Matka mě psychicky týrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.17 20:22
@nostress píše:
Pokud tvůj přítel pracuje, pak by jste mohli jít na podnájem. Myslím, že by se hodně problémů vyřešilo. Jestli mu ale vyčítáš, a děláš scény, že není s tebou doma, zatím co on musí chodit do práce, pak bych musela souhlasit s tvojí matkou.

Nene, jde tady pouze o víkendy, kdy má velice málo času kvůli práci u rodičů, nebo kamarádů, která by se nemusela dělat víkend co víkend ale to už je zas jiná kapitola…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.17 20:24
@Jana525 píše:
Nemela by jsi tohle spis rict priteli a nemel by se on o tebe postarat? Jak se on stavi k tehotenstvi? Taky je z nej nadseny?
Říkám mu to. Jediné východisko než jít do podnájmu, nevidí..Ano, je z něj nadšený.
  • Citovat
  • Upravit
5708

Už kvůli dítěti bych od matky utekla. Věř mi, chvíli si pobrečí, možná bude i vyhrožovat, ale nakonec se to zklidní a možná, že se váš vztah i vylepší. Osamostatnění ale není jen o přestěhování, ale především o přestřižení pupeční šňůry. A to si v sobě musíš pořešit sama. Buď statečná a nedej se. Pokud budeš duší malá holka, máma tě tak bude brát stále a tvé dítě ti může v podstatě přebrat. Ukaž jí, že jsi dospělý jedinec. Stát na vlastních nohách není jen o penězích. Je to o vlastním postoji a síle zodpovědnosti sama za sebe i třeba v počátcích úplně bez peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Nejlepší cesta jak to řešit a to i kvůli svému dítěti je najít cestu, jak se postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.6.17 20:25
@Anonymní píše:
Nene, jde tady pouze o víkendy, kdy má velice málo času kvůli práci u rodičů, nebo kamarádů, která by se nemusela dělat víkend co víkend ale to už je zas jiná kapitola…

Aha, pak je potřeba to s přítelem v klidu vykomunikovat, a domluvit s ním bydlení v podnájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.17 20:25
@Kralikcek píše:
A Tvoje mama nechodi do prace? pripadne nema moc stresove zamestnani a proto se tak chova? :think:

Nechodí. Po nemoci je v invalidním důchodu. Je stále zavřená doma a nejspíš z toho blázní.

• Citovat
  • Upravit
623
3.6.17 20:26
@Enmamma píše:
Už kvůli dítěti bych od matky utekla. Věř mi, chvíli si pobrečí, možná bude i vyhrožovat, ale nakonec se to zklidní a možná, že se váš vztah i vylepší. Osamostatnění ale není jen o přestěhování, ale především o přestřižení pupeční šňůry.A to si v sobě musíš pořešit sama. Buď statečná a nedej se. Pokud budeš duší malá holka, máma tě tak bude brát stále a tvé dítě ti může v podstatě přebrat. Ukaž jí, že jsi dospělý jedinec. Stát na vlastních nohách není jen o penězích. Je to o vlastním postoji a síle zodpovědnosti sama za sebe i třeba v počátcích úplně bez peněz.

Pod tohle se podepisuju taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.17 20:26
@luloinka píše:
A co na to tvůj táta? Ten nezasáhne když vidí jak se matka chová?

Tátovi dělá to samé, když zasáhne, nic se nezmění..ten už se trápí přes 20 let..

• Citovat
  • Upravit
623
3.6.17 20:28
@Anonymní píše:
Nechodí. Po nemoci je v invalidním důchodu. Je stále zavřená doma a nejspíš z toho blázní.

no skvělý, takže vlastní frustraci si vybíjí na Tobě. :? To některý mámy dělají rády, páč dcera je skvělej objekt, na kterým jim to funguje.. (a jsou proti ní slabé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.17 20:30
@Alušáček píše:
Tvoje matka je pošahaná, to je bez debat, ale sama musíš nejlíp vědět, proč je taková… Je to povaha, nebo má nějakou psychickou poruchu, byla taková vždycky? Co tvuj otec, jak s ní vychází přítel? Jediné a nejlepší řešení je odstěhovat se, i kdyby jste měli žít v pronajaté garsonce, bude ti tam líp.

Je taková od té doby, co se uzdravila. Všichni si myslíme, že to na ní zanechalo nemalé následky. Já osobně si myslím, že psychickou poruchou trpí určitě, tohle není normální chování.. Před přítelem se skvěle přetvařuje, jako přede všemi. Ona si vždy vyčíhne okamžik, kdy jsme doma jen my - její děti a už to sviští.

• Citovat
  • Upravit
3871
3.6.17 20:31

Ani jsem to nedocetla…jednoduche reseni- odstehujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.6.17 20:31
@Anonymní píše: Říkám mu to. Jediné východisko než jít do podnájmu, nevidí..Ano, je z něj nadšený.

Tak to je super :palec: Vydrz, musi to byt tezke, mama se opravdu chova jako silenec. Chodit treba k psychoteraputovi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.17 20:35

Například teď jsem přišla do koupelny, jsem tu tak 10min, stojí mi před koupelnou, buší na dveře kdy už se jako dokoupu a hrozně u toho naříká, a bude tam stát do té doby, než nevylezu…Dnes jsem se zamkla v pokoji, poněvadž jsem už potřebovala klid a chtěla se vyspat, ona mi bušila na dveře, ať okamžitě odemknu a vylezu nebo že ty dveře vyrazí a začla do nich narážet a bušit až vypadl klíč ze zámku…z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.17 20:38
@Jana525 píše:
Tak to je super :palec: Vydrz, musi to byt tezke, mama se opravdu chova jako silenec. Chodit treba k psychoteraputovi nezkousela?

Chtěli jsme jí tam vzít. Ale to u ní nepřipadá v úvahu. Nechce si přiznat že má v hlavě něco v nepořádku, myslí si že blázni jsou všichni okolo, ne ona..Stále říká že je nemocná - že má rakovinu, má to v mozku úplně zažrané..Samozřejmě fyzicky je zcela zdravá..z.

• Citovat
  • Upravit
1247
3.6.17 20:43

Mě to připadá, jako by měla psychickou poruchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat