Megazávislost na sladkém :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6873
7.12.13 07:34

@chcememimi ahojky, já jsem taky závislák…hlavně ke kávě musí být aspoň drobeček něčeho :roll:
Chrom jsem zkoušela kdysi, teď mám „zázračnou“ zelenou kávu, která je teď modním hitem… no, že bych viděla výsledky, ale jím ji teprve cca 2týdny…uvidíme
Drž se Nutelko!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
7.12.13 07:36

@kve-tinka ja jsem četla ze je ta káva blbost. Podvod. Ale do chromu jdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.12.13 07:38

Děvčata, nečetla jsem diskuzi, ale na netu nedávno psaly, že si vzít večer před spaním lžičku medu. Prý se nejen shazují kila, ale přejde chuť na sladký. Je ovšem nutné mít med od včelaře, který není šizen cukrem.Ten z obchodů nestojí za nic.

• Citovat
  • Upravit
4411
7.12.13 07:46

@Banny To já nevím, taky jsem myslela že se z medu nepřibírá. Řekla jsem to manželovi a ten se mi vysmál. Že včely produkojí glukozu a to je cukr jen přírodní a jinak se vstřebává v těle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
7.12.13 07:51

Tak med je sladký, že. Na tom netu psaly, že jde o jiný cukr. Držela jsem detox a u něj se med používal téměř každý den.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
7.12.13 07:55

@Bábi Zlopočasná ja myslela, ze se tu resi sadke a ne jidlo obecne…podle me je bzytecne cpat sladke…nikdo tu nepsal o hladoveni…ja mam chut na sladke i kdyz se na obed nazeru jako prase :D snidani nikdy nevynecham, zadne jidlo nevynechavam.. @robínek pokud je zakladatelka zoufala? Nekdy je to sladke pouze zvyk, taky zakladatelka ma prcka, muze to byt malo energie, je nevyspana, tohle jw podle me pricina u me, podle me je blbost to zacpavat sladkym

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
7.12.13 08:17

Sladký nejde na mlíčko :roll: Kojení je energetický výdej, proto je možné, že teď budeš víc přibírat, začni se hýbat a ono se to vyrovná. Já taky bez sladkého být nemůžu, užírám malé Mikuláše :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 08:28
@elis_an3 píše:
@Bábi Zlopočasná ja myslela, ze se tu resi sadke a ne jidlo obecne…podle me je bzytecne cpat sladke…nikdo tu nepsal o hladoveni…ja mam chut na sladke i kdyz se na obed nazeru jako prase :D snidani nikdy nevynecham, zadne jidlo nevynechavam.. @robínek pokud je zakladatelka zoufala? Nekdy je to sladke pouze zvyk, taky zakladatelka ma prcka, muze to byt malo energie, je nevyspana, tohle jw podle me pricina u me, podle me je blbost to zacpavat sladkym

No ja sledujem podla seba. Hladna = chut na sladke.
Ked Ta honi mlsna po obede, tak si davaj dezert - ovocny pohar, jogurtovu zmrzlinu, trosku kvalitneho syra, orechy… v prvom rade ale vyrad light vyrobky, ked zozeries tonu umeleho cukru, mozog nepozna ze si jedla sladke a stale to sladke pyta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 08:28
@Sibyla0 píše:
Sladký nejde na mlíčko :roll: Kojení je energetický výdej, proto je možné, že teď budeš víc přibírat, začni se hýbat a ono se to vyrovná. Já taky bez sladkého být nemůžu, užírám malé Mikuláše :P

A preto sme s manzelom dostali do topanky tlacenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
7.12.13 08:51

@Bábi Zlopočasná ja mam ale chute na sladke po kazdem jidle…prijde mi to ze zvyku, jakoby ke sieste :D:D a light fakt nejim, max colu a tu oooobcas…nebo to mam z unavy, ale s tim ted nejakou dobu nic neudelam :( pritel me necha obcas vyspat, jak je doma, ale to je tak jednou za tyden, to mi deficit nedozene :D

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
7.12.13 08:57
@chcememimi píše:
@Jitka1976
nejsem stará, ale 100 dětí už prostě nestihnu :jazyk:

Výmluvy… :roll: prostě se málo snažíš, no… :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7.12.13 09:22
@elis_an3 píše:
@Bábi Zlopočasná ja mam ale chute na sladke po kazdem jidle…prijde mi to ze zvyku, jakoby ke sieste :D:D a light fakt nejim, max colu a tu oooobcas…nebo to mam z unavy, ale s tim ted nejakou dobu nic neudelam :( pritel me necha obcas vyspat, jak je doma, ale to je tak jednou za tyden, to mi deficit nedozene :D

Na toto som ranajkovavala caj s glukozou. Alebo si urobila medovu pomazanku na chleba. Fakt pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
7.12.13 09:46

Já se musím přidat…závislost na sladkém v těhotenství a při kojení probíhala i u mě…když jsem kojila tak ještě dobrý, ale co jsem přestala (před 5ti měsíci), tak jsem začala tloustnout…takže u mě zabírá, že si ráno dám med na rohlík, chleba to je jedno a mám vyzkoušeno, že pak nemám chuť přes den na sladké…jenže teď co byl Mikuláš jsem to porušila a dala si s dětmi Mikulášskou figurku…je to taky o silný vůli no a na té se musí ještě zapracovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.12.13 09:52
@chcememimi píše:
@Nikolacek
nooooooooooooooooooooo, to jsem potřebovala poradit. Takže chrom pomáhá? Máš to vyzkoušené? To abych brala tak 5 tablet denně, ne? :mrgreen:

Davkovani presne nevim, ale pohledej na netu. Sama jsem to jeste nezkousela, ale kolegyne z prace to zobala a rikala, ze ji to pomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.12.13 09:54
@elis_an3 píše:
@Bábi Zlopočasná ja myslela, ze se tu resi sadke a ne jidlo obecne…podle me je bzytecne cpat sladke…nikdo tu nepsal o hladoveni…ja mam chut na sladke i kdyz se na obed nazeru jako prase :D snidani nikdy nevynecham, zadne jidlo nevynechavam..

No tak na sladký tečce po obědě nevidím nic špatného ;) - stejně toho moc nesníš, když jsi měla celý oběd, horší je futrovat se sladkým mezi jídly. Mně po obědě zabírá dát si nejdřív nějaké sladké ovoce a pak většinou stačí 1 čtvereček čokolády ze zvyku ;)
Taky je dobrý sladkosti nahradit třeba chroupáním mrkve (na té jsem závislák) nebo sušené ovoce je lepší jak čokošky a sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová