Matkou na "stará kolena"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
17.2.14 22:04
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše? :roll: Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho :potlesk: :nevim:

Vůbec nemáš pravdu. Třeba já jsem nikde nenapsala, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho. Jak jsem psala výše, každá z nás měla nějaký důvod, proč si pořídit mimčo v pozdějším věku. Nevím, jak u ostatních, ale já rozhodně neplánovala, že si pořídím mimčo ve 38,už jsem měla svůj klid se starším, který mi vyhovoval. Kdyby jsi mi před 3 lety řekla, že budu mít ještě mimčo, pošlu tě do blázince :mrgreen: Jenže zasáhl osud a všechno je jinak. Ale rozhodně toho nelituji a jsem šťastná, že malou máme, je to naše sluníčko a štěstí. A kromě toho, náš věkový průměr výrazně snižuje můj muž, takže pokud já v těch 50 se už budu šourat, můj muž určitě ne ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.2.14 22:04

@Navli neboj nedřu hubou o zem :zed: chodím bez berlí, rovně s hlavou vztyčenou :pankac: jen když jedu na lyžích tak jedu opatrněji protože kdyby se něco stalo tak kdo nás odveze :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.2.14 22:05

@Bauli Chapu.Samozrejme,ze to muze i jinak. O tom zadna.My,jako i ja, jsme jen chtely rict, ze zrovna my mame stesti a je to pro nas super.Tot vse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
17.2.14 22:05

@Regina Hero No, jo plánovaný určitě nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.2.14 22:07

@boball :D ;) aha… já už jsem se lekla, že z donucení, že ti ho někde na ulici doslova vnutil nějkaý obchodní zástupce s dětmi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 22:07
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:13

• Citovat
  • Upravit
496
17.2.14 22:08

@Bauli nějak nechápu o co vám jde? Není snad každého věc, kdy si děti pořídí?? To se přece nedá naprogramovat… ani s ivf, ktere nemusí hned vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
17.2.14 22:08
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše? :roll: Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho :potlesk: :nevim:

Já vůbec nechápu proč je v tobě tolik zloby. Tak to tak prostě máme, radujeme se z našich miminek ač je nám čtyřicet a zrovna tak to máš třeba i ty ačkoliv jsi mladá a já ti to ze srdce přeju, protože spokojená máma= spokojené dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
17.2.14 22:09
@Regina Hero píše:
@boball :D ;) aha… já už jsem se lekla, že z donucení, že ti ho někde na ulici doslova vnutil nějkaý obchodní zástupce s dětmi… :mrgreen:

To bych pane od zástupce utíkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.2.14 22:10
@boball píše:

a nebo nabizela dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
17.2.14 22:12
@Haku píše:
a nebo nabizela dal :mrgreen:

Já nejsem dobrý obchodník mně by určitě zůstal a ještě se rozdvojil jako žížala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@boball píše:

i kdyby vypadal jako George Clooney nebo Brad Pitt? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
@boball píše:
Já nejsem dobrý obchodník mně by určitě zůstal a ještě se rozdvojil jako žížala :mrgreen:

Juuu, dvojcatka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.2.14 22:13

@hanka.br. protože to ošklivé dokážeme v klidu vyřešit a zbytečně se nerozčilujeme, nekřičíme, život nás už něco naučil :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
17.2.14 22:13
@Regina Hero píše:
i kdyby vypadal jako George Clooney nebo Brad Pitt? ;)

Ten zástupce nebo syn? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky