Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
27.7.10 14:36

nicolka chapem, aj ja som sa zacala snazit skor ako moja kamoska (ale velmi dobra kamoska), takze som cakala, ze budem tehula skor ako ona, im to v podstate vyslo ani nevedia ako, dnes je uz v 16 tt, ale i ja som uz tehula, takze vsetko ma svoj cas.

A preco chces HAK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 14:36

hoooooolky vy jste potvoryy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
27.7.10 14:38

Nikollka jak myslíš,ale já bych se tím zbytečně necpala,to přeci jednou musí vyjít :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 14:39

Nicol- hoď sem fotku!! To je divný, tobě se ty kanálky zjevují nějak často!!! Já už občůrala tolik testů a vždycky sněhobílo…a když už tam byl „kanálek“, tak pak pořádně zesílil :-D
A s tou antikoncepcí…je pravda, že někdy se tím léčí neplodnost- ale vždycky po antikoncepci následuje hormonální simulace,ne? Co já o tom četla, tak jsou 2 tábory žen- 1. tábor je po dobrání jako pohnojený a těhotní velice rychle, 2. tábor naopak poměrně dlouho čeká, než se mu srovná cyklus… Já bych s tím teda moc nehazardovala, pokud nemáš zjištěno, že patříš do tábora č. 1. :wink:
Já např. jsem určitě z té druhé skupiny, po vysazení jsem skoro rok měla nepravidelnou MS, x-krát jsem byla na vyvolávačce…
Nebo bych to určitě nejdřív konzultovala s Dr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 14:40

Natulka aj smajlíky jsem ti vyrobila,všimla sis,nebo si zase slepáááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.10 14:40

Natul už se blížíš :D

Lauri no abych začala líp fungovat asi. I mudra mi nabízela HAK aspon na 3 týdny, srovnání cyklu prý nebo co. Já nevím , ale po HAK všichni tak pekně těhulí. Já nevím co dělat. Pro clostík se mi moc nechce, vždyt by to bylo uplně zbytečné, tak možná na cyklus kolem vánoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 14:41

natula, koukej konverzovat…během následujících dnů a týdnů chci vidět 1/ tvou změnu na Kelišovou 2/ tvůj přerod v ženu matku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
27.7.10 14:42

Jodi tentokrát jsem zkusila vyfotit ale nejde nic videt to jen tak zblízka okem ;) jen blud. uvidím co ovu testík odpoledne, o půl třetí sem měla meloun tak počítám kolem 17hod už bych mohla mit nezředenou moč, jestli vydržím nepít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 14:42

Pomooooc, už se na mně začíná lepit sviňa testovací mánie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 14:43
Jodi píše:
natula, koukej konverzovat…během následujících dnů a týdnů chci vidět 1/ tvou změnu na Kelišovou 2/ tvůj přerod v ženu matku :wink:

Jodi přesně :palec: :palec: zalezla jak bubačisko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 14:44

Natul este si mi neodpovedala co dnes varis, ved sa chcem inspirovat :mrgreen:
Nicolka, ja neviem, ono niekedy hak moze pomoct, ale je to otazne. Ty si uz brala HAK? A ake si mala cykly po vysadeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 14:48

Kati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já ted beru obědy,takže nevařím,ted adneska bylo kuře a mi je ted z něj dost zle,teda nevím,jestli je to z toho kuřete,nebo se zase ozývá HA,minule jsem ji brala dva dny a zvracela jsem ,pak mi volali kvuli te štítky a ted ji beru znovu a ted ma taky začalo být zle,tak nevím :poblion: :poblion: ,Holky na unice co to brali,tak jim bylo taky zle,no některým jen a jedna musela zustat i doma,jak zvracela,ach joo,no doufám,že mě se to až do takové míry vyhne :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6530
27.7.10 14:50
katkamarek píše:
Natul este si mi neodpovedala co dnes varis, ved sa chcem inspirovat :mrgreen:
Nicolka, ja neviem, ono niekedy hak moze pomoct, ale je to otazne. Ty si uz brala HAK? A ake si mala cykly po vysadeni?

brala tak 10let zpátky už si vubec nevybavuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 14:52

Natul, tak verme, ze sa ti to vyhne. Ale vzdy ked ti bude zle, spomen si preco to robis, a aky to ma dovod a hned ti bude lepsie. :hug: Az mam zimomriavky po tele, ty zacinas 12.8. simulovat a ja cakam na dr. do 13.8., takze mame spolocnu cakacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 14:59

nikol, HAK by som si nedavala predpisat. teda minimalne pokial by som nevycerpala „soft“ liecbu, t.j. pripravky ako gynex, alebo femi kvapky atd… ja som gynex brala teraz uz druhe kolo a vyzera to, ze mozno to ma nejaky efekt. uvidime tak do 2-3 tyzdnov…
ono u niekoho to zaberie, u ineho nie, dokonca ak ma zena ukazkove cykly a ovu tak moze narobit sarapatu. ale ak nemavas ovu, tak ja by som ho na tvojom mieste skusila. nie je sice najlacnejsi, ale radsej obetovat par sto korun, ako riskovat aky bordel narobi HAK. aj ked samozrejme, niekomu HAK pomoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí