Mateřská vs. důchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
12.5.10 19:36

Mabit,poslala jsem ti SZ ještě jednou děkuji,myslela jsem si,že by to asi moc nevzali.

• Citovat
  • Upravit
Mickey jr.
12.5.12 22:19

chceme dopadnout jak v Polsku?

Ahoj,
když tu řešíte ty důchody a mateřskou. Já si osobně myslím, že by se měla daleko víc podporovat porodnost a tím pádem by rodiny na mateřské neměly nikterak strádat! Podívejte se jak dopadli v Polsku:
 http://www.pressexpress.eu/…u-67-letech/

Myslím, že abychom zabránili něčemu podobnému, musí se podporovat porodnost a to většími příspěvky rodinám!
(Jinak, jestli vás zajímají krátké zprávy z celého světa, ten zpravodajský portál je opravdu dobrý, vřele doporučuji)
 Mickey

• Citovat
  • Upravit
smutná
16.5.12 16:22
@tetma píše:
Ahoj maminky,ráda bych věděla váš názor na na mateřskou a důchody.Teda mladé rodiny a důchodce.
Ndávno jsem v televizi slyšela jak ti naši čeští důchodci se mají špatně jak důchod je něco okolo 10 000. A jak žijou na pokraji existence. Zajímalo by mě jak žijete vy ostatní mamky na mateřský když je mateřská nějakých 7600 a 3800 + k tomu máte jeden či víc hladových krků na víc. Je pravda většina z nás má partnera,který chodí do práce,ale u nás je průměrný plat mužů cca 13000 čistého. Protože já když vemu že je manželský pár důchodců kteří jsou sami tak mají 20 000 a maželé ( druh,družka) + děti mají taky 20 000 měsíčně.Tak si říkám,že t naši důchodci se nemají taky vůbec špatně. V televizi slyšíte tomu vzali 50 tis,tomu 300 tis podvodníci( je mi jich
teda líto),ale zase která rodina když jste na mateřský nebo už chodíte do práce a máte děti ušetříte 50 tis :nevim: . Nepřipadáte si taky jako mladý rodiny šikanovaný?! Já když s vemu ,že někde musíme bydlet tedy hypotéka,vybavení domácnosti,děti rostou takže oblečení,jídlo,kroužky vzdělání…
Já si totož myslím že víc než důchodci potřebujou třináctý platy mladý rodiny..
Nevím možná to vyzní jako že starý lidi nemám ráda ( jsou někteří který nesnáším),ale v globalu proti nim nic nemám,jen by mě zajímalo v čemse jim vede hůř než nám :nevim: ano platí u lékaře,berou léky ,ale zae jsou pečovateláky kde bydlí levněji,mají přízpěvky na péči… :nevim:

Ahojky,ja si taky nemyslim,ze by se meli duchodci dnes nejak spatne :nevim: Taky rikam,ze jsou na tom matky s detma hur.My mame treba taky dohromady s mojim necelych 20.000,–taze taky zadne vyskakovani,ja sama budu brat 6.100,– od rijna.coz maji teda duchodci vic a to z teho nemaji povinnost zivit deti!'Taky duchodkynim se pocitala doba,co byly doma s detma do duchodu,o to sly driv.U nas uz je to jedno,to,co jsme doma,si musime naddelat.Ja treba do skoro 69let,kdy mam pak narok na duchod.Mas pravdu,ze my nemame tolik slev,ani vyhod,jako oni.Uz nikoho nezajima,ze jim vychovavame poplatniky,co bude dalsi duchodce zivit,proste si rekli,at si radime,jak umime,vsak proc zase nesnizit rodicaky,vubec si to nedovedu od toho zari predstavit :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat