Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michel, jodi, mna netreba utesovat, ale dakujem ![]()
tesi ma, ze dnes klesla ta teplota, lebo uz som sa bala, ze je nieco v neporiadku. takto aspon viem, co mozem cakat ![]()
majka, ahoj, a preco ste sa pohadali? ![]()
Soldi to mě mrzí, ten Tvůj pád
Vypadalo to tak nadějně…
Ale co, nevyšlo to teď, vyjde to příště ![]()
Májuška ahoooooooooj
kde si včera bola
vůbec jsem se tě nedočkala
![]()
ty smajlíky jsem tvořila půl hodiny
mě to děsně trvá tím jedním prstem
![]()
Michelangelo píše:
Kamča ahooj,včera si mě rozesmála výrokem,že skoro všechny ti chyběly
![]()
![]()
![]()
Soldi skoda teda, ze to nevyslo, ale na druhej strane, aspon vies, ze sa blizi ms a uz nie si v takej neistote. Aj ked kym tu nie je ms nic nie je stratene ![]()
Kami, takze predsa ovulka este len bude
Maji, sa drzis v jednej rovine, pekne, no mozno fakt sa blizi ovulka. Mas ovu testiky?
Soldi
docela dlouhý cyklus a dost jsem věřila.Tak snad už příště.
Soldi vy jste oba v poho-po zdravotní stránce?
A moje ovu kdoví jestli dojde a nebo jestli to nebude anovulák a jen si tak poskakuje.
Ani se to moc nesnažim řešit,stejně je mi to k prdu.
Vyčkávám co dál--- ![]()
Majko ahoj.- ![]()
Kamccaa píše:
Michel ahoj.
Ted si zase rozesmála ty mě..![]()
Michelangelo píše:
![]()
![]()
![]()
Kamča si dobrá
upřímnost nadevše
![]()
Kačí, Tobě moc gratuluji ke krásnému nárůstu HCG.
A neboj se, s Tvým těhu bud všechno jak má být..
I když strachu se už asi nezbavíš a po narození miminka se to ještě vystupňuje. Ale je to krásný strach ![]()
ahojte babenky odomňa dnes ešte nepozdravené ![]()
práve som objavila špinenie, taký krémový skoro do ružova. čo to môže byť na 9dc?
Acko, tak ja som podla vsetkeho ok, ale mm na spg. nebol, takze neviem ako na tom je, ale verim, ze vsetko dobre dopadne. No aj napriek tomu ten strach tu bude vzdy, toho sa nezbavim, a ked mam vas, tak mi pomahate prekonat to. Ja si zle nechcem pripustat, ale vzdy tu bude to ale…
už som čakala, kedy sa pohádame.
1. prichádza ovulka a to sa vždy pohádame
2. má dovolenku a je všeobecne známe, že keď sú partneri spolu dlhšie, tak sa pohádajú.
pre blbosť - ako vždy. pred mesiacom mi povedal, že do osláv - to bude túto sobotu - musí na záhrade odkopať taký kus hliny. asi 3×1 m. tak som sa ho včera spýtala, že kedy to chce robiť, že do soboty už moc času nezostáva. a to som nemala robiť, lebo som si vypočula, ako ho stále do čohosi tlačím a on si potrebuje oddýchnuť a bla,bla,bla.
ako keby som si to ja vymyslela. ale včera to tak vyzeralo. tak išiel dnes kopať. s jedom. a hladný. snáď si tie somariny aspoň z hlavy vytlčie. keby som ho uháňala a tlačila do robôt, tak to by tá naša záhrada inak vyzerala.
![]()
katkamarek píše:
Soldi skoda teda, ze to nevyslo, ale na druhej strane, aspon vies, ze sa blizi ms a uz nie si v takej neistote. Aj ked kym tu nie je ms nic nie je stratene![]()
Kami, takze predsa ovulka este len bude
Maji, sa drzis v jednej rovine, pekne, no mozno fakt sa blizi ovulka. Mas ovu testiky?
tento mesiac nemám ovu testy - a hádam ich ani nebudem kupovať. veď ani nemám chuť na sex s tým mojim tĺkom.
jak som ja naňho naštvaná. ja viem, že ma to prejde a budem ľutovať aj toho, čo tu píšem. no ale hrozne ma serie.
Michelangelo píše:Kamccaa píše:Kamča si dobrá
Michel ahoj.
Ted si zase rozesmála ty mě..![]()
Michelangelo píše:
![]()
![]()
![]()
upřímnost nadevše
![]()
kamča - aj ostatné. prepáčte, ani som nepozdravila.
prídem a rovno začnem nadávať. ![]()