Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.15 00:18
@Inaris píše:
Jo a ještě jak jsi zmiňovala, že ty děti si dělali z velké lásky. No tak manžel si dítě udělal bez lásky po pár týdenní známosti kdy jak řekl, že já debl spoléhal, že bere prášky.*

No to je snad horror. Toho chlapa bych nechtěla ani omylem. Takový pokrytec a alibista. Že se válel po ženské, to mu nevadilo, že, hlavně že sis ní užil. :cert: :( To je fakt síla. Divím se, že jsi tak naivní. Takže bez lásky jí teda vlezl do kalhotek, jo? A to je jako v pořádku?
No, aspoň je to varování pro místní zamilované.

Příspěvek upraven 20.11.15 v 23:10

byl po rozchodu a s ní si v té dával do kupy,,srdíčko,,. Nebylo to pro něj vážné, ale postavil se k tomu, vzal si jí, staral se o ní, ale každý chtěli od života něco jiného a prostě jim to nevyšlo. Ale to dítě miluje a když může bere si ho k nám, věnuje se mu a je opravdu dobrý táta i když ho neměl s ženou, kterou by vroucně miloval. Hlavní je snad, že miluje to dítě

• Citovat
  • Upravit
11514
21.11.15 00:19
@carsa píše:
Já hlavně nechápu, proč, když má dítě 2 své rodiče, je chodí vyzvedávat ze školky macecha…

Já jsem macecha a chodím i na třídní schůzky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.15 00:24
@Inaris píše:
Anonymní: No právě, že stačí jedna taková pitomá hláška nakrknuté ex

A Ty bys chtěla být v kůži té exmanželky? Jsi si jistá, že až to potká Tebe, až Ti chlap řekne, že už ho péče o děcko nebaví, že je unavený (když je tak citlivý), a že má novou známost, tak budeš pohodová, přejícná a klidná? Fakt si to myslíš?

Píšeme tady o matkách, ale já docela přemýšlím, co to může být za ksindly chlapy, co opustí svoje malé děcko a během pár měsíců nebo let si uplichtí s jinou ženskou další? Záměrně píšu uplichtí, protože o lásce bych silně pochybovala. Oni totiž po rozvodu bez sexu prostě zůstat nechtějí, tak se holt podle toho zařídí.

přečti si laskavě pořádně mé příspěvky než začneš blbě rejpat ano? Nikdo o tom dítěti neřekl, že ho nebaví, ale to, že když měl být podle styku u nás a manžel byl v práci tak jsem se starala já, ale když mi v 31 tt hrozil předčasný porod a musela jsem jen ležet a uprosila doktora at mě nechá doma a ne v nemocnici tak jsem ho hlídání v tu dobu odmítla, protože pro mě bylo důležitější donosit moje dítě a tímto se to všechno rozjelo tak laskavě si nech svoje výrývání a radši pořádně čti. Seš nějaká zhrzená exka, která nesnese že její ex má novou rodinu nebo co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.15 00:29

@Inaris jo a ještě ti chci říct jedno. Naše dítě opravdu uplichtěné není. Žili jsme spolu už v době, kdy ještě nebyli rozvedení, ale již spolu nežili a žádost o rozvod byla podaná. Poznali jsme se měsíc po jejich rozchodu, za tři měsíce už spolu žili, dva měsíce po rozvodu mne požádal o ruku, za dalšího čtvrt roku se vzali, protože jsme chtěli, za další rok jsem plánovaně otěhotněla, za devět měsíců přivedla na svět naší dceru a jsme spolu již čtyři roky a vše je v naprostém pořádku a opravdu to u nás nebylo o tom, že by manžel neudržel po rozvodu bimbase v kalhotech, ale o tom, že jsme spolu být chtěli, máme se rádi a to dítě jsme chtěli také! Takže tyto tvé dosti nechutné výroky nejsou na místě

• Citovat
  • Upravit
2133
21.11.15 07:05

@Inaris ta zast z tebe jen ukapava. Uz je pod tebou dost velka louze devce. Pises ze jsi se svym manzelem nespala cele manzelstvi. Pouze za ucelem splozeni svateho gralu, pardon vasi dcery. Strasne ses nastvala a vykopla ho kdyz si dovolil sve nechutne choutky realizovat nekde jinde. A ted se tady chlubis jak si to natrela jeho milence kdyz k vam tatinecek jezdi na kaficko a vas svaty gral v 23 letech drzi pri tobe a spolu s tatineckem kujete pikle proti te nove strasne pani, kterou vlastne vas dokonaly tatinecek taky suk*al. Ona to asi sama nedelala ta rozhodnozka jak ji tady nazyvas.
Jsi zapskla zenska. Kazdy at si udela obraz sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
21.11.15 07:17

@Inaris a jestli si to nebyla ty, ci je tenhle pribeh, tak se omlouvam, ale obavam se ze tvoje nazory spolu s nickem se mi vpalily do mozku a ze jsi to byla ty kdy tohle o sobe vsechno napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
21.11.15 07:31
@esterka03 píše:
@Inaris ta zast z tebe jen ukapava. Uz je pod tebou dost velka louze devce. Pises ze jsi se svym manzelem nespala cele manzelstvi. Pouze za ucelem splozeni svateho gralu, pardon vasi dcery. Strasne ses nastvala a vykopla ho kdyz si dovolil sve nechutne choutky realizovat nekde jinde. A ted se tady chlubis jak si to natrela jeho milence kdyz k vam tatinecek jezdi na kaficko a vas svaty gral v 23 letech drzi pri tobe a spolu s tatineckem kujete pikle proti te nove strasne pani, kterou vlastne vas dokonaly tatinecek taky suk*al. Ona to asi sama nedelala ta rozhodnozka jak ji tady nazyvas.
Jsi zapskla zenska. Kazdy at si udela obraz sam.

Já s tebou souhlasím. Do téhle diskuse jsem to tedy nepsala, ale na základě jiné si taky myslím, že @Inaris musí být hodně zklamaná životem. Snad se jí brzo povede se dívat na svět lepšíma očima. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
21.11.15 07:34
  • Citovat
  • Upravit
140244
21.11.15 07:37

@Inaris přečetla jsem celou diskuzi a zírám. Ty jsi psycholožka, že tady rozdáváš takové rozumy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.15 08:23
@Inaris píše:
Chtela bych, aby s nami bydlela, protoze by se potrebovala vymanit z maminciny vychovy, coz je kapitola sama pro sebe a zaujata proti exmanzelce opravdu nejsem. Tesne pred nasi svatbou manzelovi psala, at se k nim vrati, ted dostane obcas hysterak, rve na neho sproste do telefonu i pred detma atd., dcera ma zniceny zdravi, od mala ji vykrmuje i s babickou a ted trpi docela nadvahou,No já nevím, ale já jsem strašně proti tomu, aby si nějaká nová ženská (mnohá zapříčinila rozvod původní rodiny) osobovala právo hodnotit, jak vychovávám svoje děcko. Názory jsou totiž různé, ale důvody, které jsi uvedla, spíš nasvědčují tomu, že Tvůj milý dost ublížil původní rodině a ex se z toho nemůže psychicky dostat. Na Tvém místě bych opustila myšlenku na převzetí její dcery do své péče, protože na rovinu, to už je sprosťárna nejvyššího kalibru. Se mnou bys dopadla hodně špatně.

Tak musím nejdříve říct, že rozchod jsem nezapříčinila. Můj manžel je v tomhle zásadový a snažil se udržet rodinu za každou cenu. Vzal práci ve vzdáleném městě, když ex otěhotněla, přerušil studium a jiná možnost se tenkrát nenabízela. Byli domluvení, že ona se přestěhuje za ním. To se nestalo, protože ji začalo ohromně vyhovovat, že její maminka jí s malou pomáhá a přes týden tam normálně bydlela. Manžel přijel domů, třeba vysál a extchýně to po něm udělala znova atd. Hádali se prý dost často, ona např. vyhrožovala, že skočí z okna nebo manžel třeba choval malou, měli zase výměnu názoru a ona po něm hodila hrnek, i když ji měl v náručí. Když jela dcera jako malé dítě do ozdravovny kvůli váze, jel s ní manžel, ona přijela akorát na jeden víkend, když on tam být nemohl a pak se dověděl, že ona šla stejně pařit a malou hlídala přes noc jiná maminka z ozdravovny atd atd.
Kdo nezná všechny detaily a souvislosti, asi by neměl soudit, kdo zapříčinil rozpad manželství. Aby s námi dcera bydlela bychom chtěli samozřejmě oba, já i manžel. Ona sama ex často volá, že už jí nezvládá, že neví, co s ní a když jí manžel toto navrhne, tak hned couvne a vykecává se, protože by hned přišla o alimenty a to se jí nehodí.
Kdybych nebyla přítomna většině jejich rozhovorů, zprávám a informacím od ostatních lidí, tak si řeknu, že to není možný, ale bohužel je :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
21703
21.11.15 08:27
@PaníBovaryová píše:
@Inaris pišes hodne zaujate. Ty jsi ex?

a jo, ty jsi psala, že máš tu dospělou dceru a že manžel odešel k jiné. Promiň :oops:

Ale to už musí být strašně moc roků! To dodneška v sobě nosíš takovou zášť? Už dávno máš být nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
21.11.15 08:36
@Anonymní píše:
Tak musím nejdříve říct, že rozchod jsem nezapříčinila. Můj manžel je v tomhle zásadový a snažil se udržet rodinu za každou cenu. Vzal práci ve vzdáleném městě, když ex otěhotněla, přerušil studium a jiná možnost se tenkrát nenabízela. Byli domluvení, že ona se přestěhuje za ním. To se nestalo, protože ji začalo ohromně vyhovovat, že její maminka jí s malou pomáhá a přes týden tam normálně bydlela. Manžel přijel domů, třeba vysál a extchýně to po něm udělala znova atd. Hádali se prý dost často, ona např. vyhrožovala, že skočí z okna nebo manžel třeba choval malou, měli zase výměnu názoru a ona po něm hodila hrnek, i když ji měl v náručí. Když jela dcera jako malé dítě do ozdravovny kvůli váze, jel s ní manžel, ona přijela akorát na jeden víkend, když on tam být nemohl a pak se dověděl, že ona šla stejně pařit a malou hlídala přes noc jiná maminka z ozdravovny atd atd.
Kdo nezná všechny detaily a souvislosti, asi by neměl soudit, kdo zapříčinil rozpad manželství. Aby s námi dcera bydlela bychom chtěli samozřejmě oba, já i manžel. Ona sama ex často volá, že už jí nezvládá, že neví, co s ní a když jí manžel toto navrhne, tak hned couvne a vykecává se, protože by hned přišla o alimenty a to se jí nehodí.
Kdybych nebyla přítomna většině jejich rozhovorů, zprávám a informacím od ostatních lidí, tak si řeknu, že to není možný, ale bohužel je :zed: :zed:

To máš informace asi od manžela, že? Takže 100% důvěryhodné, že? Pravda je někde napůl, víš? Tys jí viděla házet hrnek? Tys viděla tchýni po něm převysát? Tys s nima v té ozdravovně byla? Myslím, že ani jedna odpověd nebude ANO, takže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
21.11.15 08:36
@PaníBovaryová píše:
a jo, ty jsi psala, že máš tu dospělou dceru a že manžel odešel k jiné. Promiň :oops:Ale to už musí být strašně moc roků! To dodneška v sobě nosíš takovou zášť? Už dávno máš být nad věcí.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
21703
21.11.15 08:50
@jjelena píše:
To máš informace asi od manžela, že? Takže 100% důvěryhodné, že? Pravda je někde napůl, víš? Tys jí viděla házet hrnek? Tys viděla tchýni po něm převysát? Tys s nima v té ozdravovně byla? Myslím, že ani jedna odpověd nebude ANO, takže :nevim:

Ja ji to verim. Model prepecliva maminka + nezodpovedna dcera, co chodi parit, je celkem caste. A volat exovi, ze nezvladam dite, to je jasne, ze mi rekne, tak si ho vezmu do pece ja. To je nebetycne hloupe. Zni to pravdepodobne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.15 08:52

@jjelena
Tak samozřejmě, že tohle jsou informace od manžela, nepopírám, že to může být na půl cesty pravdy.
A trošku jsem i očekávala, že tu budu za naivní novou manželku, které manžel o ex něco nakukal a ona jí pomlouvá. Jenže ta realita je trošku jinde. Bohužel současná osobní zkušenost se vyvrátit nedá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky