Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3526
20.11.15 08:26

Svoje děti už 4 roky posílám také k „maceše“.
Do hlavy ji nevidím a proto netuším, jestli má moje děti ráda.
Ale věřím tomu, že díky jejich pubertě jí často tečou nervy stejně jako mně :D

Pro mě je ale důležité, že se k nim chová velice dobře. A podle toho co říkají děti, si s ní rozumí víc než s vlastním otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.15 08:34

Zajimave tema :) manzel ma z predchoziho manzelstvi dceru. Znam ji od jejich 10 let, ted je ji 14. Mam ji rada, prosly jsme si teda obdobim, kdy ona si za kazdou cenu vynucovala pozornost, nejen tatkovu, byla dlouho jedinacek. Ted je ji zrovna vsechno jedno, mlati s ni puberta, je mi ji mozna i trochu lito, protoze skoro naraz se ji narodili dva sourozenci, nam i jeji matce a dost pozornosti se smeruje na ne. Chtela bych, aby s nami bydlela, protoze by se potrebovala vymanit z maminciny vychovy, coz je kapitola sama pro sebe a zaujata proti exmanzelce opravdu nejsem. Tesne pred nasi svatbou manzelovi psala, at se k nim vrati, ted dostane obcas hysterak, rve na neho sproste do telefonu i pred detma atd., dcera ma zniceny zdravi, od mala ji vykrmuje i s babickou a ted trpi docela nadvahou, bere uz hodne let prasky na tlak, chapete decko :pocitac: :pocitac: a manzel to nemuze nijak ovlivit, protoze ex si z toho nic nedela a tak bych mohla pokracovat cely den.
Zajimala by me jedna vec, ty z vas, ktere maji nevlastni deti od soucasneho manzela, premyslely jste uz o moznem dedickem rizeni, resite to nebo nechavate osudu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.15 09:29

Když chlap nic nemá, pouze dluhy, tak se nevlastní i vlastní dítě o to nepoperou..

• Citovat
  • Upravit
3681
20.11.15 09:52
@Inaris píše:
Mělo by to být její rozhodnutí především v té situaci, kdy tatínek zahýbá a ta bezcharakterní milenka se nestydí k sobě lákat ženatého.
Já jsem to u nás stanovila jasně. Nepřeji si, aby na moje slušně a poctivě vychované dítě působila ženská, které nečinilo problém lézt otci toho děcka do gatí, když byl ještě ženatý.
To je celé.
A jsem ráda, že toto moje rozhodnutí vzal otec našeho dítěte naprosto vážně a tou ženskou nás neotravuje a jezdí on k nám. Naše dítě je naštěstí dospělé a dobře ví, co je to za osobu, proto ani nemělo tendence se s ní nějak družit, přestože ta osoba podbízivě nabízela tykání atd.

Když tak vidím ty případy kolem sebe, děkuji bohu, že mě to nepotkalo a že jsem byla ušetřena nerváků s odevzdáváním dítěte na víkendy ženské, kterou absolutně neuznávám.
A takovým jako mertas a další upřímně držím palce, aby to nikdy řešit nemusely.

Příspěvek upraven 19.11.15 v 17:15
@Inaris píše:
Mělo by to být její rozhodnutí především v té situaci, kdy tatínek zahýbá a ta bezcharakterní milenka se nestydí k sobě lákat ženatého.
Já jsem to u nás stanovila jasně. Nepřeji si, aby na moje slušně a poctivě vychované dítě působila ženská, které nečinilo problém lézt otci toho děcka do gatí, když byl ještě ženatý.
To je celé.
A jsem ráda, že toto moje rozhodnutí vzal otec našeho dítěte naprosto vážně a tou ženskou nás neotravuje a jezdí on k nám. Naše dítě je naštěstí dospělé a dobře ví, co je to za osobu, proto ani nemělo tendence se s ní nějak družit, přestože ta osoba podbízivě nabízela tykání atd.

Když tak vidím ty případy kolem sebe, děkuji bohu, že mě to nepotkalo a že jsem byla ušetřena nerváků s odevzdáváním dítěte na víkendy ženské, kterou absolutně neuznávám.
A takovým jako mertas a další upřímně držím palce, aby to nikdy řešit nemusely.

Příspěvek upraven 19.11.15 v 17:15

Funny prispevek :D; chudacka tatinka odloudi nestydata bezcharakterni zenska a je treba zabranit jejimu pusobeni na poctive a slusne vychovane dite… Jen me tak napada, jak to dite muze byt tak slusne a poctive vyvhovane, kdyz jej vychoval bezcharakterni otec, ktery se nestydel lezt pod sukni nejake cizi zenske :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.11.15 09:57

Jinak ja mam sveho vyvdaneho syna rada, nemiluji ho jako vlastni, ale to po mne nikdo ani nechce. Je to moc mily a citlivy kluk a moc se mi libi jak ma rad svoji malou sestricku. A to mu nikdo nerikal, ze ji musi mit rad, starat se o ni atp, vychazi to z nej a za to jsem strasne rada. Doufam, ze jim ta sourozenecka laska vydrzi a v dospelosti budou mit pekny vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.11.15 10:05

@Inaris ano chápu že některé ty děti umí pěkně „zatopit“ ale asi bych v první řadě hledala důvod toho jejich chování - řešila jsem něco podobného z dcerou - ale nakonec se s toho vyklubal jen problém v podobě žárlení - měla strach co bude atd byl to blok a její malý mozeček nevyprodukoval nic lepšího než naschvali drzost atd vše se vyjasnilo vyřešilo a teď to funguje na jedničku asi bych ty drobky hned neodsuzovala je to pro ně velké trauma přijít o milovaného otce nebo matku a zvykat si na někoho cizího já jsem dospělá a nesnáším změny a vždy trpím když je něco jinak a jak tady už někdo psal pokud „nová“ maminka odvedla dítěti tátu tak ty děti opravdu nejsou hloupé a těžko se s tím smiřují asi je lepší snažit se jim dokázat že opravdu nejsou saně a že jejich táta je šťastný a ukázat jim že i ony mohou být. Ony si myslí že je táta přestal milovat tak jak přestal milovat mámu a některé si prostě tím chováním chtějí dokazovat své postavení a lásku otce ony ještě dost nechápou že to není ta nejlepší cesta a proto jsme tady my ti dospělí co jim s tím musíme pomoct a hlavně řešit to hned dokud je čas a nevyvine se s toho taková nenávist jak tady některé "nové " maminky popisují - nechci aby to někdo blbě pochopil nechci nikoho urazit ani osočit ale možná by to stálo za uvahu - já kdysi jako svobodná chodila s klukem co měl syna ve vlastní péči - milovala jsem ho nadevšechno a i ted koukám na jeho fotky na fb jak se má atd a to už mám své vlastní děti ten kluk mi prostě přirostl k srdci ale pos.ral to jeho táta protože zatím co já lítala s klukem po parku a vařila tak on lítal za jinýma ale taky chápu že prostě jsou i ženy které nikdy v sobě nedokážou vzbudit ten mateřský instinkt který má i většina zvířat že pokud příjde mladě o matku tak je schopná opice odkojit lvíče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.15 10:19
@Inaris píše:
A Tebe vůbec nenapadá, že by spíš mohla toho tátu mít ráda??? Jak se konkrétně projevuje její touha ho vlastnit? Já si to neumím představit z toho Tvého úhlu pohledu, znám jen ten svůj - pohled dcery, víš.
Fůra věcí se může stávat nevědomky, ne cíleně.
Když mám čas a chci vidět tátu, jedu za ním a nenapadlo mě, že by se to maceše nemuselo líbit (a to je mi 50, ne tak všechno promýšlet ve dvaceti).
Zažila sis to? Ztratila jsi tátu?
Neosočuji Tě z ničeho, jen jsem se ptala, abych si udělala představu.Příspěvek upraven 20.11.15 v 09:44
Áno zažila jsem si to…bohužel. A i proto jsem ráda, že vztah mně a mého ex a jeho nové rodiny a našeho společného syna je tak super, že nemáme problém chodit na synovi akce společně - já + můj manžel + ex s rodinou. Jezdí k nám, dá si kafčo, děti si pohrají, totéž manželova ex - přijede s jejím novým partnerem a dáme na zahrádce kafčo, popovídáme o škole děti a pod.Ale ta starší to prostě nepobírá. No co.Ale zajisté chápu, že má tatínka ráda to je jasné, stejně tak otec miluje ji…může k nám kdy chce, jezdila i se svým partnerem na víkendy…proto nechápu najendou tu otočku co nastala když se dověděla o svatbě. Urážky typu ta ku..a, pí. a,dokonce mně osočila, že jsem ji fyzicky napadla, podotýkám že v době kdy jsme ji měla ublížit seděl její otec hned za rohem. Takže on ví jaká je pravda. Stejně tak sprosté a urážlivé sms a když se jí otec na to zeptal tak mu řekla, že lžu, že ona nemá na mně číslo 8o přitom ty sms byli odeslány z jejího čísla. Dokonce jsme ještě týden předtím spolu volali ohledně práce v naší firmě…Prostě je to horor.Ale mladá si neuvědomuje, že nejvíc tím ublíži tomu koho tak miluje - svému otci. Já ji mám ráda ale předsa mám taky nějakou hrdost.Otec ji řekl, ať se omluví a ona že se omlouvat nebude. Podotýkám je to vše až po svatbě. Do té doby to mělo samozřejmě trhlinky ale vycházeli celkem ok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.15 10:34

Jak to tady tak čtu, tak to nemaj i macechy lehký. vy se tady zastáváte těch chudáčku z rozvedených rodin a kolikrát sou to vážně sobci. mám kamarádku už od základní školy, její rodiče se rozvedli a ona toho dost využívá. hlavně tátu nemá jak tátu, ale jako bankomat. když potřebuje, tak přijede natáhne ruku a dej, a když chce víc tak se po něm plazí. a pak se mu s maminkou smějou jakej je to kretén a maminka jí řiká, jak je po ní šikovná. takže né každý dítě je chudinka.

• Citovat
  • Upravit
20.11.15 10:44
@Inaris píše:
Marykayka: Urážky typu ta ku..a, pí. a, dokonce mně osočila, že jsem ji fyzicky napadla, podotýkám že v době kdy jsme ji měla ublížit seděl její otec hned za rohem. Takže on ví jaká je pravda. Stejně tak sprosté a urážlivé sms a když se jí otec na to zeptal tak mu řekla, že lžu, že ona nemá na mně číslo 8o přitom ty sms byli odeslány z jejího číslaAha, takže ještě větší odbojář, než byla Tereza Brodská. :)
Jí se děje něco špatného, něco v sobě nemůže zpracovat. Víš co by mě napadlo? Nezkusíš se na to zeptat nějakého psychologa? Aby se to nějak rozklíčovalo, Hmm, je to těžké, ale asi něco potřebuje sdělit, volá o pomoc. Já bych zkusila toho psychologa. Asi už ze zvědavosti.
Jen mě ještě napadá, že možná jakmile se tě začal tatík víc zastávat, cítí od něho odklon… Možná do vaší svatby doufala, že se rozejdete.
Složité, ale něco velmi citlivého, na první pohled neviditelného, v tom bohužel bude.
Držím palce, ať jste co nejdřív v klidu.

NO já u psycholožky byla…mám 7 letého kluka a já byla z ní na nervy. Nechtěla jsem aby se to přenášelo na kluka. Psycholožka mi řekla, že pokuď ona sama nebude chtít tak s tím nic neuděláme. Mně jen poradila v podstatě to co teď dělám. Když se náhodou objeví tak ji pozdravit slušně a jít si po svém. Nevšímat si ji. Když chce kafe, má ruce může si ho uvařit, odpovědět ve stylu - kafčo je v kuchyni tak si ho uvař PROSÍM. Ano má pocit jako by tatínek „opustil svoji holčičku“ protože i tatínkovi naposílala sprosté sms. Tatínek ji u sebe zaměstnal aby mně nad ní dohled aby nedejbože něco neprovedla…takže ona maká na stavbě jako chlap jen aby byla tatínkovi nablízku. Když měla jít na ÚP tak řekla, že z těch socek je ji zle a ona se nám chudinka „hroutila“.Tatínek je zdroj financí stačí přijít v zimě v mrazu ve vyšmajdaných křuzkách a svetříku a tatínek vytáhne šrajtofli a koupí bundičku za 3500 botičky za 2000.A milá zlatá hold měla pocit že bude kohoutek financí uzavřen. Jenže co ji on dává je mně naprosto ukradené, akorát mně to občas zamrzí, že za její chování si to snad ani nezaslouží. Ale jak řekl manžel, je to dcera a přes palubu ji nehodí jen proto, že je to hloupé telátko, co si myslí, že si vydupe vše.
Celé to má v podstatě začátek v jejich rodině když žil ještě manžel s ex - její matkou. Vztah nefunkční otec s dcerou než aby byli doma s ní tak vyráželi na zábavy a pod.
Jak řekla ještě psycholožka V podstatě udělal chybu manžel a já to odnáším. O svatbě ji totiž řekl den předem, i když jsme ji plánovali 8 měsíců!!!Aby nedělala scény a naschvály a jak řekla psycholožka to byla životní chyba, protože ona se teď cítí jako že ji odstrčil. No snažím se si to nepřipouštět, nechávám tomu volný průbeh a kdo ví, třeba jednou to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
20.11.15 10:49
@Inaris píše:
Marykayka: Urážky typu ta ku..a, pí. a, dokonce mně osočila, že jsem ji fyzicky napadla, podotýkám že v době kdy jsme ji měla ublížit seděl její otec hned za rohem. Takže on ví jaká je pravda. Stejně tak sprosté a urážlivé sms a když se jí otec na to zeptal tak mu řekla, že lžu, že ona nemá na mně číslo 8o přitom ty sms byli odeslány z jejího číslaAha, takže ještě větší odbojář, než byla Tereza Brodská. :)
Jí se děje něco špatného, něco v sobě nemůže zpracovat. Víš co by mě napadlo? Nezkusíš se na to zeptat nějakého psychologa? Aby se to nějak rozklíčovalo, Hmm, je to těžké, ale asi něco potřebuje sdělit, volá o pomoc. Já bych zkusila toho psychologa. Asi už ze zvědavosti.
Jen mě ještě napadá, že možná jakmile se tě začal tatík víc zastávat, cítí od něho odklon… Možná do vaší svatby doufala, že se rozejdete.
Složité, ale něco velmi citlivého, na první pohled neviditelného, v tom bohužel bude.
Držím palce, ať jste co nejdřív v klidu.

Neměl by spíš navrhovanou aktivitu vyvíjet její otec? :think:

Na jednu stranu se tady (myslím celkově na emiminu a nemyslím konkrétně tebe ;) ) do macech dost obouvá a nasazuje se psí hlava a v podstatě se jim dává povinnost se finančně podílet na nevlastním dítěti (ať je ve střídavce nebo ne), hlavně by neměly zasahovat do výchovy (protože proč by přeci měly vychovávat cizí dítě…když už, tak to přísluší jejich partnerovi, otci dětí) a pak se po nich chce, aby v případě podivného chování dítěte (viz výše popsané chování dospělé dcery) byly nesmírně chápavé, tolerantní, trpělivé, případně vyhledaly odbornou konzultaci/pomoc :think:
No nevím, nějak mi neštimuje ta rovnáha… :think:

I když je fakt, že jsem sama (byť macecha) nechápavě zůstala zírat, kolik žen má problém s dětmi z předchozího vztahu 8o To mi prostě hlava nebere. Na druhou stranu, buďme rádi za tu upřímnost a aspoň i my, nextky, víme, že ne všechny to mají nastavené " na pohodu".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.11.15 11:12
@Kissie9 píše:
Neměl by spíš navrhovanou aktivitu vyvíjet její otec? :think:

Na jednu stranu se tady (myslím celkově na emiminu a nemyslím konkrétně tebe ;) ) do macech dost obouvá a nasazuje se psí hlava a v podstatě se jim dává povinnost se finančně podílet na nevlastním dítěti (ať je ve střídavce nebo ne), hlavně by neměly zasahovat do výchovy (protože proč by přeci měly vychovávat cizí dítě…když už, tak to přísluší jejich partnerovi, otci dětí) a pak se po nich chce, aby v případě podivného chování dítěte (viz výše popsané chování dospělé dcery) byly nesmírně chápavé, tolerantní, trpělivé, případně vyhledaly odbornou konzultaci/pomoc :think:
No nevím, nějak mi neštimuje ta rovnáha… :think:

I když je fakt, že jsem sama (byť macecha) nechápavě zůstala zírat, kolik žen má problém s dětmi z předchozího vztahu 8o To mi prostě hlava nebere. Na druhou stranu, buďme rádi za tu upřímnost a aspoň i my, nextky, víme, že ne všechny to mají nastavené " na pohodu".

Souhlasim s tebou. Macecha tady v diskusich vetsinou vyvhazi jako ta nejhorsi, at dela, co dela. Jednou se stara malo, jednou moc. Jednou ma dite malo rada, podruhe chce zase nahradit biologickou matku atd.

Ja myslim, ze to je vse o lidech, taky nechapu, jak muze zena az nenavidet sve nevlastni dite a jen sledovat, zda „neujida“ jejimu vlastnimu milackovi. Ale tak, jak jsou nektery zensky megery, tak jsou nektery deti spratci, akorat u tech deti se s tim da do urcite doby a v ramci moznosti pracovat a napravit, ale musi tam byt vule a tem „chudackum z rozvedenych rodin“ se nesmi jen ustupovat, aby se jich nahodou neco nedotklo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
20.11.15 11:27

Dala jsem si praci a tuto diskusi precetla poctive celou. Souhlasim naprosto s @Kobea, ze se spousta muzu bije do prsou otcovskymi pravy a trvaji na stridave peci, kterou v realite nasledne predskolnim detem poskytuji matky onech otcu (tedy babicky, v lepsim pripade), nove naivni partnerky, otravene milenky, sousedky, kolegyne, kamaradky atp., protoze na ni nemaji cas, a jedina motivace je „hlavne nemuset platit te ex tolik“.

Ja jsem prvni, kdo plne souhlasi s tim, ze otcovska prava jsou stejne dulezita jako prava matek, a automaticke priklepavani deti matkam do pece neni nic, na co ma byt soudni system hrdy, nebot mnoho otcu jsou plne kompetentnich a ochotnych se o deti postarat, a naopak mnoho biologickych matek je opravdu prisernych a deti by v peci opravdu mit nemely jen proto, ze je porodily vaginalnim kanalem, jestlize existuje alternativa soudneho a kompetentniho otce.

Nicmene se bohuzel domnivam, ze vetsina otcu, co ma deti ve stridave peci, je tam ma primarne ze sobeckych a zistnych duvodu, a vubec jim onu „otcovskou“ peci neposkytuje, a naopak ji outsourcuje u osob zenskeho pohlavi ruzne kvality i kalibru. ZDALEKA ne vsichni, znam urcite pripady, kdy to otcove se stridavkou mysleli vazne, a tem detem se fakt prizpusobovali, ale fakt znam dva…

Navic to cato fungovalo do doby, nez prisla nova a predevsim s ni jeji nove dite.

Coz me privadi k tomu, co tu anonymni pisi o tom, jak jsou „bonusove“ deti smradi, spratci, tlustosi, nevychovani, lzou a manipuluji… je mi z toho do place.

Jednak jsou to DETI, a maji 50% DNA toho vaseho skveleho partnera, a navic se na jejich vychove podilel. At se vam to libi nebo ne. A vymlouvat se, ze ma praci a nema cas - tak proc s prominutim prca deti, kdyz od nich pak dava ruce pryc, udajne na vychovu nema vliv a strka je macecham, co je nesnasi?

Obdivuji @nikybe a podobne, co jsou si vedome zvlastnosti (no zvlastnosti, v dnesni dobe…) one situace a perou se s ni otevrene, a jsou si vedomy rizik, do kterych jdou. Vice takovych.

Vsechny ty plivaci anonymni, ze se nestydite! NEMATE povinnost je mit rady, to od vas nikdo nechce, ale takhle na ne plivat - ta zast a zloba, co z vas leze, vuci nevinnym detem… neni jen mit rad a nesnaset, existuje jeste obrovska skala citu a emoci mezi tim, ale to, co pisete, to uz je zast, nic vic, nic min.

Pravdepodobne, ze mel nejakou jinou pred vami natolik rad, ze ji udelal dite, a to dite pro vas symbolizuje tu byvalou lasku, na kterou zarlite (nevykladejte mi tu nic o obezite nebo rozmazlenosti, jsou to deti z rozpadlych rodin a na jejich stavu ma ten vas vyvoleny podil). A navic ty deti ukrajuji z vasi skyvy a z dedictvi vasich deti, byt je to podvedome.
Ale jestli macecha nema rada bonusove deti, tak si jsem jista, i mimo jine na zaklade teto diskuse, ze je to z 90% ji, ne temi detmi, at jsou jakekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
20.11.15 11:40
@umea píše:
Dala jsem si praci a tuto diskusi precetla poctive celou. Souhlasim naprosto s @Kobea, ze se spousta muzu bije do prsou otcovskymi pravy a trvaji na stridave peci, kterou v realite nasledne predskolnim detem poskytuji matky onech otcu (tedy babicky, v lepsim pripade), nove naivni partnerky, otravene milenky, sousedky, kolegyne, kamaradky atp., protoze na ni nemaji cas, a jedina motivace je „hlavne nemuset platit te ex tolik“.

Ja jsem prvni, kdo plne souhlasi s tim, ze otcovska prava jsou stejne dulezita jako prava matek, a automaticke priklepavani deti matkam do pece neni nic, na co ma byt soudni system hrdy, nebot mnoho otcu jsou plne kompetentnich a ochotnych se o deti postarat, a naopak mnoho biologickych matek je opravdu prisernych a deti by v peci opravdu mit nemely jen proto, ze je porodily vaginalnim kanalem, jestlize existuje alternativa soudneho a kompetentniho otce.

Nicmene se bohuzel domnivam, ze vetsina otcu, co ma deti ve stridave peci, je tam ma primarne ze sobeckych a zistnych duvodu, a vubec jim onu „otcovskou“ peci neposkytuje, a naopak ji outsourcuje u osob zenskeho pohlavi ruzne kvality i kalibru. ZDALEKA ne vsichni, znam urcite pripady, kdy to otcove se stridavkou mysleli vazne, a tem detem se fakt prizpusobovali, ale fakt znam dva…

Navic to cato fungovalo do doby, nez prisla nova a predevsim s ni jeji nove dite.

Coz me privadi k tomu, co tu anonymni pisi o tom, jak jsou „bonusove“ deti smradi, spratci, tlustosi, nevychovani, lzou a manipuluji… je mi z toho do place.

Jednak jsou to DETI, a maji 50% DNA toho vaseho skveleho partnera, a navic se na jejich vychove podilel. At se vam to libi nebo ne. A vymlouvat se, ze ma praci a nema cas - tak proc s prominutim prca deti, kdyz od nich pak dava ruce pryc, udajne na vychovu nema vliv a strka je macecham, co je nesnasi?

Obdivuji @nikybe a podobne, co jsou si vedome zvlastnosti (no zvlastnosti, v dnesni dobe…) one situace a perou se s ni otevrene, a jsou si vedomy rizik, do kterych jdou. Vice takovych.

Vsechny ty plivaci anonymni, ze se nestydite! NEMATE povinnost je mit rady, to od vas nikdo nechce, ale takhle na ne plivat - ta zast a zloba, co z vas leze, vuci nevinnym detem… neni jen mit rad a nesnaset, existuje jeste obrovska skala citu a emoci mezi tim, ale to, co pisete, to uz je zast, nic vic, nic min.

Pravdepodobne, ze mel nejakou jinou pred vami natolik rad, ze ji udelal dite, a to dite pro vas symbolizuje tu byvalou lasku, na kterou zarlite (nevykladejte mi tu nic o obezite nebo rozmazlenosti, jsou to deti z rozpadlych rodin a na jejich stavu ma ten vas vyvoleny podil). A navic ty deti ukrajuji z vasi skyvy a z dedictvi vasich deti, byt je to podvedome.
Ale jestli macecha nema rada bonusove deti, tak si jsem jista, i mimo jine na zaklade teto diskuse, ze je to z 90% ji, ne temi detmi, at jsou jakekoli.

Teda umeo, tak hezky sepsaný a hlavně v hlavě srovnaný, jseš dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
20.11.15 11:42
@Inaris píše:
Myslet si to můžeme všechny, ale znáš chlapy. :D :cert:

No znám, no :nevim: :mrgreen:…přesto by to ale neměla řešit macecha, zvlášť, pokud jsou ty vztahy natolik rozjitřené.
Víš co, ona dostane radu od psychologa, ale většinou je nutná spolupráce i druhé strany a tady se mi nezdá, že by dcera spolupracovat chtěla. Ať jen formou vyslechnutí si názoru a popřemýšlení o něm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
20.11.15 11:44

@umea: ty vago, mně fakt nenadlo žárlit na jeho dceru přeneseně kvůli matce :mrgreen:…ale zase, já mám „malou“ ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí