Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
riana12 píše:Lauritka píše:jasne, uz ho mam
kicaon hlavne Egg berie do uvahy
riana takze ho uz mas ??? aky je ???
objednala som si ho vo stvrtok rano a v piatok uz prisiel
nechala som si ho poslat len ako list 1. triedou
a meria sa mi nim velmi dobre…
tak to su teda super rychli:)
no hlavne tie dve desatinne miesta su super, je to presnejsie ![]()
Lauritka píše:riana12 píše:Lauritka píše:jasne, uz ho mam
kicaon hlavne Egg berie do uvahy
riana takze ho uz mas ??? aky je ???
objednala som si ho vo stvrtok rano a v piatok uz prisiel
nechala som si ho poslat len ako list 1. triedou
a meria sa mi nim velmi dobre…tak to su teda super rychli:)
no hlavne tie dve desatinne miesta su super, je to presnejsie
presne
2 desatinne miesta su omnoho presnejsie
hlavne ked nie je velmi rozdiel medzi ovu a poovu teplotami ![]()
acko, zase mi maly niekde cvrkol pri dverach na chcodbe… ale zaujimave je, ze to robi len vecer alebo v noci, inac som pocula vonku v polospanku macky, mam pocit , ze ho chodia vykukavat ![]()
len som nevladala vstat, lebo mi bolo zle a on bol na okne v spalni… ich som pocula pri balkone, kde zvykne byt.. ![]()
Ahojtee!!!
Uz hodinu vas docitavam ![]()
Mam dobru naladu, lebo hematom sa zmensuje
Dokonca ho najprv ani nevedel najst, ale potom tvrdil (mozno si domyslal), ze ma 0.5 cm
Tak ale sa tesiiiiim ![]()
No ale inak to bol zastupujuci lekar mojho lekara a presne ten typ, co nemusim - najprv mi drzal prednasku, ze preco idem az dnes a nie vcera (nedal si vysvetlit, ze som netusila, ze je moj lekar na dovolenke)… a ked som sa ho spytala, ci tie citrony mohli pomoct, ci to ma naozaj vplyv, tak sa smial a dostala som dalsiu prednasku, ze nemam citat internet
no proste haluz
Nase miminko mame len vdaka internetu a znalostiam z neho, ale to som mu uz nehovorila, iba som mavla rukou ![]()
lauri, no do piatku to nejak musite vydrzat.
hlavne nepustat ho na nezabezpeceny balkon, lebo volanie prirody a hormonov je pre macky a kocurov velmi silne, oni vedia na blbecka vyskocit aj z 8 poschodia, proste ich sexualne potreby im zatienia mozog ![]()
albi super, tesim sa s Tebou
![]()
kaslat na doktora a jeho hlupe rady..
natul: vsetko najlepsie srdiecko, nech mas coskoro na tvari ten potmehudsky usmev, ktory ta prezradi, ze si tehulka
![]()
acko: jej, zacarovala si ma vyborne, fakt je mensi ten hematom!
paji: nech sa to pekne drzi, ziadne spinenie uz nechceme ani vidiet. Pekne odpocivaj ![]()
katkamarek: krcok uz nesleduj
Ja som v 18 tt a vzdy ked som ho skontrolovala, tak som sa vystrasila
Bud sa mi nepacil, ze je hore, alebo ze je makssi … tak sa netrap, krcok uz bude kontrolovat lekar na poradni
Uzivaj si ten uspech po tolkej snahe ![]()
Albi, super!!! A na přednášky okolo nehleď- doktoři si někdy myslí, že všemu rozumí, ale o životě vědí prdlajz ![]()
Presne tak, na prednasky musim kaslat, hlavne, ze je mimi ok, to ma tesi. A som na tyzden doma, to si ani nepamatam, kedy som bola PN ![]()
toto ste citali? kedysi som o tom pocula, ale nikdy nie natolko podrobne. dole pod obrazkom si precitajte, az mi isli zimomriavky po chrbte.
albi, som vedela, ze sa hematom zmensi, male je bojovnicek a Ty mu posielas vela pozitivnej energie ![]()
Ale inak ma zaskocila reakcia mojej svokry - hovorila som im, ze mi kazali lezat, aby sa hematom vstrebal a ona mi na to „to akoze nebudes pracovat? A peniaze na do vam netraba?“ Skoro som spadla zo stolicky
Tak niekomu je prednejsi dom ako vnuca
No comment, ale MM mal dobru reakciu a povedal mi, ze sa mam na to vykaslat, ze nejak im v celej jeho rodine hrabe, maju nejake vztahove problemy teraz (nastastie nie s nami)
Albi moc děkuji
a moc moc gratuluju,jsem ráda,že takhle mizne
a na dr se vykašli,oni nějakým přírodním léčbám,nebo babským radám prostě nevěří a myslí si,že jsou nejchytřejší jen oni
,ale my víme a máme ověřené,že takové rady hodně tady zabírají,tak at si škubnou
![]()
soldi píše:
toto ste citali? kedysi som o tom pocula, ale nikdy nie natolko podrobne. dole pod obrazkom si precitajte, az mi isli zimomriavky po chrbte. albi, som vedela, ze sa hematom zmensi, male je bojovnicek a Ty mu posielas vela pozitivnej energie
Mas pravdu, zase som skusila take „lahke meditacne sugescie“ ako ked sme boli akoze „neplodni“
Ked ide do tuheho, vyskusam upne vsetko. A mozno sa vstrebaval prirodzene sam od seba, ale to je ejdno, hlavne, ze mizne ![]()