Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katkamarek píše:
Albi superTesim sa s tebou, a zo svokry si nic nerob, oni to nepochopia aj keby si im povedala o co islo, lebo to nezazili. Pekne oddychuj a setri sa pre miminko.
Paulinka a este si pochybovala, ze ci bola ovulka, ze sa ti to nejak nezda, krasny testik
Ella ja som najprv mala hnacku, ale teraz mam tiez zapchu, tiez som kazde rano zvykla chodit a teraz uz druhy den nic, tak ti prajem, aby to boli prave priznaky
tvůj mm nebyl na spg? myslím že to tu někdo psal dnes a myslím že ty jestli jo tak proč nebyl?
Joooj baby a od zajtra beriem dovolenku, do konca tyzdna, dufam, ze moja sefka proti tomu nebude nic mat. Niektori tu uz beru druhy krat dovolenku a ja som este ani dva dni nemala. Tak ma nastvali, kaslem na vsetko, kazdy si oddychuje a ja beham hore dole po oddeleniach a len zastupujem.
Potrebujem teraz klud.
augustovka píše:
velmi pekne vam vsetkym dakujem
TÉŽ GRATULUJI
katkamarek píše:
Joooj baby a od zajtra beriem dovolenku, do konca tyzdna, dufam, ze moja sefka proti tomu nebude nic mat. Niektori tu uz beru druhy krat dovolenku a ja som este ani dva dni nemala. Tak ma nastvali, kaslem na vsetko, kazdy si oddychuje a ja beham hore dole po oddeleniach a len zastupujem.Potrebujem teraz klud.
SOUHLAS ![]()
snazili sme sa 3 mesiace a ako zaznacim do grafu tie dni ekdy sme sa snazili?
Zaku nie, moj mm nebol na spg. lebo sa mu to zdalo este zbytocne a ako pravy jesitny muz sa tomu branil a tvrdil, ze on ma spermosky v poriadku, co som teda dufala, ale chcela som mat istotu. No ale chvalabohu, nebolo potrebne, aby isiel. My sme sa snazili od zaciatku roka, takze som to zatial brala v pohode.
holky těhulky koukám tak na vaše grafe a kdy přesně vystihnout sexík
abych byla těhule ![]()
katkamarek jasne ber si dovcu!
Vsak ju do materskej aj tak musis vycerpat
Trochu ma ta svokra skrie, ale nechcem sa tym trapit, nervov mam dost. ![]()
katkamarek píše:
Zaku nie, moj mm nebol na spg. lebo sa mu to zdalo este zbytocne a ako pravy jesitny muz sa tomu branil a tvrdil, ze on ma spermosky v poriadku, co som teda dufala, ale chcela som mat istotu. No ale chvalabohu, nebolo potrebne, aby isiel. My sme sa snazili od zaciatku roka, takze som to zatial brala v pohode.
tak nakonec to dobře dopadla snad se u nás taky zadaří protože já vím,že ho tam nedokopu.
paličák ![]()
albao píše:
katkamarek jasne ber si dovcu!Vsak ju do materskej aj tak musis vycerpat
Trochu ma ta svokra skrie, ale nechcem sa tym trapit, nervov mam dost.
vyprdni se na ní nestojí ti za to snad dítě je přednější né?co ti má co radfit,ty vole tohle miluju fakt každej radí co kdo má a co nemá bych je
![]()
albao píše:
maja aha, ide mi to, ak si stiahnem ten subor a otvorim vo winampeUz to sledujem
Paci sa mi, ze nepreferuje vyber pohlaviaellla no ale na 10 DPO je tiez skoro pomerne
Keby sa dalo uspat sa ako sipkova ruzenka na take 4 dni
no vidíš supiš zpráva
![]()
pauli vlavo klikni sharing - home page setup - a odfajkni Publish Intercourse Data
nela00 píše:
pauli pekná čiarka! gratulujem! vy ste sa koľko snažili? ukážeš aj kedy bolo snaženie?
proč ten obrázek?
![]()
Takze uz mam dovolenku podpisanu, to bolo rychle rozhodnutie, a hned mi je lepsie ![]()
Zaku to je velmi relativne, ze kedy je najlepsie mat sexik. Mscat mala sexik 2 mozno az 3 dni pred ovulkou a je tehulka, ja som mala sexik pred ovu, v den ovu aj po ovu a tiez som tehulka, ale nemyslim si, ze to je len o tom. Je tam este vela faktorov, ktore my nepozname a nedokazeme ovplyvnit, mozeme urobit preto vsetko a aj tak sa nemusi zadarit ![]()