státě, kde soudy toto přikázat nemůžou. Toto si musí otec řešit podle vlastního svědomí a situace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.15 14:40
@Kobea píše:
Kolik let je tomu dítěti? Můj devítiletý syn neskutečně trpěl ztrátou kontaktu s otcem :cert:.

Je mu 11let. On si tam u nich posledni rok uzil svoje (nemam to jen z jeho vypraveni, ale i primo od ex, protoze se mi tim vzdy hned pochlubil). Byl z kazdeho vikendu tak vydeptanej, ze mi prijde ze se mu samotnemu hodne ulevilo ze tam nemusi. Ale ja si rikam aby mu to za rok dva tri neprislo lito ze ho tata odepsal.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 14:47
@Anonymní píše:
Je mu 11let. On si tam u nich posledni rok uzil svoje (nemam to jen z jeho vypraveni, ale i primo od ex, protoze se mi tim vzdy hned pochlubil). Byl z kazdeho vikendu tak vydeptanej, ze mi prijde ze se mu samotnemu hodne ulevilo ze tam nemusi. Ale ja si rikam aby mu to za rok dva tri neprislo lito ze ho tata odepsal.. :think:

Tak to je pak něco jiného. V tom případě si myslím, že otec našel dobré řešení :think:.
Syn se mu úplně odcizí. A až dojde na lámání chleba, tak za to budeš moct Ty :roll:. Ne z pohledu syna, ale bude Tě obviňovat otec (protože mezitím zapomene, že to vlastně byla jeho nová kopretina, která mu bránila ve vídání syna). To je ta spravedlnost.
Držím palce, ať to dobře zvládnete. Jedenáctiletý kluk tátu potřebuje, ale kde není zájem, tam se nedá nic dělat :,(.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
24.11.15 14:49

@PaníBovaryová Párkrát jsem si tenkrát představila, že děti postavím k němu za vrátka a odjedu :roll:. Pak jsem to v představách zase škrtla a jeli jsme dál bez otce roku :pocitac:.
On si děti už zase bere. Ale já nezapomínám. Až budu mít příležitost, tak mu to zase vpálím :pocitac:.

• Citovat
  • Upravit
21703
24.11.15 14:55
@Anonymní píše:
Je mu 11let. On si tam u nich posledni rok uzil svoje (nemam to jen z jeho vypraveni, ale i primo od ex, protoze se mi tim vzdy hned pochlubil). Byl z kazdeho vikendu tak vydeptanej, ze mi prijde ze se mu samotnemu hodne ulevilo ze tam nemusi. Ale ja si rikam aby mu to za rok dva tri neprislo lito ze ho tata odepsal.. :think:

nebude! Bude rád, že tam nemusí :cert: - vlastní dětská zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
24.11.15 14:57

@Kobea já se ti divím, že ses snažila jim ten vztah k exovi zachovat. Já bych se na něj vyprdla, ať si to vyžere u dětí sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.15 15:06
@Kobea píše:
Tak to je pak něco jiného. V tom případě si myslím, že otec našel dobré řešení :think:.
Syn se mu úplně odcizí. A až dojde na lámání chleba, tak za to budeš moct Ty :roll:. Ne z pohledu syna, ale bude Tě obviňovat otec (protože mezitím zapomene, že to vlastně byla jeho nová kopretina, která mu bránila ve vídání syna). To je ta spravedlnost.
Držím palce, ať to dobře zvládnete. Jedenáctiletý kluk tátu potřebuje, ale kde není zájem, tam se nedá nic dělat :,(.

Presne to se mi taky honi hlavou, ze mi to pak jeden nebo druhy vycte, ze za to muzu ja. Pokud ex, tak to preziju, ale u syna by me to mrzelo. Zatim vypada spokojene a hlavne je po dlouhe dobe psychicky v pohode. Uz nebreci a neresi co je na nem tak zlyho a osklivyho, ze ho ona nesnasi. Takze to je asi opravdu nejlepsi reseni.. :think: H.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky