Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
27.7.10 11:34
riana12 píše:
Lauritka píše:
kica ;) on hlavne Egg berie do uvahy :)riana takze ho uz mas ??? aky je ??? :wink:
jasne, uz ho mam :dance: objednala som si ho vo stvrtok rano a v piatok uz prisiel :dance: nechala som si ho poslat len ako list 1. triedou :-)
a meria sa mi nim velmi dobre… :-)

tak to su teda super rychli:)

no hlavne tie dve desatinne miesta su super, je to presnejsie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 11:36

riana, hod link, ze aky teplomer mas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
27.7.10 11:38
Lauritka píše:
riana12 píše:
Lauritka píše:
kica ;) on hlavne Egg berie do uvahy :)riana takze ho uz mas ??? aky je ??? :wink:
jasne, uz ho mam :dance: objednala som si ho vo stvrtok rano a v piatok uz prisiel :dance: nechala som si ho poslat len ako list 1. triedou :-)
a meria sa mi nim velmi dobre… :-)

tak to su teda super rychli:)

no hlavne tie dve desatinne miesta su super, je to presnejsie :palec:

presne :palec: 2 desatinne miesta su omnoho presnejsie :dance: hlavne ked nie je velmi rozdiel medzi ovu a poovu teplotami :cert:

• Citovat
  • Upravit
riana12
27.7.10 11:39
acko píše:
riana, hod link, ze aky teplomer mas :-)

tento

http://www.lpp.sk//index.php?…

• Citovat
  • Upravit
17268
27.7.10 11:42

acko, zase mi maly niekde cvrkol pri dverach na chcodbe… ale zaujimave je, ze to robi len vecer alebo v noci, inac som pocula vonku v polospanku macky, mam pocit , ze ho chodia vykukavat :-)
len som nevladala vstat, lebo mi bolo zle a on bol na okne v spalni… ich som pocula pri balkone, kde zvykne byt.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 11:46

Ahojtee!!! :mavam: Uz hodinu vas docitavam :lol:

Mam dobru naladu, lebo hematom sa zmensuje :dance: :mrgreen: Dokonca ho najprv ani nevedel najst, ale potom tvrdil (mozno si domyslal), ze ma 0.5 cm :nevim: Tak ale sa tesiiiiim :dance:

No ale inak to bol zastupujuci lekar mojho lekara a presne ten typ, co nemusim - najprv mi drzal prednasku, ze preco idem az dnes a nie vcera (nedal si vysvetlit, ze som netusila, ze je moj lekar na dovolenke)… a ked som sa ho spytala, ci tie citrony mohli pomoct, ci to ma naozaj vplyv, tak sa smial a dostala som dalsiu prednasku, ze nemam citat internet :mrgreen: no proste haluz :zed: Nase miminko mame len vdaka internetu a znalostiam z neho, ale to som mu uz nehovorila, iba som mavla rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 11:48

lauri, no do piatku to nejak musite vydrzat.
hlavne nepustat ho na nezabezpeceny balkon, lebo volanie prirody a hormonov je pre macky a kocurov velmi silne, oni vedia na blbecka vyskocit aj z 8 poschodia, proste ich sexualne potreby im zatienia mozog :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 11:49

albi super, tesim sa s Tebou :dance: :hug:
kaslat na doktora a jeho hlupe rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 11:52

natul: vsetko najlepsie srdiecko, nech mas coskoro na tvari ten potmehudsky usmev, ktory ta prezradi, ze si tehulka :srdce: :srdce: :srdce:

acko: jej, zacarovala si ma vyborne, fakt je mensi ten hematom!

paji: nech sa to pekne drzi, ziadne spinenie uz nechceme ani vidiet. Pekne odpocivaj :hug:

katkamarek: krcok uz nesleduj :wink: Ja som v 18 tt a vzdy ked som ho skontrolovala, tak som sa vystrasila :lol: Bud sa mi nepacil, ze je hore, alebo ze je makssi … tak sa netrap, krcok uz bude kontrolovat lekar na poradni :hug: :hug: Uzivaj si ten uspech po tolkej snahe :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 11:52

Albi, super!!! A na přednášky okolo nehleď- doktoři si někdy myslí, že všemu rozumí, ale o životě vědí prdlajz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 11:54

Presne tak, na prednasky musim kaslat, hlavne, ze je mimi ok, to ma tesi. A som na tyzden doma, to si ani nepamatam, kedy som bola PN :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 11:58

toto ste citali? kedysi som o tom pocula, ale nikdy nie natolko podrobne. dole pod obrazkom si precitajte, az mi isli zimomriavky po chrbte.

http://www.csportal.sk/?…

albi, som vedela, ze sa hematom zmensi, male je bojovnicek a Ty mu posielas vela pozitivnej energie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
27.7.10 11:58

Ale inak ma zaskocila reakcia mojej svokry - hovorila som im, ze mi kazali lezat, aby sa hematom vstrebal a ona mi na to „to akoze nebudes pracovat? A peniaze na do vam netraba?“ Skoro som spadla zo stolicky :roll: Tak niekomu je prednejsi dom ako vnuca :zed: :zed: :zed: No comment, ale MM mal dobru reakciu a povedal mi, ze sa mam na to vykaslat, ze nejak im v celej jeho rodine hrabe, maju nejake vztahove problemy teraz (nastastie nie s nami)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 12:00

Albi moc děkuji :hug: a moc moc gratuluju,jsem ráda,že takhle mizne :dance: :dance: :dance: a na dr se vykašli,oni nějakým přírodním léčbám,nebo babským radám prostě nevěří a myslí si,že jsou nejchytřejší jen oni :roll: :roll: ,ale my víme a máme ověřené,že takové rady hodně tady zabírají,tak at si škubnou :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12225
27.7.10 12:00
soldi píše:
toto ste citali? kedysi som o tom pocula, ale nikdy nie natolko podrobne. dole pod obrazkom si precitajte, az mi isli zimomriavky po chrbte.

http://www.csportal.sk/?…

albi, som vedela, ze sa hematom zmensi, male je bojovnicek a Ty mu posielas vela pozitivnej energie :srdce:

Mas pravdu, zase som skusila take „lahke meditacne sugescie“ ako ked sme boli akoze „neplodni“ :wink: Ked ide do tuheho, vyskusam upne vsetko. A mozno sa vstrebaval prirodzene sam od seba, ale to je ejdno, hlavne, ze mizne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí