Je pro vás téma menstruace tabu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
24.7.15 16:36
@boball píše:
@Karleon Jako,že si lékárník říká, tak tahle taky to dělá? :mrgreen:

No asi tak nějak :lol: A to mám dvě děti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 16:36
@Karleon píše:
Téma menstruace mi nevadí, beru to jako součást svého ženství, známku plodnosti. Ale koupit si těhotenský test mi vadí, to je pro mě přiznání, že mám sex
8o 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
15088
24.7.15 16:39
@Karleon píše:
No asi tak nějak :lol: A to mám dvě děti… :zed:

Tak já tě chápu i když by mne to ani nenapadlo. Nicméně mně je zase nepříjemná představa sexu mých rodičů i dětí, ačkoliv s nimi o tom normálně hovořím, přímo toto téma nevyhledávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.7.15 16:39
@Krasavicaa píše:
8o 8o 8o 8o

Jsem magor no, já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.7.15 16:40
@RadkaCh píše:
No, s tím už je to trochu horší. U koupě kondomů jsem byla jednou a zrovna příjemně mi nebylo :mrgreen: U toho těhotenskýho testu taky ženská neví, jestli na ni budou koukat jako, že se bude radovat nebo jestli ji někdo zbouchnul :mrgreen:

Ja sem ho kupovala 2× a vzdy sem se citila blbe :D i kdyz deti byly planovane :edit samozrejme tehotensky test ne kondomy :D

Příspěvek upraven 24.07.15 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 16:40
@Karleon píše:
Jsem magor no, já vím.

To jsi řekla sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
791
24.7.15 16:42

@Krasavicaa Taky jsem ze 3 holek. Prostě domácnost s tolika ženskýma nemůže mít menses jako tabu :D
Nám vložky chodil kupovat i táta, když šel na nákup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.7.15 16:43
@boball píše:
Tak já tě chápu i když by mne to ani nenapadlo. Nicméně mně je zase nepříjemná představa sexu mých rodičů i dětí, ačkoliv s nimi o tom normálně hovořím, přímo toto téma nevyhledávám.

No to je pro mě téma fakt nepříjemný. Čím jsem starší, tím víc o tom mamka mluví (i když to teda nesouvisí s mým věkem) a já na to nedokážu nijak reagovat :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
24.7.15 16:43
@Plomba píše:
@Krasavicaa Taky jsem ze 3 holek. Prostě domácnost s tolika ženskýma nemůže mít menses jako tabu :D
Nám vložky chodil kupovat i táta, když šel na nákup :D

My otce povýšily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Párkrát nám dokonce byl v lékárně i pro HA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Meha
24.7.15 16:44

@Karleon Chápu, mně je také nepříjemné kupovat těhotenské testy.

• Citovat
  • Upravit
Meha
24.7.15 16:45
@boball píše:

Přesně, sex rodičů pro mě také není ideální téma ;).

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.7.15 16:45
@Ondrášovka.N píše:
Ja sem ho kupovala 2× a vzdy sem se citila blbe :D i kdyz deti byly planovane :edit samozrejme tehotensky test ne kondomy :DPříspěvek upraven 24.07.15 v 16:41

To jsem pochopila i bez editu :mrgreen:

No já jsem jednou byla kupovat neplánovaně, to jako jo.
U syna to bylo plánovaný a teď chceme druhé a to je mi trapný už jít do lékárny, protože mi ty cykly začaly nějak blbnout a já už nevím, kdy mám zpoždění a kdy ne, tak ho kupuju celkem často. Tak si říkám, že si mě beztak v tý lékárně musí pamatovat a myslet si o mě, že jsem nána, co neumí souložit :zed: No naštěstí už s tím končím :zed:

• Citovat
  • Upravit
791
24.7.15 16:46

@zralokyne Menstruace je normální. U nás jsme o ní mluvili otevřeně (někdy až moc :D, třeba když jsem to dostala prvně a mamka běžela zvonit na sousedku „že už jsem teda taky ženská“ :D )
A s kamarádkama to probíráme běžně. Je to stejné koverzační téma jako děti a chlapi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.7.15 16:56

Jsem také z rodiny, kde se o ničem takovém nemluvilo. Dětem se snažím říkat vše otevřeně, ale jsou to pro mě perné chvilky, když mi synáčci znenadání napochodují na toaletu a ptají se, co a na co je ta věc (vložka tapon), popřípadě mě přepadnou při zavádění tamponu nebo si všimnou krve při splachování… Oni jsou mi pořád v patách a mají talent vystihnout „správný“ čas… Nikdy nezapomenu na zkoumavý pohled malého, jak se sehnul, aby na vlastní oči viděl, kam zmizel ten tampon.. :oops: :mrgreen:

Takže ač jsem dost stydlivá, informuji je o všem, co je zajímá. Uf. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
24.7.15 17:02

@Levandule121 Mého syna pohoršilo, že já si klidně na noc beru plínku a on nesmí. Tak jsem mu musela říct jak to s tou vložkou je. A já to taky budu mít ptá se. A já na to ne nebudeš, to mají jen holky. Tvoje sestry a já. Táta a ty ne. A on na to to jste tedy chudáci :) když vám teče krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová