Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka zní jasně; jak moc máte rády sex? Jak často můžete?
Bojím se jara, to budu zase trpět, nepomůže mi ani sport, nic…
Sex mám skoro každý den, muž mne neodbývá, ale od jara do zimy na,,to" mám neustále chuť. Máte nějaký tip na ztlumení choutek? Na netu jsem nic nenašla, budu ráda za každou radu, tip…
@Borůvka1990 píše:
Bojím se jara, to budu zase trpět, nepomůže mi ani sport, nic…Sex mám skoro každý den, muž mne neodbývá, ale od jara do zimy na,,to" mám neustále chuť. Máte nějaký tip na ztlumení choutek? Na netu jsem nic nenašla, budu ráda za každou radu, tip…
Mě dost „pomohly“ porody, nevyspání, celodenní péče o děti kousek od sebe bez hídání a času pro sebe… ale někomu prý „nepomůže“ ani tohle, tak nevím ![]()
No, to zakladatelce svou profilovkou moc nepomáháš ![]()
Sorry za OT, mě ještě napadá brom
Rozhodně nepít kotvičník (přírodní afrodiziakum) a vůbec si dávat celkově pozor na přírodní afrodiziaka v jídle - například čokoláda, skořice atd.
@Borůvka1990 Hele a když sex máš každý den, tak tobě se nelíbí ta fáze „těšení se“ na to? Já jsem to milovala. Erotické sms během dne, pořád jsem byla usmátá, myšlenkama krapet jinde…jéééé…to bylo super. Pak stačilo, když chlap napsal, jedu domů a já věděla, že do 30 minut dorazí…tak už jsem ani nepotřebovala předehru
Ale to se mi právě líbilo, proč tobě to vadí? Máš pocit frustrace, nedostatečného uspokojení?
@Borůvka1990
pomůže jen jediné, dostatek sexu
. Já mam potřeby pořád stejné. mě taky říkali že až bude dítě změní se to a prd
ale manžel si nestěžuje ![]()
No já se musím přiznat, že po dětech je totální útlum. Na sex chuť skoro nemám a stačilo by mi to maximálně tak 1týdně..
Po celém dnu kdy se nezastavím jsem večer ráda, že děti spí a já mám chvilku sama pro sebe a můžu trochu relaxovat.
Přítel samozřejmě nechápe.. pro něj je sex relax, takže je u nás trochu dusno… ![]()
Tak já se naopak dost musim do sexu nutit
ale říká se, že děti. Pak máš starost o ně a není na sex čas ani chuť
Já teda sex miluju
Přítel je ze mě občas nešťastný, ale nakonec jsme udělali „kompromis“ - jemu stačí, když přijede o víkendu jednou za den, tak já krotím choutky a pak si to užijeme oba
Teď jsem teda v prvním trimestru a jsem snad ještě horší - ani ranní nevolnosti mě nemůžou zastavit
Jsem prokrvenější a obecně ten požitek z celého sexu je mnohokrát intenzivnější ![]()
@Borůvka1990 píše:
Bojím se jara, to budu zase trpět, nepomůže mi ani sport, nic…Sex mám skoro každý den, muž mne neodbývá, ale od jara do zimy na,,to" mám neustále chuť. Máte nějaký tip na ztlumení choutek? Na netu jsem nic nenašla, budu ráda za každou radu, tip…
těhotenství a možná trojčata ![]()
jestli je muž spokojený, proč to řešit? ![]()
Dvě děti po necelých dvou letech, zařizování všeho ohledně stavby a nespavost
na mne funguje 100%
@Markéta80 píše:
@Borůvka1990![]()
pomůže jen jediné, dostatek sexu
. Já mam potřeby pořád stejné. mě taky říkali že až bude dítě změní se to a prd
ale manžel si nestěžuje
U mě je to taky tak
Málem jsme nedodrželi ani šestinedělí ![]()