Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
esther03 píše:
ahojky baby, ja nem rozumiem, ale moja mrcha trvala 4 dni. Moze to sposobit alchemilka alebo zen sen co pijem?
maji kup testiky, aj ja idem kupovat
ell, to by este nemuselo byt vidiet na test. Inak v pondelok ideme na zumbu pridas sa?
ester, bohuzial tento pondelok este nie, lebo tu bude sestra z usa… ale ten dalsi by som mohla, ak pojdete…
esther tebe sa skrátila? ja som zas mávala 2 dni a teraz ju mám dlhšie aj silnejšiu. neviem či tou alchemilkou, ja som chodila aj na akupunktúru, tak neviem či aj tá mohla mať vplyv.
pýtala som sa na to špinenie - krémový do ružova na 9dc nemáte skúsenosť?
Nelo ahojky.. ![]()
Já teda zkušenost nemám..jediné co sem četla,že může být kolem ovu..ale jinak opravdu nevím .. ![]()
Acko, na Kos- takže cca 2,5 hodinky…
Moc díky, doktorka je tam až od 10-ti, tak jí hned prozvoním ![]()
nelka, to moze byt prasknuta cievka, poskrabany krcok, len nejaka blbost, nerob si starosti ![]()
majka, dobry napad s tym obedom. ked som pohadana s mm, tak kludne urobim ten prvy krok ja, lebo on si potom uvedomi svoju chybu a citi sa zahanbeny ![]()
nela, no mne sa skratila a bolesti ziadne a to som myslela, ze ked embryjko odislo budu bolesti ako slak a nic, ani som nevedela, ze mam mrchu. Ten hlienik do ruzova moze byt ovu spinenie (teda ak mavas ovu skor) alebo aj prasknuta cievka.
kkami aj mňa to napadlo, len nejak skoro na mňa
ty neskúsiš ovutest?
esterik, ahoj, super super, ja praveze rozmyslam, ze v auguste merat nebudem.
ale zas potom budem mat nervy, ze kedy bola ovu. tak nic, tak asi merat budem ![]()
ahojkiii ![]()
smouli tu nebola ??? mne dnes v noci boloo strasne zle, chytila ma migrena, na vracnie mi bolo, hnacky…
tak som si na nu spomenula, ze jej tiez bolo strasne zle…
moze to byt crevna viroza, uz popijam bylinkovy caj a suchare si musim ist kupit.
SOLDI
sakra aj s takym odzubovackym grafom, tvari sa ako tehu a potom prd, to robi schvalne ![]()
je tentokrt tiez testnem ovu
lebo uz chcem byt ista kedy bude
tu uz clovek podla teplot nic negarantuje… ![]()
Taky sem koukala..že by asi u tebe bylo brzy.. ![]()
nela00 píše:
kkami aj mňa to napadlo, len nejak skoro na mňaty neskúsiš ovutest?
no idem na postu poslat nejake testiky kockam, nech su tehu ![]()
fuj ale zle mi je furt ![]()
jodi no radšej ovu ako tá prasnutá cievka. ale asi to je fakt len nejaká krátkodobá somarinka.
inak toľko poovu-grafov tu je! jodi aj ty pekne šplháš ![]()
kkami ja som tiež raz mala tak najprv silnejšia potom slabšia a zas silnejšia až prišla ovu ![]()
lauri veru treba si to testom utvrdiť ![]()
Lauri ahoj, takze predsa ta migrena dobehla ![]()
Mojmu kolegovi sa vcera narodila dcerka, vola sa Sofia, jedno z mojich mien ![]()