Matkou na "stará kolena"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
17.2.14 22:29
@Bauli píše:
@Yasmi @Zazenitem tak já asi píšu maďarsky, že? Prostě říkám i jiný názor, ale některé to asi nechcete slyšet/číst, že s tím máte takovej problém. Já vám to neberu, že ste spokojený, já vám to přeju, ale to si neumíte žádná přiznat, že to má i jiný stránky?

Je v pořádku, že máte jiný názor, ale vy si umíte přiznat, že to má i pozitivní stránky a ne jen ty negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
17.2.14 22:29

@Bauli Nevím, kdo si tady stojí na vedení. Zakladatelka se zajímala o zkušenosti, ne o názory dvacetiletých holek. Fakt k tomu tématu nemáš co říct, nechápu teda, proč se tady rozčiluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 22:31
8)

Příspěvek upraven 23.02.14 v 20:12

• Citovat
  • Upravit
Bauli
17.2.14 22:34
8)

• Citovat
  • Upravit
30422
17.2.14 22:36
@Bauli píše:
@Cuarentena já se nerozčiluju, to by vypadalo jinak to za prvé a z druhé, to že nemám osobní zkušenost (jako že já sama nejsem 40 letá matka), neznamená, že o tom nemůžu nic vědět přece, já nežiju v totální izolaci od světa. Ale já prostě chápu, že je problém, že mám jinej názor, to se tady neodpouští a sem s tím smířená ;)

Ty pořád nefňukej! Prostě zakladatelku nezajímá, co jedna paní někde vykládala, ale ptala se na vlastní zkušenosti! To máš kromě gramatiky problém i se čtením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.2.14 22:37

@Bauli ale uznáš aspoň, že osobní zkušenost ze všeho činí něco naprosto odlišného než jen zprostředkovaný názor od druhých? Že si tisíckrát můžeš říct, že já bych nikdy… ale když se pak tak stane, vidíš to úplně jinak? Taky jsem si ve třiceti říkala, že už nikdy nechci žádný dětičky ani vidět… že mi stačí ti dva… a o deset let později se jen směju, jak jsem si mohla myslet, že o tom něco vím a jak jsem se ve spoustě věcí mýlila nebo byla mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
17.2.14 22:38

@Bauli super, ale potom tedy nechápu, v čem je problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.2.14 22:39

@hanka.br. Ale no tak, gramatiku sem tahat nebudeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.2.14 22:39
@Haku píše:
@hanka.br. Ale no tak, gramatiku sem tahat nebudeme ;)

však o gramatice tu nikdo nemluví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
17.2.14 22:40

@Haku Já to obvykle nekomentuju, ale pokud chce někdo poučovat, musí to mít nějakou formu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 22:44
8)

• Citovat
  • Upravit
29350
17.2.14 22:47

@Bauli no že je nás tu většina spokojených, tak to třeba o něčem taky vypovídá… a jdu raději ke svým andělským mlsáním, ať taky vytvořím i nějaké jiné hodnoty než jen spoustu komentářů… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
17.2.14 22:48
@hanka.br. píše:
@Haku Já to obvykle nekomentuju, ale pokud chce někdo poučovat, musí to mít nějakou formu.

Ja jsem si ve 23 letech, kdyz jsem mela prvni dveru nedokazala predstavit zadnou matku kolem 30 let, natoz kolem 40.Ona je to mlada holka, ktera vidi sve rodice kolem 45 let a sebe jako cerstvou maminku a proto to je pro ni proste divne.Ja bych ji zase tak neodsuzovala ;) Je mlada, hrrr, ale taky psala, ze nam to stesti preje prece ;) S tou gramatiku…ja jsem na to citliva, je to tu casto, to opravovani a myslim si, ze je to zbytecne odboceni od tematu :nevim:
Dlezite je, ze my jsme spokojene a stastne :srdce: At si kazdy mysli co chce, ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.2.14 22:50

@Haku obrovská poklona, že umíš nesouhlasit, ale přitom neurážet (to bude tím věkem, co? ;) :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
496
17.2.14 22:51

@Bauli jestli ono to není o tom, že kolem 40 už opravdu neřeší maminky kraviny, mají zkušenosti a tím pádem i sebevědomí, že to zvládnou a proto prostě určité věci berou jinak a tam, kde jiné vidí problém, tam pro ně prostě není. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí