Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych to dnes nejradši stříela brokovnicí
mam kolem sebe samej exotof ty kjávo
jinak myslím, že si toho vsichni nakládáme moc
a tak to pak dopadá.
@malá_holka jo máš pravdu, u nás poslední 2 týdny byl opravdu mazec a tohle je výsledek. Jinak brokovnice by se mi dnes hodila!
Pondeli: jedno dítě do první třídy, jedno poprvé do školky, já po sedmi letech první pracovní pohovor…moje nervy. Úterý: poprazdninovy úklid domu, večer bez zaznamenání
Středa: výměna oleje v autě, která se pro vytíženost servisu nekonala, doma před noční spící muž, klice zastrčené v zámku, školní autobusek dovezl jedno dítě že tři, nejmladší má intenzivní rýmu Čtvrtek: prťavka celý den protivná
Patek: čeká mě gastro vyšetření
Kdo vymění? ![]()
Dnes mam den blbec, takovy, ze se mi to ani nechce psat, jak jsem z toho vycerpana ![]()
No, tak jsme na tom podobně. O začátku školy ani nemluvím. Mám to třikrát, ble.
Asi jo. Malem jsem vletela na kole pod auto, kdyz jsem se vracela od obchodu domu.
@malá_holka dík
Celej den všechno blbě a teď ještě koukám a venku tma, jak v pr ![]()
U nás je kritický celý týden. V pondělí nástup do školy, odpoledne si prvňák novýma nůžkama vystříhal půl hlavy na pleš. V úterý jsem ho musela nechat vzít mašinkou, vypadá jak trestanec. Středa, prvňák vzal babičce zapalovač a v nestřežené chvíli zapálil výkres, ten následně hodil do koše. Čtvrtek, v práci se šíří drby rychlostí blesku, atmosféra je víc než hustá. Děti jsou stále na zabití, usínají kolem jedenácté, kdy já už padám na ústa. ![]()
@Tamtama píše:
U nás je kritický celý týden. V pondělí nástup do školy, odpoledne si prvňák novýma nůžkama vystříhal půl hlavy na pleš. V úterý jsem ho musela nechat vzít mašinkou, vypadá jak trestanec. Středa, prvňák vzal babičce zapalovač a v nestřežené chvíli zapálil výkres, ten následně hodil do koše. Čtvrtek, v práci se šíří drby rychlostí blesku, atmosféra je víc než hustá. Děti jsou stále na zabití, usínají kolem jedenácté, kdy já už padám na ústa.
No nejsou to miláčci?
![]()
Ahoj v práci relativne ok ale byla jsem asi unavena a nějaka nervózní. Vzdy skoro pohodova šéfova dnes nějak podrážděna. Vyzvedla jsem syna ze školy první třída totálne nastvany. Ve dveřích me začal prudit. Doma se deti hádali a ja toho mela dost. Tak byla mela. Syn školu totálne bojkotuje nedělal to co má. A ja dnes přemýšlím jak tento rok vydržím. S manželem se mi nějak nechce mluvit mam všeho po dnešku vic než dost
Jo a ráno jsem si v práci v pulce otočila nehet. Nejenže to boli ale budu mít pěkného raka.
Já měla den blbec včera, všichni mě sr..ali už od samýho rána. Né že by se něco dělo, ale prostě tak, jen tim, jak koukali.
Jinak syn je v první třídě a já si říkám, proboha, jak to dělají mámy od více dětí. Né že by bylo něco stresového, jen je toho nějak moc. Každej večer padám na pusu únavou a nestíhám si ani vyčistit zuby.
Mmch, taky vám toho prvńáci tolik sežerou? Já sem úplně v šoku, z těch svačin. Ve středu v odpolední družině vyžebral na vychovatelce její vlastní svačinu
sem si připadala jak případ pro sociálku, takže svačiny dělám dvojitý a myslím, že mě jeho denní strava přivede na buben
![]()