Měl jste někdo dnes také kritický den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.9.18 21:33

Holky, to me se dnes stalo to, ze jsem mela v praci prujem a asi az po trech hodinach si všimla, ze to trochu nejak bez povsimnuti uniklo a je to na zadku na kalhotách.Pracuji ve zdravotnictvi a tam nosime bílé kalhoty a samozrejme triko je do půli zadku, tak to bylo videt.
Stydím se tak, ze radeji anonymne.Proste trapas jak Brno.

• Citovat
  • Upravit
551
6.9.18 21:45
@Anonymní píše:
Holky, to me se dnes stalo to, ze jsem mela v praci prujem a asi az po trech hodinach si všimla, ze to trochu nejak bez povsimnuti uniklo a je to na zadku na kalhotách.Pracuji ve zdravotnictvi a tam nosime bílé kalhoty a samozrejme triko je do půli zadku, tak to bylo videt.
Stydím se tak, ze radeji anonymne.Proste trapas jak Brno.

Tak zítra řekneš že sis někde sedla na čokoládu :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31721
6.9.18 22:10
@vonajebohyne píše:
To bude chtit vino. Hodne vina. Take me dnes vsichni sejou.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 23:34

Já taky den na prd…Jsem těhotná a dnes se ve školce u syna objevily neštovice a já je neprodělala :zed: a večer mi manžel napsal,že chce bývalka zvednout alimenty :cert: :lol: Takže jedna zpráva lepší než druhá… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18001
7.9.18 07:11
@Anonymní píše:
Stydím se tak, ze radeji anonymne.Proste trapas jak Brno.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty kjávo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
7.9.18 07:12

ovšem pozitivní zpráva je, že je pátek :mrgreen: ale jaksi mam problém vylízt z postele. to je ta negativní zpráva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31721
7.9.18 09:05
@malá_holka píše:
ovšem pozitivní zpráva je, že je pátek :mrgreen: ale jaksi mam problém vylízt z postele. to je ta negativní zpráva :mrgreen:

Pokud nikam nutně nemusíš, není to ještě taaaak hrozný :D jak sis užila Harryho včera? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová