Máte s přítelem společnou kasu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
26.2.14 09:06

Mame 2ucty-jeden v nemecke bance-tam chodi manzelova vyplata a pridavky na deti. a pak v ceske bance - tam vkladame vymenene penize, chodí mi tam mateřská a platí se z toho poplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
26.2.14 09:26
@alenka84 píše:
Tak koukám, že už se to tu zvrhlo na debatu o tom, jestli je lepší mít jeden účet nebo dva (a víc), podle mě je to úplně zbytečné, je léty prověřeno, že fungují oba způsoby stejně dobře, každý je vhodný pro někoho jiného.

Naprosto souhlasím! A že se to tu zvrhlo - no když on k tomu ten nadpis vybízí… ;) Osobně jsem chtěla s nadsázkou poukázat na to, jestli třeba nemá partner v něčem pravdu - ne každý umí s financemi hospodařit 8) Čímž se nechci zakladatelky nějak dotknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
26.2.14 10:42

Ještě bych chtěla zmínit, že nedostatečný přístup k financím je také formou domácího násilí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
26.2.14 10:55
@Aksinedka píše:
Maminky, chtela bych se Vas zeptat, delite si s pritelem, se kterym mate miminko penize co a kdo bude platit? Mam pritele, se kterym mam 3 mesicniho syna. Plat ma cca ctyrnasobne vyssi nez ja materskou. s tim, ze on zaplati najem a tim to pro nej hasne a ja ze sve materske zivim dite a nas dva(jidlo, drogerie, potreby pro prcka, lekarna…) Pokud uz nemam a reknu mu, tak mi tvrdi, ze neumim hospodarit a zbytecne utracim a penize mi stejne doma nenecha. Mely jste nektera take takovy problem a jak jste ho resily?? :(

Kam dává zbytek peněz? Tohle jsme nikdy neměli, vždycky všechno společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 11:09

Máme každý svůj účet a pak jeden společný, kam oba vkládáme každý domluvenou částku peníze a z nich se pak strhavají účty a platí běžný provoz + tam vždycky něco přebyde.

Soukromé účty si pak nehlídáme a pokud jde o nějakou větší investici, tak se o tom bavíme společně.
Partner nikdy čistě společný účet nechtěl a já taky ne. Upřímně nemám ani tušení, kolik vydělává :)

• Citovat
  • Upravit
G12
26.2.14 11:12
@Anonymní píše:
Máme každý svůj účet a pak jeden společný, kam oba vkládáme každý domluvenou částku peníze a z nich se pak strhavají účty a platí běžný provoz + tam vždycky něco přebyde.Soukromé účty si pak nehlídáme a pokud jde o nějakou větší investici, tak se o tom bavíme společně.
Partner nikdy čistě společný účet nechtěl a já taky ne. Upřímně nemám ani tušení, kolik vydělává :)

jo, přesně tak jsme to měli v době, když jsme měli společnou domácnost

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
26.2.14 18:39
@smoulinka71 píše:
Všechny peníze mám já a chlap dostává kapesné podle toho jak si zaslouží. :lol:
:mrgreen: :palec: To je správné, chlapi neumí hospodařit :D
  • Citovat
  • Upravit
11439
26.2.14 18:47
@Sonarka píše: :mrgreen: :palec: To je správné, chlapi neumí hospodařit :D

To jsou zase moudra :roll: :lol: Ne každý chlap je tupec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
26.2.14 18:53

Zakladatelko budu asi hnusná, ale z chlapů, jako je ten tvůj je mi upřímně na :poblion:

Dej mu přečíst tuhle diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.2.14 18:54
@Fjodorka píše:
To jsou zase moudra :roll: :lol: Ne každý chlap je tupec ;)

Jé tady zase nemá nikdo smysl pro humor, to byla nadsázka ;) Ale jinak souhlas, ne každý chlap je tupec :D

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
26.2.14 21:58
@Sonarka píše: :mrgreen: :palec: To je správné, chlapi neumí hospodařit :D

Přesně tak a když nebude poslouchat, dostane jenom stravenky. ;)

• Citovat
  • Upravit
11439
26.2.14 22:17

@smoulinka71 na ty stravenky bacha, aby si je neušetřil a neutekl :lol: (ach, na tu diskuzi nezapomenu! :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
26.2.14 22:28
@Fjodorka píše:
@smoulinka71 na ty stravenky bacha, aby si je neušetřil a neutekl :lol: (ach, na tu diskuzi nezapomenu! :mrgreen: )
:kytka: :lol: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1836
26.2.14 22:35

Cože cože? si někdo našetřil stravenky a zdrhnul? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.2.14 22:39
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne ale jako vážně, já mít na starosti naše finance, tak… je prostě večer a já mám v peněžence dvacet korun :oops:… a mě by vážně nebavilo honit banky a účty, která má lepší úrok na spořícím účtu… :nevim:… není lepší… si koupit nějaké pěné botičky? :think: :mrgreen: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí