Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natull presne tak! Si ani neviem predstavit jeho tvar keby som mu ukazala moje grafiky BT ![]()
Albi no to si děláš prdel s tou tchýní
,jak toto muže říct
,ale kašli na ni,co ji potom ![]()
natul tiez ma svokra prekvapila. Najprv som si myslela, ze som zle pocula, ale dnes som sa zastavila tiez, ze mam vraj este tyzden zostat a zase ten isty komentar
Radsej sa tam nejaky cas ani neukazem. A to sme doteraz mali fajn vztah, ale je nejaka ustipacna v poslednej dobe a ja som z toho zaskocena ![]()
Lauritka píše:
natulla http://i717.photobucket.com/…Birthday.gif
Albííííí júúú super zpráva
moje gyndr.babské rady naštěstí uznává,že je tam hodně zkušeností a nových věcí
co ty to máš za svokru
má tě šetřit a prej práca
kuš babizna
vnoučátko bych jí ani nepůjčila
![]()
Laurííííí oni si pamatují,kde majú drozdiu maminku
![]()
michel po nasej skuenosti s lekarmi cim dalej tym viac verim „babskym radam“ a informaciam z internetu. Lekar si nikdy nenastuduje tu temu tak, ako clovek, ktoreho sa to osobne tyka
Vivat emimino a vsetky informacie co tu mame ![]()
albao píše:
natul tiez ma svokra prekvapila. Najprv som si myslela, ze som zle pocula, ale dnes som sa zastavila tiez, ze mam vraj este tyzden zostat a zase ten isty komentarRadsej sa tam nejaky cas ani neukazem. A to sme doteraz mali fajn vztah, ale je nejaka ustipacna v poslednej dobe a ja som z toho zaskocena
albi, no hanbit by sa mala.
ja si to ani neviem predstavit ze take nieco by moja svokruska povedala.
ak by sa stalo, ze by som bola dlho PN, tak viem si predstavit, ze by zabedakala ze kurnik, ze budem bez penazi, ale hned s dodatkom, ze zdravie je prednejsie.
si jej mala povedat, ze ci ti tym akoze odporuca ist do prace a riskovat… (ani nejdem napisat to slovo…)
presne tak, radsej sa im vyhybaj, nech sa nerozculujes a nie si smutna.
natulaaa
nie to necitim, ale citim niekde na chodbe, ale nehladala som, nie je mi est dobre.. necham to na mm ![]()
v piatok poobede ide pod noz
![]()
acko no ono to bude asi aj tym, ze porodila 4 deti a este potom isla na potrat, asi si mysli, ze deti sa zbieraju ako jablka na strome
Netusi cim sme si presli, a ze jej syn bol vyhlaseny za „neplodneho“ Ale ani jej nebudem nic hovorit, uz nie je pre mna dovernou osobou, radsej si udrzim odstup ![]()
lauri nasi znami dali kocurika tiez kastrovat a ten ked sa preberal z anestezy a vyberali ho z prepravky, tak chytil strasny amok, lebo nevedel este hybat zadnymi labkami len prednymi a snazil sa behat. A v tom soku bol pomateny a doskriabal ich oboch pri tom, ako sa ho snazili chytit. Ale samozrejme, ze coskoro to bolo ok, ale skrabance si liecili mesiac. Tak mozno ho radsej nechajte v prepravke, kym sa chudacik cely nepreberie ![]()
Albi tak to je jasné,tvoje svokra si myslí,že porodila 4 děti a ty čekáš první a naděláš s tím podle ní
tak to tě teda lituju,nikdy nebudeš v jejích očích dost dobrá,leda by si měla 5 dětí
![]()
Michelangelo píše:
Albi tak to je jasné,tvoje svokra si myslí,že porodila 4 děti a ty čekáš první a naděláš s tím podle ní![]()
tak to tě teda lituju,nikdy nebudeš v jejích očích dost dobrá,leda by si měla 5 dětí
![]()
![]()
5?
No uvidime, co mi zivot pripravi, ale zatial budem rada ak dokazem spravit statne jedno dietatko ![]()
Tak my jak jsme přivezli našeho,tak v autě byl ještě hodně mimo,tak spinkal a doma mi zalezl do jídelny pod stul a motal se,šel z prava do leva,mm se tomu smál,já měla samozřejmě plné oči,mi ho bylo líto
,ale napil se asi hodně vody a vyzvracel ji hned,tak jsem mu pak nechala jen dno v misce,měl strašnou žízen,tak jsem mu ji dávala po troškách,a asi za dvě,tři hodky už nám utekl ven,ale měla jsem strach aby mi někde nespadl,sem tam se ještě zamotal :lol