Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše?Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho
![]()
Vůbec nemáš pravdu. Třeba já jsem nikde nenapsala, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho. Jak jsem psala výše, každá z nás měla nějaký důvod, proč si pořídit mimčo v pozdějším věku. Nevím, jak u ostatních, ale já rozhodně neplánovala, že si pořídím mimčo ve 38,už jsem měla svůj klid se starším, který mi vyhovoval. Kdyby jsi mi před 3 lety řekla, že budu mít ještě mimčo, pošlu tě do blázince
Jenže zasáhl osud a všechno je jinak. Ale rozhodně toho nelituji a jsem šťastná, že malou máme, je to naše sluníčko a štěstí. A kromě toho, náš věkový průměr výrazně snižuje můj muž, takže pokud já v těch 50 se už budu šourat, můj muž určitě ne
![]()
@Navli neboj nedřu hubou o zem
chodím bez berlí, rovně s hlavou vztyčenou
jen když jedu na lyžích tak jedu opatrněji protože kdyby se něco stalo tak kdo nás odveze ![]()
@Bauli Chapu.Samozrejme,ze to muze i jinak. O tom zadna.My,jako i ja, jsme jen chtely rict, ze zrovna my mame stesti a je to pro nas super.Tot vse ![]()
@boball
aha… já už jsem se lekla, že z donucení, že ti ho někde na ulici doslova vnutil nějkaý obchodní zástupce s dětmi… ![]()
@Bauli nějak nechápu o co vám jde? Není snad každého věc, kdy si děti pořídí?? To se přece nedá naprogramovat… ani s ivf, ktere nemusí hned vyjít.
@Bauli píše:
@krtek7489 ale chápeš, že sem mamina, co má dítě pozdě a je z toho v prd.li, nezvládá, lituje a já nevím co, tak sem nenapíše?Protože ví, co by ji tu čekalo a stejně by vás to ani nezajímalo. Chcete číst, jak je to úžasné, skvělé, sluníčkové a všichni s chutí do toho
![]()
Já vůbec nechápu proč je v tobě tolik zloby. Tak to tak prostě máme, radujeme se z našich miminek ač je nám čtyřicet a zrovna tak to máš třeba i ty ačkoliv jsi mladá a já ti to ze srdce přeju, protože spokojená máma= spokojené dítě.
@Regina Hero píše:
@boball![]()
aha… já už jsem se lekla, že z donucení, že ti ho někde na ulici doslova vnutil nějkaý obchodní zástupce s dětmi…
To bych pane od zástupce utíkala ![]()
@boball píše:
To bych pane od zástupce utíkala
a nebo nabizela dal ![]()
@Haku píše:
a nebo nabizela dal
Já nejsem dobrý obchodník mně by určitě zůstal a ještě se rozdvojil jako žížala ![]()
@boball píše:
To bych pane od zástupce utíkala
i kdyby vypadal jako George Clooney nebo Brad Pitt? ![]()
@boball píše:
Já nejsem dobrý obchodník mně by určitě zůstal a ještě se rozdvojil jako žížala
Juuu, dvojcatka ![]()
@hanka.br. protože to ošklivé dokážeme v klidu vyřešit a zbytečně se nerozčilujeme, nekřičíme, život nás už něco naučil ![]()
@Regina Hero píše:
i kdyby vypadal jako George Clooney nebo Brad Pitt?
Ten zástupce nebo syn? ![]()