Měl jste někdo dnes také kritický den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
6.9.18 19:29

já bych to dnes nejradši stříela brokovnicí :mrgreen: :pankac: mam kolem sebe samej exotof ty kjávo :nevim: jinak myslím, že si toho vsichni nakládáme moc :nevim: a tak to pak dopadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 19:34

@malá_holka jo máš pravdu, u nás poslední 2 týdny byl opravdu mazec a tohle je výsledek. Jinak brokovnice by se mi dnes hodila!

• Citovat
  • Upravit
1128
6.9.18 19:44

Pondeli: jedno dítě do první třídy, jedno poprvé do školky, já po sedmi letech první pracovní pohovor…moje nervy. Úterý: poprazdninovy úklid domu, večer bez zaznamenání
Středa: výměna oleje v autě, která se pro vytíženost servisu nekonala, doma před noční spící muž, klice zastrčené v zámku, školní autobusek dovezl jedno dítě že tři, nejmladší má intenzivní rýmu Čtvrtek: prťavka celý den protivná
Patek: čeká mě gastro vyšetření

Kdo vymění? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21073
6.9.18 19:50
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.9.18 20:02

Dnes mam den blbec, takovy, ze se mi to ani nechce psat, jak jsem z toho vycerpana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.9.18 20:05

No, tak jsme na tom podobně. O začátku školy ani nemluvím. Mám to třikrát, ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.9.18 20:07

Asi jo. Malem jsem vletela na kole pod auto, kdyz jsem se vracela od obchodu domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
6.9.18 20:16

a navíc jako čtvrt na 9 a tmaaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
6.9.18 20:19

@malá_holka A bude hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
6.9.18 20:22

@malá_holka dík :mrgreen: Celej den všechno blbě a teď ještě koukám a venku tma, jak v pr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.9.18 20:47

U nás je kritický celý týden. V pondělí nástup do školy, odpoledne si prvňák novýma nůžkama vystříhal půl hlavy na pleš. V úterý jsem ho musela nechat vzít mašinkou, vypadá jak trestanec. Středa, prvňák vzal babičce zapalovač a v nestřežené chvíli zapálil výkres, ten následně hodil do koše. Čtvrtek, v práci se šíří drby rychlostí blesku, atmosféra je víc než hustá. Děti jsou stále na zabití, usínají kolem jedenácté, kdy já už padám na ústa. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.9.18 21:03
@Tamtama píše:
U nás je kritický celý týden. V pondělí nástup do školy, odpoledne si prvňák novýma nůžkama vystříhal půl hlavy na pleš. V úterý jsem ho musela nechat vzít mašinkou, vypadá jak trestanec. Středa, prvňák vzal babičce zapalovač a v nestřežené chvíli zapálil výkres, ten následně hodil do koše. Čtvrtek, v práci se šíří drby rychlostí blesku, atmosféra je víc než hustá. Děti jsou stále na zabití, usínají kolem jedenácté, kdy já už padám na ústa. :cert:

No nejsou to miláčci? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
6.9.18 21:05

Ahoj v práci relativne ok ale byla jsem asi unavena a nějaka nervózní. Vzdy skoro pohodova šéfova dnes nějak podrážděna. Vyzvedla jsem syna ze školy první třída totálne nastvany. Ve dveřích me začal prudit. Doma se deti hádali a ja toho mela dost. Tak byla mela. Syn školu totálne bojkotuje nedělal to co má. A ja dnes přemýšlím jak tento rok vydržím. S manželem se mi nějak nechce mluvit mam všeho po dnešku vic než dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
6.9.18 21:11

Jo a ráno jsem si v práci v pulce otočila nehet. Nejenže to boli ale budu mít pěkného raka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
6.9.18 21:20

Já měla den blbec včera, všichni mě sr..ali už od samýho rána. Né že by se něco dělo, ale prostě tak, jen tim, jak koukali.

Jinak syn je v první třídě a já si říkám, proboha, jak to dělají mámy od více dětí. Né že by bylo něco stresového, jen je toho nějak moc. Každej večer padám na pusu únavou a nestíhám si ani vyčistit zuby.

Mmch, taky vám toho prvńáci tolik sežerou? Já sem úplně v šoku, z těch svačin. Ve středu v odpolední družině vyžebral na vychovatelce její vlastní svačinu :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem si připadala jak případ pro sociálku, takže svačiny dělám dvojitý a myslím, že mě jeho denní strava přivede na buben :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová