Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je Omar Borkan Al Gala
Zamilovala jsdem se, neusnu
![]()
@mimislunickomimísek neni, vsak mu este mlieko tecie po brade… ma to uz vobec pubertu za sebou?
@Bábi Zlopočasná píše:
@mimislunickomimísek neni, vsak mu este mlieko tecie po brade… ma to uz vobec pubertu za sebou?
Neteče mu nic po bradě, to se ti jen zdá
Je to nádhernej dospělej chlap
![]()
Ja si ho googlila… s bosou hlavou vyzera fakt divne, a inak je tak nejak… princeznickovy… ako dievcatko ![]()
Asi uz budem fakt stara raspla ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja si ho googlila… s bosou hlavou vyzera fakt divne, a inak je tak nejak… princeznickovy… ako dievcatkoAsi uz budem fakt stara raspla
sto lidí, sto chutí
Mně se líbí
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja si ho googlila… s bosou hlavou vyzera fakt divne, a inak je tak nejak… princeznickovy… ako dievcatkoAsi uz budem fakt stara raspla
A co je podle tebe zprávný chlap? Ukáž
![]()
@Šílená Sonja a @kolozubka
S tím souhlasím a mám stejnou zkušenost. Já jím 6× denně (jako těhotná mám pořád hlad), všude s sebou tahám svačinu. Jím totéž, co 3letá dcera - k snídani doma vařenou obilnou kaši s jogurtem a nějakou ořechovou pastou, se lžičkou medu, k svačinám pečivo se sýrem, ovoce, mrkev, pak vývary se spoustou zeleniny, s luštěninami a obilovinami jako zavářkou, klasické obědy s masem nebo rybou, ale vše dělané na másle nebo olivovém oleji, chodím pozdě spát, takže i druhá večeře. Čokoládu si dám taky, ale tak 2 čtverečky 70% po obědě a stačí, teď jsme dostali Milku a nechutná mi, přijde mi šíleně sladká, dřív bych ji sežrala na posezení.
Takže za mě, pokud máš velký výdej energie (což s dítětem máš), tak se musí hodně jíst, často, nešidit kvalitní tuky, jíst celozrnné pečivo, ořechy, luštěniny, zeleninu a ovoce a hlídat se už nebude třeba. ![]()
Já se teda hlídám spíš, abych nekupovala třeba brambůrky, protože ty mi sice už taky moc nechutnají, že jsou moc slané, ale to křoupání je bezva ![]()
@chcememimi tak jak uz nekdo psal, tak nekupovat a ani tu krupici a podobne a pokud schroustas cukr po lzickach, jak nebude doma nic, tak nekupovat ani cukr
aspon nejakou dobu…ja ted mam stejne zavislacke obdobi, jak se najim, mam chut na sladke…takze ted jsem se nastvala a od pondelka jedu bez a to tak, ze si reknu pondeli a utery vydrzim bez, ve stredu si dam toto (nachystam treba tu malou kinder cokoladku) fakt mi to dalo zabrat ji nesnist driv, sama sebe jsem prekvapila a zase jedeme dal…taky si uvarim kafe, bez cukru a s mlikem jak me prepadne chut…vim, neni to idealni, ale lepsi nez tabulka cokolady…snaz se si verit, pomyslet na to, jak se hnusne citis s tema spekama, nedej si nic hned, jak dlstanes chut, zamestnej mozek…nejak..nebo se jdi osprchovat (jeden den jsem, praktikovala taky
)bojuju jak se da, dnes jsem snedla pul takoveho toho piskotu plneneho, toho obdelnicku…a druha pulka stale lezi na stole, prekvapuju sama sebe…nechces zalozit skupinu? Zavislacky na sladlem? By jsme se mohly podporovat navzajem, urco by nas bylo vic ![]()
Boze baby, nevymyslajte somariny ako oklamat telo a hlavu, ale NAJEDZTE SA DOSYTA.
@Bábi Zlopočasná píše:
Boze baby, nevymyslajte somariny ako oklamat telo a hlavu, ale NAJEDZTE SA DOSYTA.
@chcememimi Ahoj, diskusi jsem nečetla, možná se tedy budu opakovat.. Se sladkostmi je to takový začarovaný kruh- když sníš něco hodně sladkého, vyplaví se ti hodně inzulínu, aby udržel hladinu cukru ve Tvé krvi stálou (tj aby vychytal ten nadbytečný cukr, co se tam dostal kvůli té sladkosti). Pak ale hladina cukru klesne moc- a dostaneš zase chuť na sladké. Rada- jdi na to postupně, jinak se toho zbavit je moc těžké. Nevím, jak se stravuješ celkově- jíš kromě sladkého i něco jiného? Kdyžtak mi napiš do SZ, poradím Ti, jak na to jít konkrétně- podle toho, co jíš jinak přes den.
Před 20 lety jsem byla závislá na čokoládě. Zbavila jsem se jí nečekaně tak, že mi přítel tehdá dovezl 1kg milku z Rakouska, celou jsem jí sežrala najednou, a co se pak semnou dělo… hnus, bylo mi tak špatně.. Do dneška tomu říkám otrava čokoládou. Od té doby sladké nějím. Jakékoli sladké. Když i dnes ucítím vůni čokolády, zvedá se mi kufr.
@mimislunickomimísek pěkný chlap..taky me přitahuje arabský svět..hudba hlavně.
Ten chrom v tabletach
@chcememimi mám chuť na sladké po každém jídle. Vyřešila jsem to tak, že si dám kafe(bez kofeinu) s mlékem bez cukru. Pomáhá to ![]()