Matka podrazačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
28.7.19 17:55

@warita Napsala jsem, ze je to možná nemorální, neetické, za zbytkem si stojím. Holt máme každá jiný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.7.19 17:57
@Tiffany1 píše:
@warita Napsala jsem, ze je to možná nemorální, neetické, za zbytkem si stojím. Holt máme každá jiný názor…

nemoralni a neeteicke jednani od vlastni mamy bych ja pocitovala jako podraz… napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.7.19 18:04

@warita Vidíš, já ne… a to mám podobnou zkušenost.. nevydelala jsem si na to, tak je mi to v podstatě buřt, kdo co dostane. Takže opět, se neshodneme. To se prostě stává, dva pohledy na jednu věc. A tvůj názor respektuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
28.7.19 18:10

@štáva svoboda slova je i pro nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.7.19 18:16
@štáva píše:
Ja nahodou do prace chodim a mam i slusny peniza jde o princip a kdyz o tom nic nevis tak jestli chces nekoho urazet tak se do toho neplet jestli nekomu vadi jak pisu tak at to necte nejsem zvedava na nejaky blby keci je svoboda slova tak si toho nechte frajerky

Jo, máme svobodu slova, tak si nechte ty kecy :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
28.7.19 18:27

Na nektery lidi nema cenu reagovat kazdy ma svuj nazor nikomu nic nevnucuju a kdyz se to nelibi tak proc to ctete? jinak vsem normalnim dekuji za reakce a nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
28.7.19 18:58
@štáva píše:
Ja nahodou do prace chodim a mam i slusny peniza jde o princip a kdyz o tom nic nevis tak jestli chces nekoho urazet tak se do toho neplet jestli nekomu vadi jak pisu tak at to necte nejsem zvedava na nejaky blby keci je svoboda slova tak si toho nechte frajerky

Ale ono se to fakt špatně čte…
A jsou horší situace v životě než ta Tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
28.7.19 20:06

@štáva
Psaný projev fakt hrůza. Když někam něco veřejně píšete, zkuste aspoň tečky za větami, když ne háčky a čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
28.7.19 20:19

Zkus se poptat právníka. Tuším, že v případě matčiny smrti, lze nějak zažádat o to, aby bylo toto započítáno do dědictví. Ale moc o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.7.19 08:04

No pokud matka tu svou půlku už na bratra přepsala, tak se s tím už zřejmě nedá nic dělat. Chápu tu tedy @štáva dobře, že brácha má teď 3/4 domu a ty 1/4? ( Ono reálně to bude pro bráchu i větší část, protože ta tátova půlka se po jeho smrti dělila na 3 díly, nikoliv na dva… mezi sourozence a matku… no to je fuk). Slušností by bylo tě vyplatit za tu tvou část domu. Otázka je, čistě pragmaticky - kolik by to bylo peněz, protože ten tvůj podíl není velký. Záleží na odhadní ceně toho baráku. Jak je na tom brácha finančně? Měl by na vyplacení? Ty jsi na tom finančně líp než bratr?
U sousedů to bylo třeba tak, že syn, co bydlel v domě po rodičích neměl finance na vyplacení své sestry, tak se domluvili, dům se prodal a peníze se rozdělily rovným dílem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.7.19 08:08

@štáva Tak se s nima nemaž, nabídni bratrovi svůj podíl k odkoupení nebo svou čtvrtinu prostě prodej a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.7.19 08:10

Od mámy to tedy pěkně nebylo, či ec. Neumím si ti představit, že bych jedno dítě takhle vypekla.
Asi bych chtěla vyplatit svoji čtvrtinu, proč ne hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 08:13

@štáva prej na doziti :lol: :lol: :lol:.V 78 letech? Jeste tady s vama muze klidne 15-20let byt.

• Citovat
  • Upravit
14809
29.7.19 09:13
@g.sandova píše:
Od mámy to tedy pěkně nebylo, či ec. Neumím si ti představit, že bych jedno dítě takhle vypekla.
Asi bych chtěla vyplatit svoji čtvrtinu, proč ne hned.

Taky ji do toho mohl ten bratr zakladatelky dotlacit, je to preci jen stara pani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.7.19 09:24

@eva valoi jo, to je fakt. Já bych si s nimi promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová