Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena píše:
Posílají zbraně na Ukrajinu přece
V pořádku, je potřeba vyprázdnit sklady a nakoupit nové, moderní hračky. ![]()
@brisco
hele, lidi, mě docela zajímá toto téma…já jen nesměle špitám, dalo by se nesklouzávat do tématu válka na UKR…na to je samostatná diskuse, a asi je jich i více, ale že by se tady člověk něco dověděl jak to chodí když je měna v krizi??
jen nesměle škemrám… ![]()
@Aleriga píše:
A kam by je asi měli posílat?
No právě že už raději nikam. Když už i experti na bezpečnost státu kroutí hlavou, že tím ohrožují bezpečnost našeho státu. A z toho vůbec nemám dobrý pocit.
@brisco píše:
Ano, vládě inflace vyhovuje. Snižuje to státní dluh.
aha ou
ou ou, tak to je pak ale nemilé ![]()
díky za odpověd ![]()
no ale to je blbý ![]()
@MartinaIrena píše:
No právě že už raději nikam. Když už i experti na bezpečnost státu kroutí hlavou, že tím ohrožují bezpečnost našeho státu. A z toho vůbec nemám dobrý pocit.
Kteří experti? Ktereho státu?
@Aleriga píše:
Kteří experti? Ktereho státu?
Ti co můžou za to, že naše armáda je už skoro 30 let naprosto nepoužitelná k reálné obraně.
@Zumpa píše:
Ti co můžou za to, že naše armáda je už skoro 30 let naprosto nepoužitelná k reálné obraně.
Asi tak. Ono je v podstatě jedno, kdo to říká (slyšela jsem to minimálně od dvaceti různých současných i bývalých politiků a dalších veřejně činných osob). A bohužel víme, jak nám vždycky pomohli spojenci v minulých válkách… I na to ti experti upozorňují, že je potřeba se v podstatě umět bránit sami.
@Borrealis píše:
@brisco
hele, lidi, mě docela zajímá toto téma…já jen nesměle špitám, dalo by se nesklouzávat do tématu válka na UKR…na to je samostatná diskuse, a asi je jich i více, ale že by se tady člověk něco dověděl jak to chodí když je měna v krizi??jen nesměle škemrám…
![]()
V podstatě teď se střetne několik nemilých událostí najednou - cyklický pokles ekonomiky, 30 let systematického rozkrádání státu, covidová rozkrádačka, nesmyslné intervence ČNB a vůbec všechny vadné kroky od rozkradení zlatých rezerv, přepálený pracovní trh, přepálený nemovitostní trh, absurdní systém trhu s energiemi, naprostá závislost na monopolních dodavatelích surovin, a samozřejmě válka, i když rudé zrůdy říkají, že to válka není.
@MartinaIrena píše:
Asi tak. Ono je v podstatě jedno, kdo to říká (slyšela jsem to minimálně od dvaceti různých současných i bývalých politiků a dalších veřejně činných osob). A bohužel víme, jak nám vždycky pomohli spojenci v minulých válkách… I na to ti experti upozorňují, že je potřeba se v podstatě umět bránit sami.
Ubránit sami je totální hovadina. Proti větší zemi nebudeš mít šanci. Ano, musíme ukázat, že jsme schopní se bránit, to jo, ale komplet ubránit je sci-fi.
@Borrealis píše:
ano souhlasa tato vláda svým lenochodím postojem s energiemi a představou že to nějak ¨samo vyhnije" to akorát zazdila a upevnila
není mi úplně jasný, jak dlouho ještě chtějí zvedat důchody 4 x ročně, sypat polovině národa dávky a. t.d…
bude bankrot měny? bude měnová reforma? nebo se to „stane“ jen tím že euro bude za 40 kč a tím vyřešeno?
jak se vlastně řeší to, když je státní dluh neunosný a už prostě není nikdo, kdo by byl státu ochoten půjčit? asi bankrot?
joooo to kdyby jeden věděl, ale udržitelné to není
Sama víš a všem je jasný. Že kdyby se toto nedělo, tak tady píšeš jak vláda nechává umřít důchodce hlady a nechává lidi na ulici. Takže toto laskavě přeskoč a venuj se věcnym tématům.
@MartinaIrena píše:
Toto můžou velmoci. Kdo věří tomuto v rámci ČR, tak je naprostý d*ebil. Nemáme šanci se ubránit sami proti komukoliv. Naši jedinou šancí je být součástí většího celku. A poprosím odkaz na ty experty.
@MartinaIrena píše:
Cituj a jmenuj ty experty! Pokud to je Koller, který neumí ani násobilku základní školy, tak to je expert za vsechny prachy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat zda nějakým způsobem může souviset měnová krize a měnová reforma? Včera jak ve zprávách povídali ohledně měnové krize jaky by měla tady reálný dopad na nás jako běžné občany? myslíte že by se to dotklo resp mohlo být spojeno i s měnovou reformou? mám na mysli tu která byla třeba v roce 1953….sama se v tom moc nevyznám tak uvítám názory ostatních díky
proč jsi anonym? co citlivého o sobě zde píšeš?
a jinak - ať žije panika, na emiminu je vždy všechno 100× horší než ve skutečnosti
@stinga píše:
proč jsi anonym? co citlivého o sobě zde píšeš?
a jinak - ať žije panika, na emiminu je vždy všechno 100× horší než ve skutečnosti
Dalo by se pár přispěvatelek i vyjmenovat, které se vyžívají v plísních v bytech, krachujících podnicích, seniorech klepajících se zimou atd. ale proč to dělat. Důchody se zvedají přesně v souladu s platným zákonem, který by se tedy musel změnit. S tzv. výchovným vůbec nesouhlasím, ale to je dědictví po vládě Babiš a spol. NERV to doporučuje vůbec nezavádět, mělo by to totiž ročně sežrat asi 18 Miliard, a dále to ještě každý rok valorizovat. Ano, dle emimina jsme už vlastně na dně…jen nechápu, proč je ta Praha pořád tak narvaná auty…
@Cenarius
takže zvedat důchody 4 x ročně když na to není a je to na dluh je v pořádku?
ptám se, zajímá mě odpověd
ne nějaké rýpání, ale věcná diskuse, mě by to opravdu zajímalo
mezi ponecháváním umírat důchodce hlady na ulici a zvedáním důchodů 4 x ročně je / si myslím/ docela veeeeeeelká mezera, kam se toho vejde
nebo ne?