Měl jste někdo dnes také kritický den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.9.18 19:06

@g.sandova díky, doufám, že večer nám přinese klid.

• Citovat
  • Upravit
101618
6.9.18 19:08
@Anonymní píše:
@g.sandova díky, doufám, že večer nám přinese klid.

Večer nebo panák? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
6.9.18 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj,
zakládám stěžovací diskuzi pro odlehčení.
Dnes jsem měla kritický den a ještě teď se z toho nemůžu dostat. V práci jsem se hned ráno naštvala a pohádala s kolegyní (už jsem nevydržela její vyčůrané jednání při kterém odhazuje svojí práci na ostatní), před odchodem z práce telefon (na příští týden mám zařídit jednu záležitost, nevím jak zvládnu), po práci hned letím na rodičovskou schůzku, kde jsem díky rozvleklému vyprávění naší učitelky strávila hodinu. V podstatě šlo jen o několik organizačních věcí, které by se dalo sdělit v polovičním čase. Při odchodu mi paní učitelka řekla, že pro mého syna našla ve škole logopedku. Nepochopila jsem proč. Syn má svou klinickou logopedku, kterou navštěvuje a se kterou jsme velmi spokojení, nikdy jsme ani nenaznačili, že bychom hledali někoho jiného. Zareagovala jsem překvapeně a rezolutně, že změnu žádnou nežádám, o nové paní nic nevím a důvěru mám ve stávající logopedku. Po cestě domu jsem se od jiné maminky dozvěděla, že nová paní logopedka je učitelka a usilovně hledá nové žáky, příští rok si chce otevřít speciální třídu ve škole. Cítila jsem se naštvaná, manipulovaná a uražená. Přišla jsem domu a dokončila to hádkou s mužem. Mám dneska dost, potřebovala bych nějaký restart.
Má někdo za sebou podobný den, abych měla pocit že nejsem úplný asociál?

Ahoj.

I takové dny jsou, kdy rána za ranou …

Za týden se tomu budeš jen smát a za měsíc si na ty „incidenty“ ani nevzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 19:12

@j.a.n.i1 ano, je to tak, jedna blbina za druhou (některé teda už dlouhodobě) a pak to lítá. Když si to tak probírám, tak odventilovat to chtělo..

• Citovat
  • Upravit
19388
6.9.18 19:13
@Anonymní píše:
@g.sandova díky, doufám, že večer nám přinese klid.

Hele já dneska nastoupila do špatného vlaku. Naštěstí další zastávka je blízko. Přesto bych jízdou vlakem zpět a do práce ztratila další hodinu, vzala jsem si taxíka, abych dorazila do práce aspoň rozumně . V práci jsem zjistila, že jsem zapomněla nechat potvrdit propustku, byla jsem se synem rano u Dr, už tak jsem jela pozdě do práce. Navíc od neděle řeším soukromé věci. Je fakt, že je divnej celej tejden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 19:14

@j.a.n.i1 vypadá to jen na ten večer, léčím teď zrovna afty :,(

• Citovat
  • Upravit
101618
6.9.18 19:14

@g.sandova Taky dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.9.18 19:15
@krajta píše:
Tvoje problémy o ničem bych chtěla mít :lol: :lol: .

Dekujeme za (konecne) konstruktivni nazor a zasilame klicenku!

@j.a.n.i1 píše:
Taky se přidávám do klubu :mrgreen: asi jsou dnes nějaké erupce na slunci.

To bude chtit vino. Hodne vina. Take me dnes vsichni sejou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
6.9.18 19:15

I afty potřebujou vypálit, ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
6.9.18 19:16
@vonajebohyne píše:
To bude chtit vino. Hodne vina. Take me dnes vsichni sejou.

Po vínu je mi špatně (no i když, k dnešnímu dni by se to vlastně hodilo), ale ne, dám si panáka, asi to vidím na test hruškovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 19:17

@g.sandova chápu, to je taky povedené… drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9025
6.9.18 19:18

Hlásím se do klubu :( jsem první týden v práci a dnes jsem si připadala, že jsem považována, za největšího idiota ve firmě. Co nic neumí, nikdy ničím nebyl a nikdy, opravdu nikdy se nic nového nenaucim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.9.18 19:19

Tak já se můžu jen přidat,dneska taky den na nic. Šlo o úplné maličkosti, ale celé dopoledne se něco ,,s.alo". Vydali jsem se na oběd a nákup,že prostě vypadneme. Přijdeme do Globusu, nandám jídlo a u kasy stojím jakou dobu. Vždycky to tam jde rychle a dnes šílený. Když se konečně dostanu na řadu,vypráví mi prodavačka ,že kvůli EET prostě systém stávkuje. Chci zaplatit ,řekne mi že nejdou karty. A u sebe ani korunu. Pak na mě zezadu začne řvát chlap,že než si to tam vypovídáme,jemu vystydne jídlo. Za normálních okolností jsem klidný člověk,ale dostal ode mě pořádnou sodu. Odpoledne oprava ucpaného záchoda,raději nebudu popisovat. Do toho řvoucí a nevyspalé dítě,které prostě za žádnou cenu neusne. Jdu do lednice a po skoro dvou letech si otevřu láhev vína. A jen budu doufat,že zítra bude klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 19:20

@j.a.n.i1 máš pravdu :mrgreen: , ale z té představy pálení se mi zatím kroutí prsty na nohou. Snad zítra a to si dám víc, v sobotu si přispím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.18 19:23

@alisekR tak první dny v práci si ještě pamatuji, to je fakt nápor na nervy… neztrácej sebevědomí, určitě se ti to jen zdá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová